nieznajoma1666 0 Napisano Listopad 8, 2011 Witam poczatek mojego cyklu 26.10.11 przewaznie mam okolo 30 dniowe cykle ..... 7.11.11 wspolzylam i własnie o ten dzien sie rozchodzi... sluz mam metny i sie nie ciagnie zmian w temp tez nie zauwazylam owulacja z tego co wiem wypada mi na 11/12.11 bede wdzieczna za kazda odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelika19 Napisano Listopad 8, 2011 Mogło dojśc do zapłodnienia moim zdaniem a było jakieś zabezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma1666 0 Napisano Listopad 8, 2011 bylo ale peklo w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość candyjunkie Napisano Listopad 8, 2011 w trakcie, czyli nie na końcu, pełne (że tak powiem) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelika19 Napisano Listopad 8, 2011 Mi tzn nam tez kiedys pękło ale nie zaszłam w ciąże chodź bardzo się bałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma1666 0 Napisano Listopad 8, 2011 nie pełne nie .... naszczescie z nawyku szybko wyszedl ale i tak sie boje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość candyjunkie Napisano Listopad 8, 2011 Zasada jest prosta im bardziej się boisz, tym dłużej się spóźnia, mi kiedyś z nerwów spóźnił się 2 tygodnie, z nerwów zrobiłam test - wynik negatywny i okres za godzinę ;) Dla spokoju może zrób test ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma1666 0 Napisano Listopad 8, 2011 nie w tym rzecz ze okres mi sie zpoznia bo dopiero ma byc 25/6 ale ogolnie ... na sama mysl ze moglam bym byc to masakra;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach