Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie siebie.

Czy ktoś zaopiekuje się 22 letnią atrakcyjną mamą 10cio miesięcznego chłopczyka?

Polecane posty

Gość Lubie siebie.
Zielona mandarynko zgadzam sie ze kazdy ma prawo wypowiedzi bo to w koncu forum. I faktycznie - czego ja sie spodziewalam,niewiem. Ale ja odnosze sie do innych kulturalnie i nie osadzam pochopnie i tego oczekuje od innych. A jesli chodzi o prace i kase to kase mam bo 9 stow renty po ojcu i 5 stow alimentow. Na dobra sprawe nie musialabym pracowac lecz chce. A po co mi facet? Do umilania wolnego czasu, do milosci,rozmow i w ogole.

Gość Lubie siebie.
Robwalka ty tym wyjatkiem widze tez jestes. Dlugo na forum?

Lubie siebie.na pewno tutaj nikogo takiego nie znajdziesz,załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym a nie tutaj-tutaj jedyne co możesz znaleźć to pogarda,poniżenie-to ich najbardziej cieszy,zwłaszcza jak ktoś wywoła kłótnie i zaczyna się tkz. pyskówka

Gość zielona mandarynka
Oj tam nie przejmuj się tak po prostu szukaj a znajdziesz. Zobacz wiele jest samotnych kobiet, bez dzieci po prostu są same i tyle nie trafiły na nikogo kogo by pokochały z wzajemnością. Może ktoś na studiach ? Może ktoś w nowej pracy ? Głowa do góry wiesz co do przodu i troszkę cierpliwości kobietko a niedługo pewnie będziesz sie uśmiechać. Ja Ci tego życzę.

sporo,kiedyś byłam pod innym nickiem-miałam tragedię życiową,też oczekiwałam wsparcia i zrozumienia,a co dostałam?nawet z tego że umarło mi dziecko się wyśmiewali-nie ma czego oczekiwać od takiego buractwa i bydła(ale są tutaj też fajni ludzie-to mniejszość forumowiczów)

Gość Mortimmmerson
Niepotrzebnie dalas sie poniec emocjom na stronie 3 ;) A tak w ogole to bardzo trzezwo piszesz, ale widac, ze troche po nierownym gruncie stapasz.

Gość Lubie siebie.
Zielona mandarynko zdązylam juz zauwazyc ze tu nie mam co szukac wiec zaloze konto gdzies na jakims portalu randkowym. Jakie polecasz? Robwalka to wspolczuje taka tragedia i te bydlo bez serca sie smialo. . . Gdybym wiedziala w zyciu bym tu nie umiescila tego tematu. Ale sie stalo.

Lubie siebie.-napiszę ci tak,sama mam córkę,ma już teraz 12 lat, poznałam fajnego faceta dzięki internetowi,mieszkamy razem od 5 lat i jest ode mnie młodszy od 4 lat-więc nie słuchaj tutaj głupio-mądrych tylko uwierz w siebie

Gość 900 złotych sie skończy
najpóźniej za 3 lata, 500 złotych z funduszu , mieszkanie u rodziców i dziecko.Full pakiet.

Gość Lubie siebie.
Mortimm. . . Co masz na mysli? Czemu po nierównym gruncie? Bo ja uważam że układam sobie właśnie zycie.

byłam po rozwodzie,a córa chodziła jeszcze do przedszkola-jesteśmy wspaniałą parą i kolejny ślub do niczego nam nie jest potrzebny,tak więc wszystko jest możliwe

Gość Mortimmmerson
W sensie, ze czasami dajesz sie poniesc emocjom, ale i tak pewnie silna z Ciebie osobka :) A miejsce, checi, cele - niewazne gdzie, najwazniejsze z kim, a trafic na "swojego" - to sie zabawa zaczyna ;)

Gość Lubie siebie.
Dlatego ide do pracy.

taki każdy mądry,oby was nie spotkała jakaś życiowa tragedia wtedy będziecie inaczej gadać i pisać,najlepiej jak rady zaczną udzielać ludzie w podobnej sytuacji,a nie praktycznie niewiedzący nic o życiu-najlepiej mieszkać z rodzicami,ciągnąć od nich forsę albo być na utrzymaniu męża bądź faceta a cwaniaka rżnąć na forum

Gość Lubie siebie.
Robwalka jezeli tobie sie udalo to mi w takim razie tez sie powiedzie. W koncu nie roznie sie niczym od innych samotnych matek. Na jakim portalu szukalas?

Gość 900 złotych sie skończy
jakie rżniecie cwaniaka? Realia samo zycie.Skoro idzie do pracy to super.Po prostu trzeba myśleć głową.Ty znalazłaś konkubenta i super.Ale zycie zyciem sama miłością rachunków nie opłacisz.

Gość Lubie siebie.
Czarne wlosy,zielone oczka, wysoka, spory gabinet czyt . tylek , zgrabne nogi. Ani za chuda ani za gruba taka normalna to cala ja. Mam ladny usmiech:)

Gość Mortimmmerson
Lubie a nie moglas sie opisac jednym slowem - boska? A tak to tylko rozbudzilas wyobraznie! Niegrzeczna jestes! ;)

Lubie siebie. ja też wierzę że ci się uda,wspaniali faceci na prawdę istnieją,bywają nawet pod różnymi względami lepsi od biologicznych ojców-tym bardziej wierzę,ze chcesz iść do pracy i pasożytem nie jesteś,twojemu synkowi też należy się udane dzieciństwo,gdzie każdy będzie każdego szanował

Gość zielona mandarynka
Nie wiem kochana nie umiem polecić. No cóż może real wiesz napisać można wszystko na naecie ale nic nie zastąpi kontaktu fizycznego wiesz patrzysz w oczy i wiesz czy kłamie, jak odpowiada czy się rumieni, patrzy w ziemie no takie tam. Albo szukaj w inetrnecie i spotykaj sie no nie wiem sama. Byle ostrożnie żeby na jakiegoś dupka znów nie trafić.

Gość Lubie siebie.
Jednym slowem? Nie idzie tak . Kobiety sa skomplikowane wiec i opis taki musi byc:-)

900 złotych sie skończy-no miłością ani nie nakarmię ani nie zapłacę rachunków-choć to może głupio zabrzmieć-ale gdyby miłości też nie było tylko pieniądze?co to za związek byłby?żaden!!

Gość zielona mandarynka
No każdemu się zdarza pomylić. Jakbym wiedziała, że upadne to bym usiadła. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem. Teraz już będziesz mądrzejsza i uważniejsza i dobrze. I teraz musi przecież pomyśleć, że nie wybiera tylko partnera ale ojca dla synka więc na pewno będzie ostrożniejsza.

Gość dodudududupuha
duzo kupek czeka na chetnego ,rzygów, syfów innych i ...czekaja go tez niespodzjanki! My mamy jestesmy madre i suoerowate!

i pamiętaj nigdy nie zatajaj że masz dziecko-jeśli facetowi będzie na tobie zależeć to dziecko nie będzie przeszkodą,inny to zwieje-takie dupki też są,ale takimi to nawet się nie przejmuj i nie załamuj