Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosternacja.

Zdałem sobię sprawę, że moge mieć praktycznie każdą kobiete...

Polecane posty

Gość kosternacja.

Przez dłuższy czas myślałem, że to fart.. a tak ogólnie to nie zwracałem na to uwagi.. po prostu podrywałem kobiety a one zawsze ulegały.. w końcu patrząc na siebie i rówieśników zauważyłem niebagatelną różnice, np podczas kiedy oni mają jedną panne na pół roku tak ja w tym czasie potrafię już 10 przeruchać i to naprawdę konkretnych świnek przeanalizowałem wszystko i... zgadza się, mogę mieć każdą kobietę, a dlaczego? ano dlatego, że... jestem bogaty (ojciec ma bogatą firmę, dzięki czemu wiadomo, że i ja mam pieniądze, do tego wkręca mnie w jej szeregi i tydzień temu podczas moich 25 urodzin zdradził mi, że całą firmę w przyszłości chce przepisać na mnie- tak więc jestem ustawiony do końca życia, myślę, że nawet moje wnuki też...) mamy dwa domy, 5 samochodów, mnóstwo bajerów itp... do tego dobrze wyglądam.. dzięki mojej pasji a mianowicie sztuki walki (mma) i siłownia, wyglądam naprawdę nieźle.. kobiety na mnie bardzo lecą... co tu dużo mówić.. pieniądze+wygląd=sukces życiowy

Gość czy fake czy nie
no skoro tak mówisz to pewnie tak jset ,ale trudno żeby jeszcze nie leciały wszystkie na ciebie. mysiał byś być wyjątkowo nieudolny.

Gość czy fake czy nie
tylko uważaj żeby tak jakaś sprytna suczka nie poleciała na ciebie ze wpadniesz z dzieciakiem i pol firmy na nia :D ...no ,ale to twoj problem.

Gość Marilenka
No to wszystkie to już nie są. Nie podobasz mi się za to jak traktujesz kobiety i za to że tak ich dużo miałeś. Ja bym Cię nie chciała.

Gość kosternacja.
życie jest piękne

Gość xcvbnm
jesli nie jestes inteligentny, ja bym na Ciebie nie poleciala..... . Wolalabym stworzyc zwiazek z kims kto jest w posiadaniu pewnych niebagatelnych zdolnosci, jest po stdiach itp. Chyba, ze masz wyzsze wyksztalcenie.

Gość dedek szwedek
Nawet jeśli mówisz prawdę to wiedz dwie rzeczy. Po pierwsze są ludzie mało zamożni, którzy "zaliczają" większe ilości niż Ty i wyższej jakości kobiet. Po drugie te które z Tobą sypiają nie robią tego dlatego, że Twoja osoba je przyciąga. Większość z nich zapewne sypia też z innymi dzianymi facetami. Więc są to raczej kobiety typu "poszukiwaczka złota", które jest ciężko w sobie rozkochać, raczej są wyrachowane. :D

Gość kosternacja.
//Po pierwsze są ludzie mało zamożni, którzy "zaliczają" większe ilości niż Ty i wyższej jakości kobiet.// poprosze chociaz jeden przyklad :) jesli chodzi zaś o studia to jestem na 5 roku wychowania fizycznego, jak juz wspomnialem sport jest moją pasją

Gość dedek szwedek
"poprosze chociaz jeden przyklad" Jak dobrze się rozejrzysz to znajdziesz w swoim otoczeniu, niekoniecznie wśród swoich znajomych. :)

Gość kosternacja.
w zyciu sie nie spotkalem z sytuacja aby ktos brzydki i biedny bzykal kobiety a co dopiero w duzycch ilosciach i naprawde atrakcyjne.. chlopcze zejdz na ziemie :) aby zdobyc albo chociaz przeleciec atrakcyjna kobiete trzeba miec albo wyglad albo kase.. a jesli chcesz taka utrzymac przy sobie to 1+drugie widze zyjesz marzeniami :) jestes jednym z tych prawiczkow ktorzy wciaz 'czekaja' ? hjehe

Gość 123 123 lotto
powiem Ci, ze jestem facetem zakochanym w sobie, to prawda, że pieniądze (ich nadmiar...) robią z ludzi bezuczuciowych matołów, ktorym sie wydaje że mają świat ( i kobiety) u stóp ... czy taki ktoś może byc wartościowy???? Nie. Na kobiety patrzysz jak na obiiekty seksualne, zdobycze. Zapewne nie intersują Cie jako osoby, co mają pod kopułą, co mają do powiedzenia. Liczy się tylko by zaliczyć ... Sorry, ale Takie typki jak Ty mnie nie intersują ...

Gość ,m,m,m
szukanie dziury w calym dobrtze to ujal/ujela. mozesz miec kazda ''kobiete''

Gość Przeczytalam tylko tytul
Ja pierdole ,ale problem ,zeby az topik o tym zakladac .... Do nauki glabie !!!

Gość jewyyy
Widzę tu męski odpowiednik jenifer8787

Gość mokate
mnie byś nie mógł mieć na pewno, bo nie lubię taakich prostaków, a to już znaczy że nie każdą.

Gość Przeczytalam tylko tytul
Dla mnie to zaden odpowiednik ....Jakis matolek z gimnazjum lansa uprawia ... Facet z kasa i takim wygladem nie siedzie na forum dla kobiet i nie wali peanow na swoja czesc . Druga opcja , to jakas znudzona baba ... pfff