Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volvo13333

DZIWNY JEST TEN SWIAT A W NIM WY FACECI

Polecane posty

Gość volvo13333

Pytanie do facetow czy wy naprawde myslicie ze kobiety sa tepe?? Czy myslicie ze pojdziemy z wami do lozka na 1 rance i jestescie w stu procentach tego pewni ?? A czy pomysleliscie kiedykolwiek o kobietach z klasa ??? co to takiego jest To radze pomyslec. A na randki ubierac sie jak facet a nie jak zul znam sie na facetach nie jestem idiotka i nie dam sobie wmowic cokolwiek . poprostu facet myslal ze znajdzie pierwsza lepsza , uroda nie dominowal ale wkoncu to nie bylo wazne ale czulam sie przy nim jak intruz .Wgl zero relacji na jakim kolwiek poziomie . I nie lubi jak kobiety maja swoje zdanie wiec grzecznie wytrzymalam 2h i teraz jeszcze sie jeszcze dziwi czemu jestem taka chlodna poprostu nie chce byc hamska zenua

Gość Sasza ...
Wypnij sie szmatko , nie piertol.Dajesz sie dymac jak kazda :D

facet zawsze bada grunta na ile może sobie pozwolić dąży do tego by przy jak najmniejszym nakładzie energetycznym - czas pieniądze zapłodnić jak największą ilość samic to czysty popęd biologia ewolucja:)

Gość volvo13333
nie jestem aseksualna sa pewne granice . pozatym facet byl tak pewny siebie ze normalnie szok . co on sobie o mnie pomyslal ze co??

zwykle tacy zbyt pewni siebie to małe fiutki z kompleksami jak stąd do Ałstralii, nie przejmuj sie nim! wielkich ludzi cechuje skromność :) spotkasz takiego

Gość laska bez domu nie
nooo kooorwaaa mać... następna inteligentka po szkołach rozpacza po randce z internetu :D 🖐️