Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to marny pionek

ZAŁOZYŁAM SIE O ZONATEGO FACETA. MEGA PRZYSTOJNY .wygrałam:)

Polecane posty

a wiec tak, wyczaiłysmy go na nk. jest z mojego miasta .jest policjantem i ma zone od kilku miesięcy , i miłoscia bije z ich zdjęc.najpierw go podgladałm potem wysłalam wiadomosc typu nadal przystojny .zarezykowałam bo profil jest wspólnyz zoną. dostałam mase komplementów po czym stwierdził ze to nie jestmiejsce na pisanie. piszemy na gg. własnie wysłal mi swój nr tel. kurwa mam niezłe jaja.mniejszao to czy chce mnie bzykac czy przyjaznic// jego żona to idiotka wychodząc za takiego babiarza. a tak na marginesie jest bardzo fajny.jestem zaskoczona.

Gość sjcslk
a z ciebie jeszcze wieksza idiotka gimgowno pierdolone spakuj tornister

kocham ten stan kiedy czuje ze moge wszystko,,moge miec kazdego.

Gość to musisz miec niezle
kompleksy :o

Gość 5benek
a potem pojdzie zona takiego na wieczorek i sie chwali ze ma wiernego kochajacego męza. nie wiem kto jest gorszy ci faceci czy te dziewczyny którre wykorzystują fakt ze sa ładne

kochani ZERO KOMPLEKSÓW:) JESTES ZAJEBISTA DUPA I SKUTECZNIE TO WYKORZYSTUJE

Gość inaczej to wyglada
Zebys sie nie zdziwila, jak sie okaze, ze to nie z nim, a z jego zona sobie romansujesz.....

Gość okulistaaa
pewnie żona tego goscia robi sobie jaja z autorki :D a na koncu umowi sie z nia na romantyczna kolacje i ...nie przyjdzie :P

mysle ze faceta trzeba traktowac w taki sposób na jaki zasługuje.przed chwila zadzwonił i stwierdził ze jest miło zaskoczony . kurde może sie nie zakocham,,bo bedzie klapa.

Gość pikaczuja
własnie żebyś się nie zdziwiła;-) do mojego męża też taka jedna zagadywała,komplementowała to podjęłam temat.Ona myśląc że rozmawia z nim,rozkręcała się coraz bardziej,ale miałam ubaw!:-)

to nie zona z tego wzgledu ze kiedys miałamz nim stycznosc gdy mnie zatrzymał do kontroli i dostałam mandat :)zrobił to specjalnie gdyz chciał pokazac co to nie on:)i to nie był pierwszy raz kiedy sie mijalismy ..już dawno miał na mnie chrapke tylko go zlewałam . a dzis po prostu chciałam sprawdzic jego wiernosc, wiec po tym co pisze o przeszłosci nie możliwe aby była to żona:) jestescie pewnie rozczarowani. ale takie ejst zycie:)

odrazu szmata:) ? ale z ciebie prostak:) nie daje dupy i nie wycieram sie o frajerów więc to ty masz problem :)

Gość Angelina Thebest
Jacek Waldemar - wiedział co pisał! po co w ogóle " mieszasz się między wódkę a zakąskę " ?

Typowo szczeniackie zabawy:P I mysli taka że jest super Zajebista dziewczyna jak piszesz nie robi takich glupich rzeczy

Gość dziewczynie poświecacie całą
strone , zeby jej napisac co o niej myślicie ale nikt ani słowem , nie pisze, ze ten delikwent to ostanie scierwo wystarczy, zeby facet napisał .... mam zone , nie jestem zainteresowany .... i sprawa by nie istniała, a laska nie miałaby sie czym tutaj "chwalic"

Gość do kurwiszona co się prosi o..
musiała by najpierw dostać w pysk za to, że sięga po nie swoje. W tym wypadku po cudzego faceta. A potem możemy rozmawiać o drugim winnym. ps.jakbyś napisała do mojego, to na pewno w jakiejś bramie bym cię dorwała kurwo.

