Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona marzycielka Marzenka

Rzęsy rosnące do oka

Polecane posty

Gość wkurzona marzycielka Marzenka

Od jakiegos czau mam taki problem- w jednym oku pojawiają się rzęsy, kóre rosną w kierunku oka i zaczynaja mnie smyrać. Co z tym zrobic?

Gość jak jeszcze chodziłam do
szkoły - to miałam koleżankę, której rzęsy wrastały do środka. Nikt jej nie wierzył - bo to ciężko zrozumieć, ale tak było. Po prostu chodziła do lekarza - i miała to w jakiś sposób usuwane. Ale szczegołów nie znam. W każdym razie była to przykra dolegliwość, rzęs miała coraz mniej - ale i tak miała ładne :-)

Aaaa slyszalam o czyms takim. Zebym nie sklamala to zakwalifikowano to zjawisko do jakiejs choroby ale nie pamietam jakiej. Oczywiscie bo to nie jest normalne. Albo tez taka budowa oka. Ale skoro w tym wieku dopiero jej zaczely rosnac a potem przestawaly to juz nie bedzie to zalezne od budowy oka przepraszam ze tak nieskladnie pisze ale zle sie czuje

Aaaa slyszalam o czyms takim. Zebym nie sklamala to zakwalifikowano to zjawisko do jakiejs choroby ale nie pamietam jakiej. Oczywiscie bo to nie jest normalne. Albo tez taka budowa oka. Ale skoro w tym wieku dopiero jej zaczely rosnac a potem przestawaly to juz nie bedzie to zalezne od budowy oka przepraszam ze tak nieskladnie pisze ale zle sie czuje