Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posiadaczka telewizji N

Problem z telewizją N. Co sądzicie?

Polecane posty

Witam. Posiadam umowe na czas określony telewizji N. Płaciła 48 zł. W zeszłym roku w październiku, zamówiłam kanały premium (HBO, nFilm hd itp) w promocji zupełnie za darmo na okres 3 miesięcy. Wszystko miało być za darmo, jednak nie przeczytałam dokładnie regulaminu gdzie było napisane że przedłuża to umowę o rok. Umowe normalnie miałam do stycznia, jednak nie wiedząć że mi się przedłużyła wysłałam rezygnacje ogólną (taką jak się wysyła podczas końca umowy). Oni tak jakby wyczyszcili mnie z bazy. Jak się dowiedzialam ze ta umowa sie przedluzyla, to machnelam ręką. Jednak nie moglam zalogowac sie do boku, nie bylo mojego numeru klienta, tak jakby wogole mnie nie bylo w bazie ale telewizje mialam. Od lutego przestaly mi zupelnie przychodzic rachunki za n. Jednak wpłacałam taką samą kwote jak zwykle na ten stary numer konta. Kanałów premium nie było bo wyłączyły się po tych 3 miesiącach. Rachunki nie przychodziły aż do sierpnia. (Dzwoniłam w tej sprawie do bok-u ale twierdzili jakieś błędy, mniejsza z tym) W sierpniu przyszedł mi rachunek ponad 470 zł!. Byłam rpzerażona. Natychmiast zadzwoniłam na infolinie, złożyłam reklamacje. Kwota zmienjszyła się do 170 zł. Twierdzą że nie złoożyłam rezygnacji z tych kanałów premium i że za nie trzeba zapłacić. Ale po pierwsze - nie przychodziły mi wogóle rachunki, więc niby skąd miała wiedzieć ile mam płacić, a po drugie nie było tych kanałów przecież!. Co ja mam teraz zrobić, mam składać kolejną reklamacje? Wyłączyli mi sygnał umowa jest do 15. ..

up :(

up, proszę pomóżcie :(