musiała by najpierw dostać w pysk za to, że sięga po nie swoje. W tym wypadku po cudzego faceta. A potem możemy rozmawiać o drugim winnym. ps.jakbyś napisała do mojego, to na pewno w jakiejś bramie bym cię dorwała k**wo. TO STRASZNIE NISKO CENISZSWOJEGO FACECIKA. NIE Z TAKIMI DESPERATKAMI SOBIE RADZIŁAM TO I Z TOBA NIE MIAŁABYM PROBLEMU. APROPO FACETA WYZNAŁ ZE JEGO MAŁZENSTWO TO DŁUGA HISTORIA I TEGO NIE DA SIE OPOWIEDZIEC PRZEZ TEL. ZAPROPONOWAŁ SPOTKANIE . I SPOTKAM SIE ZNIM ,,TAK TO MIAŁ BY7C DOWCIP ALE ON JEST BARDZO FAJNY I WYDAJE SIE NA PORZĄDNEGO W CO WATPIE ..BO BY ZE MNA NIE PISAŁ. SPRAWDZE OSOBISCIE, A TY WIECEJ WIARY W SIEBIE WIESNIARO .PEWNIE NIE NAPISALABYM DO TWOJEGO MĘZA BO PATRZĄC NA TWOJE WYPOWIEDZI TO MUSI BYC OBLESNY MAJĄC TAKI GUST.PA{))

Gość OLUSIA986676
nawet nie chciałabym jej widziec... skoro mój facet wdał sie w taka konwersacje i spotkanie to on jeden by dostał w pysk! bo to on obiecal miłosc i wiernosc, i jakas małolatka nie interesowałaby mnie .bo dzięki takim panienkomwychodzi na jaw ze mamy facetów skurwys****!! i prujac sie do niej pokazałabym ze jestem słaba/ za wszystko odpowiedział by on,tylko on.

"WYDAJE SIE NA PORZĄDNEGO" - mała, ty weź się za naukę a nie za tworzenie fantazji, co? Co to w ogóle ma być?

Gość hawajska zajefajna
jedno jest pewne jesteś wspaniałą osobą o wyjątkowej wrażliwości i tylko Ci zdrowia życzyć:D

wiem to sie wydaje nie realne. mam 21 lat i takie głupoty mnie sie czepiają.zwłaszcza ze facet ma 34 lata.i liczy na chuj wie co. dodam ze spotykam sie zkims . oj kiedy ja dorosne i sie ogarne.

Gość do kurwiszcze autorki
rozumiesz ! sam FAKT, bez osób trzecich. SAM FAKT< że sięgasz po nie swoje. Zostałabyś bez zęba, i złamanym nosem włosami przez środek do zera.

Gość molodpohh555
nie ma co srac jadem...i tak zrobi co zechce i pewnie sra na wasze opinnie. nie ma co sie cisnieniowac. jak facet jest zerem to niech to wyjdzie szybko aby potem nie bolało

Nie strasz nie strasz bo się zesrasz,chyba za bardzo nie jestes pewna swojego faceta ze sie tak zaindorzyłaś

Gość anonyme sad creature
od kąd emitują "Trudne sprawy" " Dlaczego ja" I "pamiętniki zWakacji" to te prowo są jakieś głupsze.

Gość pozdro ,cwaniara jestem
Autorko niezapomnij otym ,ze zawsze sie znajdzie taka jak ty i tez lepsza niz ty,a wiec gdy wyjdziesz kiedys za maz badz pewna,ze twoj facet predzej czy pozniej trafi na taka lepsza ktora z checia wskoczy mu do lozka ;)

ZNAJDE TAKIEGO FACETA PRZEZ KTÓREGO NIE BEDE MUSIAŁA SIEDZIEC NA FORUM ZDESPEROWANA I SZUKAC RAD.. CO BY BYŁO GDYBY MNIE ZDRADZIŁ..BO TEN TEMAT NIE BEDZIE MNIE TYCZYŁ I ZADNA PANNA MOJEGO POKROJU W PRZYSZŁSCI TEGO NIE WZBURZY.KAŻDY MA NA CO ZASŁUGUJE. A WY Z GÓRY ZAŁOZYŁYSCIE ZE WASI MĘZOWIE POSZLI BY W BOK, PODEJRZEWAM ŻE CHODZA NIE RAZ Z TAKIM PODEJSCIEM:) POZDRO ,DALSZYCH SZCZEGÓŁÓW NIE UJAWNIAM ' PA;)

Gość do kurwiszcze autorki
nie jestem atrakcyjna i wiem że mój mąz poszedł by z chudsza i ładniejszą i z atwoją urode bym ci dojebała.. bo zawsze chciałam byc jak te kurwy i miec wszystko a nie przebierac w ochłapach a potem sie zastanawiac zdradził czy nie zdradził. leje je bo sa ładne suki a ja im do pięt nie sięgam , bo jestem zaniedbana i dlatego faceta trzymam na smyczy

Gość lolitka856
wkoncu sie okresliłas ...było tak odrazu..hahahahahahah......płaczę ze smiechu . może zrób cos aby tez byc atrakcyjna zamiast napierdalac ładne panienki za ich ładne gęby :)łajahahahhaha