Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On mnie zdradził

Czy on mnie zdradza ????????

Polecane posty

Gość On mnie zdradził

Bo ja juz nie wiem czy wierzyyyć :(:(:( Znalazłam dziś w aucie reklamówke z prezerwatywami (4) my nie używamy ... i jakby tego było mało następna schowana w aucie ale gdzie indziej ... mówił ze to dla kolegi na urodziny ... !!! :( co za sciema !!!!! a ta następna ??? zapytałam a on ze to juz daaaawnoo tam lezy !!!!! nie wierze a chciałabym cooo o tym myślicie ???????

duże te prezerwatywy skoro musi ke trzymać w reklamówce;p Skoro nie masz do niego zaufania to ten związek nie ma przyszłości...

Gość On mnie zdradził
nie dam rady tak życ .... jak widziałam na własne oczy .:( bedzie rozwód , a takie miałam plany ..... Boże normalnie ryczec sie chce !!!!!!!!

Gość On mnie zdradził
poprostu byly schowane czyscilam auto i ruszylam ta reklamowka raz drugi potem zlapałam zajrzałam a tam te kondomy !!

Gość Kredkaaaaaa
Hm..podejrzana sprawa:/Ale jak to MY kobiety szukamy dziury w calym...moze zawsze rozwiazanie jest bardzo proste albo...niestety On Cie oszukuje;/

Gość ja tez kiedys myslalam
ze maz mnie zdradza, bo znalazlam prezrwatywe w jego spodniach, okazalo sie pozniej jak zapytalam, ze to z mojego powodu..Bo bylam kiedys u lekarza z powodu ciaglych nawracajacych infekcji i lekarz zabronil nam sie kochac, chyba ze w prezerwatywie, a ja o tym kompletnie zapomnialam i wolalam sie nie seksic wcale, a on kupil prezerwatywy bo mial nadzieje na male co nieco ;) ale ten Twoj to jakis podejrzany :(

Gość hmn...
Mój facet miał gumki w schowku w samochodzie. Tyle że my używaliśmy, więc jakoś sobie to przetłumaczyłam, ma tam na zapas. Ale kobieca intuicja niezawodna poprowadziła mnie do małego śledztwa. Zdradzał, wiem to na bank, potem odkryłam biling.

Gość On mnie zdradził
nie mam to nie byłby pierwszy jego raz ... ale obiecał ze sie zmieni ... nigdy nie widziałam nie przyłapałam ale zawsze slyszałam ...... i znow uwierzyłam .....

Gość On mnie zdradził
u nas jest raczej odwrotna sytuacja myślalam ze tak dobrze nam sie uklada ze zdecydowalismy sie na dziecko ... wiec sie staramy ( staralismy ) wiec o prezerwatywach nawet nie bylo mowy przynajmniej nie zemna .......

Gość fotel
no co ty .napewno to kolegi .przecież z tobą nie używa;)

Gość lovelly angiee
Jeśli chcesz mieć pewność to uspokój się na kilka dni i 'zapomnij' o sprawie, żeby nie zaczął się pilnować. I poszukaj dowodów. Sprawdź telefon, kieszenie, wyciągi z kart kredytowych, paragonów (np.za gumki), przeszperaj gg maila. Jak nie sprawdzisz, to nigdy nie będziesz wiedziała czy Cię zdradził. Ja kiedyś też znalazlam gumki w kieszonce w aucie, ale powiedział, że są tam od średniowiecza - i rzeczywiście były przeterminowane 2 lata. Uspokój się pomyśl trzeźwo - czy często sam wychodzi, czy ma okazje do zdrad..?

Gość On mnie zdradził
i mam wrażenie ze ma jeszcze jeden telefon schowany przedemną i w tym telefonie są pewnie te kochanki .. czy kochanka ......

