Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany 25latt

Moje życie to DNO :(

Polecane posty

Gość przegrany 25latt

Wszystko już mnie dobija.Jak spojrzę na swoje życie od urodzenia to aż odechciewa mi się żyć.Mam 25 lat nigdy nie miałem normalnego domu jestem sam i nie mam nic :(.Od 6lat jestem alkoholikiem.Byłem na leczeniu zamkniętym w moim życiu były też narkotyki, ledwo co sobie sam poradziłem.Po wyjściu z odwyku nie piłem 2 miesiące.Teraz znowu pije i widze że powoli spowrotem tracę nad tym kontrole.To że jeszcze mam prace to chyba jakiś Cud.Nie mam nawet znajomych bo ich też przepiłem.Całe życie spotykają mnie same nieszczęścia.Czuje że moje uczucia nadają się tylko na śmietnik.Nie daję już sobie rady i ostatnio mam zamiar skończyć ze sobą.Sorry że tutaj to piszę ale musiałem gdzieś to powiedzieć.Wcale mi się nie polepszyło.

Gość week of view
pamietaj ze jak sie potkniesz to podnies sie i idz dalej. nikt nie zawalczy o twoje szczescie. zycze powodzenia

jakbym czytała opis życia pewnego Mateusza którego znam :O tu Cię raczej nikt nie pocieszy.

ktokolwiek i cokolwiek napisze to i tak problemu nie rozwiąże - tylko Ty możesz sobie dać z tym radę

Gość week of view
no ja sie staralam

Gość skad miales dragi ?
?jw ?

Gość Marilenka
No to walcz z tym nałogiem! Nikt za Ciebie tej walki nie wygra, zdecyduj, wódka albo Ty. Zapisz się do anonimowych alkoholistów, tam z tego leczą. Myślę że dasz radę jak tylko się nie poddasz.

Gość oj tam.....
nie gadaj, walnij se grzdyla i poleż sobie jeszcze trochę we własnych rzygach na podłodze :P

Gość Marilenka
A poza tym 25 lat to jeszcze nie wiek, wszystko przed Tobą, ale co to będzie to zależy tylko od Ciebie.

Gość przelot_em
Wszystko to wina Twoich rodziców. Ale dopóki żyjesz możesz dokonać zmian. Może spotkasz na swojej drodze osobę, która poda Ci rękę i pomoże w dalszej drodze. Przecież masz w sobie także i dobro.

Gość przegrany 25latt
Nawet jak popatrzę na swoich rówieśników to widze jak sobie układają jakoś życie.Mają normalne domy, zakładają rodziny,pracują jakoś normalnie żyją.A ja nawet jak bym chciał to nie potrafię bo nikt mnie w życiu tego nie nauczył.Nie pokazał jak i od czego mam zacząć.Całe życie same przykrości,zero zdrowych uczuć, jakiej kolwiek miłości.Typowa pustka ,smutek ból i odrzucenie.

Gość to pewnie tylko
z boku tak fajnie wszystko wyglada:)

Gość przegrany 25latt
jestem gejem, i mam 8 cm penisa.

Gość fotel
nie pękaj.uśmiechnij się jutro będzie gorzej:).

Gość iskierka

Ja też mam przesrane. Moi rodzice to kuzyni pierwszego stopnia . Mam genetyczne udary ,  (.mialsm juz ich 8 ),jestem głucha z jazdej pracy mnie wyrzucaja . Na prawdę może być gorzej