Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ty

w naszym kraju

Polecane posty

Gość ale ty

jest niestety sporo zacofanych ludzi o niezrozumiałej dla mnie tendencji do wyśmiewania i ponizania innych. Z tego też powodu wiele osób nie moze być sobą boi sie byćobrażonym przez zwykłego chama. Oświeciło mnie to gdy jakiś pajac zaczął mnie wyzywać tylko dlatego że miałąm na nogach ocieplacze. Potem weszłam na forum o modzie gdzie sporo dziewczyn wyznało, że chetnie by owe ocieplacze nosiły na nogach, niestety nie robią tego bo spotykajasiez nieprzyjemnymi komentarzami obcych ludzi (najczęsciej w małych miejscowościach). Tu mnie olśniło - Polacy są (w porównaniu z Zachodem) bierni, zlęknieni; boją się być sobą czy wyrózniać z tłumu z obawy przed wszędobylskim chamstwem. Na szczęście w Europie zachodniej, ludzie są bardziej cywilizowani i tolerancyjni. Tam nikt człowieka nie zmiesza z błotem tylko dlatego że ma inne ciuchy. Dlatego my jesteśmy zaścianek a tam jest postęp. Kurwa skąd tu tyle chamstwa i buractwa, ludzie powidzcie mi? mamy kurwa przeciez XXI wiek! jakby nie było, to jest Europa a nie jakiś Tadżygistan czy Zimbabwue, o co chodzi?

Gość Duch przeszłości....
eeee, co to są ocieplacze na nogi?

Gość a znacie make life harder?
ja też nie wiem co to są te ocieplacze :p

Gość Wielki Pijak
np. Brovar. Zobaczył, że pogardza się prawikami to udawał spoko ziomka. Jak ludzie przejrzeli na oczy to spierdolił z forum.

Gość a znacie make life harder?
aha :classic_cool: nie podoba mi się, ale nie wyobrażam sobie wyzywać kogoś kto nosi takie :D i dodam, że moja koleżanka 10 lat temu zrobiła sobie takie sama i nosiła - jak widać, wyprzedziła epokę :classic_cool: