Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladsfad

Przed laty ten czlowiek byl dla nas nikim a teraz nas przesladuje!

Polecane posty

Gość ladsfad

Cala podstawowka Cala gimnazjum Cale technikum Ten chlopak byl bezwartosciowy, nikim, posmiewiskiem. Oczywiscie dla mnie, dla mojego obecnego narzeczonego, oraz dla mojej przyszlej bratowej. Wszyscy razem chodzilismy do szkoly, przez wszystkie klasy. I co my mu tam nie robilismy. To zamykalismy go w lazience, to wysypalismy mu ksiazki z plecaka, to zepsute jedzenie wlozyli, to kurtke porysowali a teraz on nas przesladuje. Jak sie okazalo minelo dwa lata od szkoly, i on nas przesladuje. Np. dzieki niemu ja stracilam prace a moj brat zostal wrobiony dzieki niemu w kradziez, oprocz tego ten czlowiek napisal na moich drzwiach mieszkaniowych ze jestem dziwka. Wczoraj sie z nim spotkalam i oznajmil mi ze nienawidzie mnie i kilku osob i ze zrujnuje nam zycie. Co z tym zrobic? Powinnam isc na policje?

Gość kfvghsif
dobrze ci suko:D

Gość dobrze ci tak njfkfhahf
zło powraca prawo rykoszetu

Gość wiec po co sie znecaliscie ???
:-0 Wtedy bylo fajnie , ale juz nie jest ??? :-0

Gość ladsfad
My bylismy dziecmi, a on byl dziwny, wina tez lezy po jego stronie ale teraz widze ze ten czlowiek jest chory psychicznie.

Gość wiec po co sie znecaliscie ???
w technikum dzieci???:-0 A wracajac do tematu to nieciekawa sytuacja , tym bardziej ,ze posuwa sie do powaznych rzeczy , nie ma zachamowan . Moze spotkaj sie z nim i go przepros , powiedz ,ze zalujesz ,ze nie rozumialas co robisz . Chociaz nie wiem czy to cos da , chyba sie zawzial na was :-0

Gość agdaddsaags
dobrze wam tak!

Gość Elwira-175cm.
Ale jezeli w taki sposob wypowiadasz sie o kims kto byl dla ciebie nikim-jak twierdzisz. To domyslam sie ze przyczynilas sie do jego nieszczescia. Bardzo dobrze- masz za swoje.