Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Długi mariusz

Czy wy kobiety lubicię wysokich facetów?

Polecane posty

Gość gfdfd
merzczyzn ?

Gość Marilenka
Tak, ale mężczyzn.

Gość week of view
taaak[:classic_cool:

Gość jemlody
taak! sama jestem kordupel, ale meza mam 30 cm wyzszego :)

Gość goodgood goodgood
ja lubie 13cm szpilki wiec zdecydowanie tak

Gość fan rhovannion
Rhovannion imponujesz mi

Gość ytytytyt
Rhovannion - krótkie pytanie i krótka odpowiedź : co ćpałaś?

ytytytyt - nic? Każdy ma prawo do swojego zdania. Nie chciałabym faceta, kóry jest ode mnie 40 cm wyższy, bo wyglądałabym przy nim śmiesznie. A obcasów nie noszę, bo nie lubię. Wolałabym takiego faceta, który ma 170-175 - dla mnie to idealny wzrost.

Gość ja mam 170
ja mam 170 i lubię facetów tak około 180

Gość ytytytyt
Rhovannion - 170-175? toć większość kobitek mogłaby mu na głowę napluć...co z Tobą jest nie tak, skoro zadowoliłabyś się takim kurduplem?

Gość ja mam 170
ytytytyt a co z Tobą jest, że dyskryminujesz ludzi ze względu na wzrost? czyżby jakiś kompleks?

Gość ytytytyt
Rhovannion - to nie są nieduże wymagania, tylko praktycznie brak wymagań. najgorsze brzydule nie biorą się za niziołków...musisz byc strasznie zdesperowana długi - jak to trudno Ci znaleźc taką co by chciała kolesia 196? wychodzisz czasem z domu? tak raz na miesiąc chociaż?

ja też mam około 170 cm i nie podobają mi sie za wysocy :o wystarczy mi taki który będzie lekko wyższy ode mnie także w przypadku gdy założe mniej płaskie buty taki do max182 cm...

Gość ytytytyt
ja mam 170 - ja nie dyskryminuję, tylko kobiety

Rhovannion w takim razie jestem idealny dla Rhovannion, a ja założę obcas żadna mi na głowę nie napluje, zresztą kto by chciał taką co śliny utrzymać w ustach nie potrafi :p

ytytytyt - właśnie widać jak nie dyskryminujesz. Właśnie widać... :/ I nie, nie jestem zdesperowana. Nawet facet, który ma 165 mnie nie chce, więc ja mogę tylko teoretyzować.

Gość ytytytyt
Rhovannion - no właśnie nie dyskryminuję, tylko stwierdzam stan faktyczny... jak nawet facet 165 Cię nie chce, no to musisz byc z tych zdesperowanych. i jak słusznie zauważyłaś - Twoje rozważania są teoretyczne, jakby taki 175 naprawdę do Ciebie wystartował, to by Ci się odechciało

Gość ja mam 170
ytytytyt po tym c piszesz widać, że dyskryminujesz. A jak jesteś facetem to wiem z czego to wynika, ile masz wzrostu i która kobieta Cię odrzuciła ze względu na wzrost. Ja mam 170 i ostatnio spodobał mi się chłopak, który jest ode mnie minimalnie wyższy. Jest świetny a na wzrost i tak się nie zwraca uwagi

ytytytyt - jakby wystartował do mnie facet który ma 160 to bym była szczęśliwa, więc nie sil się na analizy, bo niewiele wiesz.

Gość ytytytyt
ja mam 170 - zobaczymy jak długo będzie "świetny" jak jakiś wysoki koleś się Tobą zainteresuje...albo pójdziecie gdzieś razem i Twoje koleżnaki będą mu pluły na głowę;) długi - jakie pieprzyki, co Ty pieprzysz? z takim wzrostem każda Ci zylion pieprzyków wybaczy. naprawdę wyjdź z domu

Gość Justyna&aaa
Jeden mój facet był mojego wzrostu, inny miał ponad 190 ;-) wzrost akurat dla mnie nie ma większego znaczenia

Gość ytytytyt
Rhovannion - no czyli mam rację, tylko z desperacji byś takiego wzięła, bo na normalnego gościa nie masz szans. na nic się nie silę, a jednak trafiam:)