Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz moja kolej

a teraz podajcie mi ktoś pełną listę dziewic z forum

Polecane posty

zuważyliście że faceci bardziej głupieją i szaleją na forum z braku sexu ? cześciej widuje prowokacyjne tematy w stylu : ale z was szmaty, kobiety to dziwki itd a kto je zakłada ? oczywiste, że frustraci, którymi kobiety sie nie interesują

Napisałem "panienek" w sensie, że stanu wolnego.:P Jednak masz rację, że prawdziwą kobietę, to ciężko spotkać. :O

Gość Killerus
Kurwa temat naprawdę na poziomie! Że też wy kurwa nie macie poważniejszych problemów. Żenada

baldur jestem przekonana że jakbyś brylował w towarzystwie, był interesujący i rozchwytywany przez kobiety, zmieniłbyś śpiewkę na : ale kobiety są cudowne i wartościowe. A nie sory wtedy nie byłoby takich komentarzy, bo wcale by cię tu nie było, albo z pesymistycznego nastawienia przeszedbyś na pozytywne i jeździłbyś po takich ćwokach jak ty w tej chwili

Ach, to Ty baldur jeszcze używasz tego terminu w pierwotnym znaczeniu? Sądziłam, że to tylko staruszkowie tak jeszcze mówią:P "cześciej widuje prowokacyjne tematy w stylu : ale z was szmaty, kobiety to dzi**i itd a kto je zakłada ? oczywiste, że frustraci, którymi kobiety sie nie interesują" No dokładnie.Seks oznacza, że byli na tyle atrakcyjni, że mogli "zdobyć" kobietę. A to buduje ich ego. A skoro nie mogą tak podbudowywać ego, to obrażają kobiety, deprecjonując je. W ten sposób wartość ich samych rosnie. W teorii :D

Gość baldur ma prawie
40 lat i dlatego mówi panienki. W jego pokoleniu tak się mówiło

nie znają swojej wartości > nie mogą znaleźć wartościowej panny, bo każda wartościowa, nie chce nie ceniącego się > bluzgają na kobiety prezentując sobą totalne dno koło się zamyka

Stwierdzenie faktu jest pesymizmem? Owszem bywają cudowne kobiety ale naprawdę jest ich niewiele. Po za tym nie każdy ma ochotę na brylowanie w towarzystwie, są inne sposoby spędzania wolnego czasu a powodzenie u kobiet, no cóż, miód też może kiedyś zemdlić. :P

Kolejny się odezwał. Taaa, kiedyś to były inne czasy... na forum pisali sami mądrzy. Zawsze było tak samo praktycznie. Jedyne co może dostęp do neta nie był tak popularny, ale to chyba jakieś 7 lat temu. "no cóż, miód też może kiedyś zemdlić. " Tja. Kubusia Puchatka nigdy nie zemdliło :)

to może moje doświadczenia z ludzmi nie są prawdziwe a to przepraszam faktycznie masz rację, eh samotny się człowiek czuje na tym świecie, taki wartościowy eh ciężko o 2 takiego to fakt mówię wam :classic_cool:

a jak inaczej mamy reagować na głupoty wypisywane przez nie? naprawdę poziom tego forum schodzi na psy. kiedys tu było inaczej. _____________ taaak tak, świat schodzi na psy dawniej ludzie to byli sami święci, a teraz to eh szkoda gadać mówisz jak moja sąsiadka 78 letnia, dewocina

Ja zaglądam z 6 lat, ale przyznam nie na stałe więc mnei pamięć może zawodzić. Jednak od niejednej osoby z dłuższym stażem słyszałam, że niewiele się zmieniło. Ale to typowe, takie gadanie "za moich czasów to było lepiej". Ludzka psychika chyba tak działa, że gorsze rzeczy ulegają zapomnieniu.

chyba to jakiś brak świadomości, bo przecie wiadomo że człowiek to grzeszna niedoskonała istota szumowin nigdy nie brakowało więc co komuś daje takie biadolenie, że świat schodzi na psy ? zamiast samemu sie zmieniać pracować nad sobą (to juz by było coś), to wolą siedzieć i narzekać że świat jest zły jak ja nie lubię tych narzekających ludzi, chyba lubią paskudzić innym humory, sprowadzać do poziomu swojej beznadziei :O

A po co mam go stawiać na brzuchu?? Nie lepiej używać mebli?? :P

A skąd wiesz, że miałem na myśli biurko? Wysil bardziej wyobraźnię. :P

Gość nic nie poradzę
Najpierw straciłam cnotę analnie, prawie 15 lat temu, a teraz sie okazuje że to trend popularny w islamie i polskim talibanie, wow, byłam prekursorką :)

Baldur moja wyobraźnia kieruje się tylko w stronę łóżka :) Bo zwykle na nim korzystam z laptopa. Fakt, aktualnie na stancji nawet nie bardzo mogę inaczej Fiku, a ja właśnie lubię ciepło od laptopa bo zmarźluch jestem :D

Raczej niegrzeczne i niekulturalne gdyż mnie nie znasz i nie wiesz jaki jestem, kobieto małej wiary.:P