Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko8228

dlugosc romansu a statystyki !

Polecane posty

Gość koko8228

Moj romans trwa juz dwa lata statystycznie ujmujac podobno jesli w tym czasie, druga strona (kochanek) nie odejdzie od zony to sa nikle szanse ze kiedykolwiek to zrobi?Czy mialyscie przypadki, ze wasi kochankowie odeszli od swoich partnerek ?

Gość koko8228
zaangazowalam sie w zwiazek, zreszta chce ulozyc sobie zycie a nie byc wiecznie ta trzecia

Gość klaustrofobia
zalezy.. co z nia (zona) ma? dzieci majatek? co ty masz faceci sa interesowni.. sory n ałozku si e ni e konczy swiat

no widzisz, nie chcę się madrzyc ale to troche od doopy strony najlepiej wybierać na partnera wolnego faceta który w dodatku sam dązy do ustabilizowania zwiazku a nawet jesli zajęty to moglby zerwac z tamtą, skoro tego nie zrobił to znaczy że coś ją łaczy , pytanie co? może coś innego głębszego niż seks? nie warto sie angażować w takie relacje, ale zawsze możesz go sprawdzić i powiedzieć że chcesz to zakończyć, jesli mu zależy zawalczy

Gość koko8228
Nie mogę sie z nim rozstać, bo on mi płaci 2000zł miesiecznie, bez tego bym się nie utrzymała

Gość klaustrofobia
to cigni do bolu ile wlezie i odłacz sentymenty... kasa ksa... i tyle i tak jej nie zostawi::::::(

Gość koko8228
klaustrofobia masz na mysli mnie czy ją? komu zostawi kase? bedzie mi dalej płacił?