Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka młoda stażem

Nie chcę mieć dzieci z moim mężem

Polecane posty

Gość nn80000000
Namietnosc sie skonczyla, wiec koniec milosci-trend na kafe :P Jesli sie okazalo, ze to nie milosc, to odejdz od meza. Zreszta Ty nie wiesz, co znaczy kochac, dla Ciebie milosc to tylko namietnosc i motyle w brzuchu. Poznasz jakiegos fagasa, poczujesz motyle i zaczniesz zdradzac-bo uznasz, ze kochasz nowego. a to z miloscia nie ma nic wspolnego... Miłość podstawową definicją jest pragnienie szczęścia dla drugiej osoby (ewentualnie siebie bądź innego ważniejszego bytu). Miłość często jest rozumiana jako dowolna ilość emocji i doświadczeń zachodzących z powodu silnej więzi. Słowo "miłość" może odnosić się do wielu różnorodnych uczuć, stanów i postaw, poczynając od ogólnego zadowolenia, a kończąc na silnej więzi międzyludzkiej, jednakże nie jest ona sama w sobie uczuciem. Rozmaitość użyć i znaczeń połączona z zawiłością uczuć i postaw składających się na miłość powoduje, że miłość jest niespotykanie trudna do zdefiniowania, nawet w porównaniu do innych stanów emocjonalnych. Miłość w ujęciu zgodnym z powyższą definicją umożliwia samorealizację wskutek obecności drugiego człowieka. U Ciebie chyba to inaczej wyglada-wygoda, przyzwyczajenie, rzeczy materialne (tyle sie razem dorobiliscie i szkoda byloby to stracic)-z MILOSCIA TO NIE MA NIC WSPOLNEGO.

Gość marylka bla bla
ja też cie rozumiem... jako kobieta próbuję wejść na głowę facetom ale wolałabym, aby sobie nie dał! mogę być krzykliwa, ale tak naprawdę chcę by mój facet był bardziej dojrzały emocjonalnie, stabilny i silniejszy - ma mnie uspokajać i podejmować dobre decyzje. Wtedy wiem że jak bede z ni miała dzieci to będzie dobrym ojcem który zdobedzie ich szacunek i będzie autorytetem. Faceci to cioty :)

Gość nn80000000
Po Twoim wpisie na temat tego, ze kolezanki maja dzieci (choc niektore zostaly same) z namietnosci, nie mam juz zludzen... Nie doroslas do malzenstwa, a juz tym bardziej do posiadania dziecka. Wyswiadcz mezowi przysluge i zostaw go, niech sobie ulozy zycie z kims, na kogo zasluguje. Nie moge-dziecko owoc namietnosci---jednego czy kilku stosunkow opartych jedynie na pozadaniu-z facetem, ktory sie na ojca nie nadaje, ktory ucieka od odpowiedzialnosci, w dupie ma taka laske i jej ciaze. Wpadka, czy poczecie z glupoty i braku antykoncepcji nieczemu nie winnego dziecka. Ale zablyslas, autorko.

Gość nn80000000
O, widze, ze klubik wzajemnej adoracji sie formuje. Moze zaczniecie brac pod uwage rady, wskazowki zamiast slodzic sobie-jaq cie rozumiem, mam tak samo bla bla bla. Skoro nie oapowiadaja Wam faceci, z ktorymi jestescie, to zostawcie ich, szukajcie swojego idealu dalej. Ktos kaze Wam tkwic w niesatysfakcjonujacych dla Was zwiazkach, w ktorych (jak wynika z waszych wypowiedzi) nie ma milosci-z Waszej strony zwlaszcza?

Gość nn80000000
marylka bla bla-moze Twoj facet woli nie gadac z Toba, gdy bywasz krzykliwa 9faceci nie lubia histeryczek, wola nie wdawac sie z takimi w dyskusje). Facet ma cie uspokajac? Nie badz smieszna, jestes dorosla, to panuj nad soba. Wtedy moze stworzysz z facetem normalna relacje, zaczniecie rozmawiac i sie wspieracWZAJEMNIE.

Gość zahir77
Wydaje mi się że tak naprawdę to go nie kochasz w tym problem ja sam padłem ofiarą takiego układu żona nie zdecydowała się na urodzenie mojego dziecka pomimo mojego nalegania próśb w końcu kłótni. Dziś jestem pewien że mnie nie kocha i sam jestem w podobnej sytuacji pragnę dziecka ale chyba już nie z nią.........

Gość marylka bla bla
nn80000000 - nie jestem krzykliwa, ale czasem histeryzuje i jak facet nie potrafi sobie dać ze mną rady to jest ciota. Taka jak ty.

Gość marylka bla bla
ogólnie każdy wie o co mi chodzi. Facet powinien być męski i zdobyć sobie autorytet otoczenia. Autorko twój facet nie zdobył sobie twojego szacunku bo daje sobą pomiatać. Sama do tego doprowadziłaś, ale wiesz że pragnęłabyś by sobie nie dał wejść na głowę./ on nie ma twojego szacunku.

Gość nn80000000
marylka-nie badz smieszna :P Nastepny pepek swiata sie znalazl, lalunia, ktora nie dorosla do zwiazku. Szkoda mojego pisania jak widac.

Gość co zozole w sobie
czemu się nie rozstaniecie w takich sytuacjach

Gość zahir77
dlaczego ?głupia odpowiedzialność w moim przypadku usłyszałem wiele przykrości z jej ust myślę że 10000 razy więcej niż miłych słów zdajecie sobie sprawę z tego że nigdy nie usłyszałem ;kocham cię podobasz mi się pomimmo to ciężko mi się rozstać może poczęści dla tego że zamiast kochm notorycznie mówiła i tak w końcu mnie zostawisz nie robiąc nic przy tym aby ratować to małżeństwo!!!jeśli odejdę to powie:mówiłam.....i jak zwykle wzbudzi tym poczucie mojej winy

Gość do zahira
faktycznie nieudacznik z ciebie. wez sie ogarnij, odejdz od niej, ona cie nie kocha. a Ty jak taka ciota tkwisz w tym malzenstwie.

Gość TROLOLOLOOOOOOLLOLOLO
kolejny topik, ktory uswiadamia mnie w przekonaniu ze WSZYSTKIE baby maja gnój pod kopułą :classic_cool: jak mozna byc tak popierrdolonym?

Gość Do TROLOLOLOOOOOOLLOLOLO
Komentarz jest następujący: wieś śpiewa i tańczy. Prostak jakich niestety wielu.... Jednak u takich jak ty pod kopułką nawet "gówna" nie ma jest tylko próżnia...