Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telephone 123

On młodszy o 18 lat- czy to ma sens?

Polecane posty

Gość a co cię to boli
a co ciebie to tak boli ? martwisz się tym,że ktoś nawiązuje romans ? w tym przypadku to dobry układ 44/26, kobieta w tym wieku i facet w tym wieku to istny ogień, ona mężatka więc facet wie że nie musi jej okłamywać,niczego obiecywac, ana tez napewno jest świadoma tego że to krótkochwilowe, samo się zaczęło to i samo się zakończy a ty się nie wpieprzaj. Mamuska się znalazła, zadzwoń do męża koleżanki i dziewczyny tego chłopaka, nakabluj i będziesz wtedy zadowolona

Gość Telephone 123
Właśnie u8czciwie by było, gdybym im powiedziała że są oszukiwani, ale tego nie zrobię, ale ułatwiać też im niczego nie bębę, bo pracą mają się zajmować, a nie głupotami i szukać okazji do spotkania. Czysty idiotyzm, nie rozumiem tu niektórych forumowiczów, jakby akceptacja. Nie przeszkadza wam takie coś ?

Gość Telephone 123
A może wy też chodzicie do pracy, żeby poromansować sobie?, bo tak jej bronicie jakby to było oczywiste, że wszędzie tak jest.

Gość notosieporobiło
Pewnie żal Ci, że nie jesteś na miejscu atrakcyjnej koleżanki? Oj żal mi ciebie , a ile ty masz lat?

Gość telephone 123
Ja mam 28 lat, ale co to ma do rzeczy? temat dotyczy ich, a nie mnie.

Gość tez sobie znajdz mlodszego
a od razu ci wapory z glowy wyjda i znajmiesz sie swoim zyciem ;) zadzdrosc to bardzo brzydka cecha.

Gość nati wroclove
teraz to ta twoja koleżanka przynajmniej wie co to prawdziwy sex :)

Gość Telephone 123
Dziś już wyczekuje kiedy ją odwiedzi, bo strasznie było przez te wolne dni, bo od czwartku go nie widziała bidulka. Tak powiedziała, że dobrze że wreszcie w pracy jest.

Gość no masz babo placek,
haha .... albo ty go nie widziałas bidulo, straszna zazdrośnica z ciebie,wiesz

Gość 5463683
a co Cie obchodzi jej zycie?widocznie bardzo jej zazdroscisz,skoro piszesz na ten temat na forum,to kjej zycie i jej sprawa,a wkurzaja mnie takie wredne baby jak Ty co zyja cudzym zyciem bo same sa nieszczesliwe,:O zajmij sie swoimi sprawami pusta istoto

Gość 5463683
musisz byc bardzo zgorzkniala i samotna skoro zyjesz tak bardzo zyciem innych i zazdroscisz cudzego szczescia,wkurzaja mnie takie puste istoty jak Ty co tylko czekaja by komus podwinela sie noga,zalosna jestes

Gość 5463683
skoro zainteresowal sie nia facet mlodszy o 18 lat to widocznie jest warta takiej uwagi,a Ty nie mozesz przeolec ze na Ciebie nawet pies z kulawa noga nie popatrzy,oj zalosna jestes zalosna bardzo:O

Gość Telephone 123
Bo ja jestem porządną kobietą i nie wysyłam głupich sygnałów do mężczyzn. Ona myśli, że jak jest atrakcyjna i zgrabna i elegancko wygląda, to może bezkarnie uwodzić cudzych facetów. przecież ten chłopak ma 20 letnią panne, to do czego mu romansiki ze starą babą? Nie zazdroszczę, bo jak się wyda to ona będzie miała jaja nie ja, a jak mężuś się dowie, to jej te oczka zalotne ozdobi makijażem.

Gość Telephone 123
A oni cały czas flirtują, nie mają godności chyba.

Gość nocosTY
pozyjesz troche w tym swoim związku małzeńskim to zmienisz zdanie i juz nie bedziesz sie tak bulwersowac romansami bo samabedziesz szukac cos na boku

Gość telephone 123
Nie zamierzam szukać niczego na boku. Staram się przestrzec koleżankę przed konsekwencjami, ale do niej nie dociera, a co niektórzy już zaczynają plotkować na ich temat.