Gość On mnie zdradził
ciagle wychodzi wiecznie go nie ma ale tak tez było od zawsze .... wiecznie ma cos do załatwienia dlatego jak tak mówi to nie podejrzewam nic bo od zawsze taki był ... ku rwa !!!!!!! swiat mi sie zawalił ..... Ale ja jestem głupia ...... Boze

Gość On mnie zdradził
nie mam szans na karty kredytowe nie mam dostępu do jego portfela mamy firme wiec zarabiamy sporo wszystko gotówka zero kart z kompa nie korzysta maila nie ma .. jak trzeba to ja podaje swoj jego "oficjalny telefon " mam do wglądu kiedy chce bo nieraz go zostawia ... ale on ma chyba jeszcze jeden telefon o którym ja "niewiem"

Gość hmn...
Sytuacja jest na tyle trudna, że zawsze on może być czysty. NIe masz tak naprawdę pewności. Jak ktoś napisał, powinnaś w ukryciu zacząc pilnować faceta. Ale z uśmiechem na twarzy. Mnie do dowodów doprowadziły małe jego wpadki, paragonik na obiad, że niby z kolegą, a potem godzina telefonów w tym dniu się zgadzała że rozmawiał z nią przed i po spotkaniu.... choć mnie mówił że z kolegą... kiedyś jak wróciłam z pracy czułam zwietrzałe lekko perfumy których używał tylko na wielkie okazje... itp. A potem biling czarno na białym. Współczuję Ci że jesteś postawiona teraz w sytuacji tak niepewnej :(

Gość On mnie zdradził
ja raczej też jestem przekonana .... tylko zadałam pytanie załozyłam tego posta bo moze ktos by sie dopatrzył ciutki nadzieji ... bo u mnie wszystko jest na tak i u was widze też:( I wszystko sie poszło je bać ... dosc

Gość On mnie zdradził
perfumy to on ma w kazdym aucie (mamy 2 ) wiec tez nie moge podejrzewac bo od zawsze wypachniony chodzi .... BOże ... nawet niemam go jak sprawdzic ..... W pracy sie zmieniamy on przychodzi ja ide ..... w domu to wiadomo no nie ma szans watpie ze byłby na tyle glupi zeby przyniesc cos do domu ....

Gość On mnie zdradził
w ukryciu ale on wiecznie w auto wsiada i jedzie .. jak mam za nim jechać ??? nie mam prawka ( i żałuje ) bo pewnie juz dawno wiedziałabym na czym stoje .... Zreszta czasem to jak z nim jade to tak sie niemiłosiernie oglada za młodymi laskami ...., ja rozumiem nieraz zazartuje "mógłbyś chociaz przy mnie sie powstrzymać " to sie smieje mówi sory ... ale bez przesady juz nawet tego nie kontroluje !!!!!!

Gość hmn...
My też się zmienialiśmy z godzinami pracy. Ale mój używał tych perfum naprawdę na okazje. Żydził, jak to się mówi, taki trudno dostępny zapach. Więc jak raz, drugi wyczułam to na pewno gdzieś był, lubił się podobać tym zapachem. Ale zawsze z dystansem o tym myślałam, mogło być zawsze inaczej. W czasie tego romansu to buteleczka faktycznie w schowku już była, też ją tam odkryłam. To są takie niuanse, ale powinnaś się uspokoić i z przyczajenia przypilnować, nie mówiąc mu nic. Ja dopiero wyjechałam mojemu w twarz z bilingiem, a i tak się wyparł :) więc jeśli jest winny, nie przyzna się.

Gość On mnie zdradził
Niewiem jak Wy to wytrzymywałyscie juz mu powiedziałam to zapewnił ze mnie kocha ze by mnie nie zdradził ale zawsze tak zapewnia .... zresztą jesli chodzi o ten telefon to tez sie nie odzywałam postanowilam go przyłapac na gorącym ale co jak nie mam jak i kiedy ???? juz dobre poł roku to trwa z tym telefonem ..... ;/

Gość On mnie zdradził
JUz raz go przyłapałam z tym telefonem nie widziałam go ale przeczuwałam i kiedyś sie okresliłam masz tydzien zeby sie go pozbyć bo jak nie to ci udowodnie on sie smiał mówił ze mam jakies kapy ze wymyślam ... i jakos tak jak pamietam to było we wtorek ... a w sobote poszłam do mamy na kawe ... wracajac dostałam od niego esemesa za ile bedziesz nie odpisałam .... no i weszłąm do domu na wieszaku wiesiała jego torba treningowa boczna kieszen była otwarta włozyłam reke i wyciagnełam właśnie ten telefon !!!! kiedy mu rzuciłam prosto w twarz ( oczywiscie poczytałam kilka esemesów) to napoczątku powiedział dałas mi czas tydzien !! do wtorku mam jeszcze czas !!!! taki perfidny !!!!! a potem połamał pogniótl przepraszał .... i widze ze znow wszystko od nowa .......