Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chilloucik

Lumpeksy, szmateksy

Polecane posty

Kupujecie w takich sklepach? Czy się do tego przyznajecie? Ja osobiście uwielbiam takie sklepy bo można wyszukać świetne i niepowtarzalne ciuchy dość często za przysłowiowe grosze. Jednak czasem mam wrażenie że niektórzy patrzą na to jak powód do wstydu, co sądzicie?

Gość I love ciuchlandy
Kocham ciuchlandy za te perełki co nawet jestem w stanie upolować nawet nówki sztuki z metkami ;)

Ciuchlandy dają dużo możliwości, tylko trzeba iśc do nich w dniu dostawy . Wcześnie.Bo i tak pracownice tych sklepó co najfajniesze, to odłożą dla siebie. a warto umieć, gdy kupuje się w ciuchlandach, dokonywać drobnych przeróberk krawieckich, zwięzić, podnieśc ramiona.Pracuję w instytucji pastwowej ale pensje mam poniżej mininalnej. lubię ciuchy, więc chętnie łażę po ciuchlandach albo pół - ciuchlandach. Cos nie musi nosciś metki, aby warte byo założenia. Tylko oczywiście, to co kupisz nie może byc powycierane, rozłażące się i niekształtne, kolor musi byc świezy i nasycony.

Gość StylowePaski.pl
Ja niespecjalnie lubię ciucholandy,ponieważ nie mam na to czasu ani cierpliwości która jest niezbędna podczas poszukiwania ubrań. Wolę sklepy internetowe gdzie wszystko mam jak na tacy. Pozdrawiam www.StylowePaski.pl

Gość gość
rok temu nie wchodziłem do tego rodzaju sklepów ale kiedy już się przemogłem /musiałem czekać pół godziny w samochodzie a na przeciwko szmateks/ stało się to co tygodniowym rytuałem pierwszy zakup koszula firmowa super stan za 1 zł /była wyprzedaż/ po roku jestem posiadaczem ok 50 szt koszul,ok 10 kurtek,polarów ,spodnii i wielu innych wszystko po 1 lub 2 złote rzeczy w dobry lub bdb stanie wiele z metkami modnie i firmowo ubrany staję przed lustrem i cena mojego odzienia to 6 zł właśnie w przecenach trafiają się rzeczy wysoko wycenione które przed przeceną były za drogie polecam szmateksy ja nazywam zakupy w szmateksie polowaniem:)

Gość gość
Ja kupowałam, ale ostatnio wszystkie w mojej okolicy z deka spadły jakościowo. Drożyzna, porozciągane ciuchy, kroje babc lub rozmiary XXL. A szkoda, bo swego czasu prawie całą garderobe ogarniałam w lumpach. http://oknars.pl/pl/oferta/okna

Gość izolda123
ja uwielbiam zakupy w ciucholandach, można tam naprawdę kupić świetne, nowe ubrania często markowe, fajne torebki i buty

Gość gość
Od czasu do czasu ide,zeby troche pogrzebac w szmatach,chociaz teraz to juz sa fajne ciucholandy,ale ceny tez sa wysokie.Nie kupuje nic na sile.Nowe rzeczy lub takie,ktore" wpadna mi w oko"