Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważne pytanie dla mnie

NAJLEPSZY CHIRURG DO POMNIEJSZANIA I PODNOSZENIA PIERSI

Polecane posty

Gość Ważne pytanie dla mnie

jak w temacie.proszę o opinie kobiet które przeszły w/w operacje

Gość krisss
Znam bardzo dobrego specjaliste z Czech. Ja wprawdzie powiekszalam u niego, ale moja szanowna kuzynka po dwoch ciazach i "karmieniach", tudziez znacznych wahan wagi zdecydowala sie na zabieg redukcji i podniesienia. Nazywa sie Daniel Furmanek. O ile mi wiadomo brzuchy pociazowe oraz piersi sa jego "specjalnoscia" :)

Gość 1mart1
Slyszalam tez dobre opinie o Stanczyku z Wawy no i o Czechach, jak juz ktos napisal.

Gość do 1mart1
Owszem, Stanczyk jest ok, ale ciut drogi - jak dla mnie ;) Wole Czechy :)

Gość k-i-kkka
Czy ktoras z Was zmniejszala piersi u dra Kruka w Poznaniu. Zalezy mi na opinii :) Dziekuje

Gość ja nie zmniejszalam u Kruka,
ale podnosilam :) Sa bardzo dobrze podniesione - na tzw. lizaka :)

Gość amanda leear
Chcialabym potwierdzic opinie dot. Czech, a konkretnie doktora Daniela Furmanka, ktory wyczarowal mi piekne piersi z moich obwislych flaczkow :) Jest on zreszta wsrod Czeszek uznawany za "artyste", bo szycie spod jego reki jest niemal niewidoczne, tak jesli chodzi o zmniejszanie jak i powiekszanie piersi. Po prostu wie jak powinny wygladac "rasowe" piersi! :) Za niedlugo - plastyka brzuszka i usuniecie przepukliny, oczywiscie u dr. Furmanka!

Gość Monica76
a mi elegancko podniósł biust doktor Kratochwil w Jeleniej Górze :) super podejście do pacjentów a do tego potrafi zrobić tzw. coś z niczego :P POLECAM

Gość Dodam do tejj
listy doktora Rataja. Jest dobrym lekarzem i do tego przeeemilym. Ma duzo klientek z Niemiec i Anglii. Jest malo znany, ale ruch u niego w klinice non stop.

Gość DO-RIS
Ja podnosilam u Polaka w Czechach w 2009r i jestem zadowolona. Rozne opinie czytalam ostatnio o nim ale u mnie spisal sie na medal. Wiec nie mozna nigdy generalizowac zeby sie "nie przejechac". :)

Gość a ja tak samo
jak Monica udałam się do doktora J. Kratochwila - rewelacja ! z czystym sumieniem polecam każdemu.

Gość tylko,ze
u Polaka zaraz na drugi dzien "wywalaja cie na ulice", bo zwyczajnie nie maja warunkow na przetrzymywanie kilka dni. I czytalam w watku u Polaka, ze uzywa "nieciekawych" nici, oglednie mowiac... A ja chce miec tanio i komfortowo :P Napisalam maila ze zdjeciami do Furmanka, ciekawe kiedy odpisze.

Gość Do rozsądnej AUTORKI postu
Dziewczyno, po takiej POWAŻNEJ operacji, trzeba zostać przynajmniej bite trzy dni w porządnym szpitalu. To nie jest usuwanie zęba, lecz mocna ingerencja ok 3 godz., narkoza, i oczywiście mogą zdarzyć sie komplikacje. Musi to robić chirurg plastyk wraz z asystą i w ogóle w zespole medycznym. Powodzenia, moja siostra miała taką operację pare lat temu w Sosnowcu.

Gość tylko,ze
SZANOWNA, Rozsadna FORUMOWICZKO, PROSZE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM, zanim odpowiesz na jakis post, bo to co napisalam tylo potwierdza Twoja teorie, ze taki zabieg wymaga kilkudniowej hospitalizacji, jednakowoz u Szanownego dra P. jest inaczej - dziewczyny na drugi dzien ida do pobliskiej, wynajetej wczesniej kwatery lub pensjotatu. Takie sa realia.