Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maarta 16

Niemili Górale

Polecane posty

Gość Maarta 16

dotychczas myslalam ze górale sa otwarci dla turystów ,mili .Po ostatnim urlopie jestem oburzona ich zachowaniem.Nie dosc ze są strasznie zachlanni na pieniadze to jeszcze bardzo nieprzyjemni.Nawet na jakieś mile słowo reagują zaraz bardzo chamsko. Też tak mieliscie podczas wizyt w zakopcu?

Gość dddddddd
a oczywiscie nie wiedzialas ze maja sie za lepszych? norma, ale coż tatry piekne trzeba przymknac czasem oko na gorali

Gość Maarta 16
jestem bardzo oburzona ich zachowaniem ,cóż za chamstwo

Gość dddddddd
ale co sie konkretnie stało? czulas że ci łachę robią? czy byli słownie chamscy>

Gość assssssss
w zakopcu mieszkalam w jaworze, od krupowek w bok, jak sie idzie na urzad miejski ,kolo biedronki,wlascicielka byla super starsza elegancka pani,nawet dala upust:-) POKOJE LUXUSOWE

Gość Maarta 16
tak czułam że robią łache, byliśmy na wyjezdzie integracyjnym szefowa zerezerwowala nam kolacje w bardzo drogiej góralskiej restauracji.Kelnerzy byli bardzo bardzo niemili i czekali tylko na to zebysmy wyszli, kamienne twarze, zero usmiechu.Ogolnie ludzie są tam bardzo niemili i aroganccy.

Gość assssssss
masz potroszce racje, krupowki to komercja i chamstwo na maxa czekaja tylko by turyske ogolic nawet z wlosow lonowych

Gość Maarta 16
Siedzieliśmy tam do 3 w nocy, a knajpa otwarta do 23, więc nie wiem o co im chodziło.