Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZranioneSerce

Mąż i czat eroytyczny itp

Polecane posty

ja mam ten sam problem tyle ze moj niby tylko przeglada takie portale i ogłoszenia i jak sie z nim pokłóciłam o to to stwierdził ze nic złego nie robi i teraz poprostu usuwa historie na bieżąco co doprowadza mnie do szału,wiec sama postanowiłam robic to samo ale nie tak do konca na serio i dopiero on troszke zaczyna obczjac za co ja sie wkurzam

Gość ZranioneSerce
U nas nad ok,ale ja go nie tykam. Nie mam ochoty. Zresztą dzięki programowi, dzięki komuś za to, wiem że ma konto na sexfotce i pisze do kobiet i podaje się jako kobieta bi. Wchodzi tam codziennie, nie mam juz nawet ochoty dyskutowac z nim o tym, bo nie ma sensu.... Ostatnio mnie rozwalił jak machał mi swym penisem bo rozbieral się do kąpieli, mówiac to po to bym nie zapomniala jak wygląda....Smiech na sali,że się tak wyraże... Nadal mysle,że jak bedzie miał okazje to mnie zdradzi, choc on twierdzi po tamtej rozmowie ze nie zdradzil i nie zdradzi..ja w to niewierze. :) W dupie to już mam, niech robi co chce, ja czekam tylko aż synuś przyjdzie na świat :) Moje oczko w głowie :)

Gość ZranioneSerce
Aaa i coś jeszcze, mój mąż miał dzisiaj tzn wczoraj 33 urodziny. Mogłabym mu torta upiec, fajnie spędzic wieczór, wraz z upojną nocą,pieszczotami itp ale niestety na to trzeba sobie zasłużyć.NIC a NIC nie było :) Jedynie złożyłam mu zyczenia,nic więcej.

Gość ZranioneSerce
Mija prawie 2 miesace od tamtego wydarzenia,ale nadal twki mi w glowie to co pisał do niektorych panienek zacytuje np: przyjechałabyś do mnie na święta? opłace podróż mam znajomego murzyna ( moj dopisek to sciema ) chciałbym to widzieć tylko ta odległość bardzo dużo jakie miasto? 1600 km jestem w Anglii co porabiasz na codzień włóż któregoś wibratorka do cipeczki ja będe sobie walił Po tym jak to przeczytałam, poprostu miałam ochote dać mu w pysk, zamachnelam się ale mnie przetrzymał.

Gość ZranioneSerce
wiek i imie pisał swoje prawdziwe, niekiedy kłamał że jest np z Poznania, Bydgoszczy,że ma wana i materac ale go to nieusprawiedliwia. Teksty typu: fajne masz cycki, niezła sucz z ciebie. Aaaa właśnie ostatnio tzn z pare dni temu powiedział do mnie,że jeste jego suczką, albo dziunią najlepszą w klubie hahaha dobre sobie....bujac to sobie moze...nie mnie...

Gość ZranioneSerce
nadal masz ocohte na sex? a ile miał najstarszy jak cie posuwal ja mam 32 lata podaj adresik, to przyjade cie wyruchac Tej samej pisal o tymvanie materacu i murzynie

Gość ZranioneSerce
czemu? bo jestem z nim, teoretycznie tak. Nie laczy nas seks...nic..ja cche tu w anglii tylko urodzic..

Gość ZranioneSerce
Nawet to,że śpimy w jednym łóżku nic nie znaczy. Zasypiamy dupami do siebie. A wcześniej, lubilam sie przytulic do niego i zasnac,tego juz nie ma. Ide spac..dobranoc :)