Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sie ot tak nie zmieniaj

podsłuchane: kiesiel w majtkach

Polecane posty

niechcący podsłuchałam rozmowę dwoch dorosłych facetów, moich kolegów zresztą. Jeden pytał się drugiego dlaczego nie zaliczył pewnej laski, która na niego ewidentnie leci. A on mu na to, że mieli taką sytuację: ona go złapała za fiuta, więc chciał się odwzajenić i dotknął jej majtek a tam kisiel. Strasznie go to obrzydziło, aż się wzdrygnął. A tak lubiłam tego kolesia. A takim głupkiem się okazał. Brzydzi się podnieconej kobiety... Zachował się tak, jakby był prawiczkiem, a przecież nie jest. Faceci jak to z wami jest?

Gość brawoooo
spoko, ja tam lubie kisiel... Bardzo lubie

Taka powinna być reakcja prawdziwego faceta! Brawo! ;)

Gość mientki siurdal
ja czasami mam kisiel w gatkach od razu jak mi dziewczyna zaczyna miętosić i siem wstydzem wtedy

Gość to w celach lansu
wolę budyń, ale tylko czekoladowy

Gość brawoooo
nawet zanurzyć palucha i później go dokładnie oblizać...

Gość tez czasem mi niezrecznie
jak np facet mnie lize po cipce a z niej sie leje. Wtedy birę go za włosy i niech kutaskem pomoczy

Gość rox .
zajebiście , eżeli laska chce dać facetowi to farec ma obowiązek brać bez względu na wszystko!!! kobiety to szm.aty jednak trzeba was traktować jak przedmioty bo nimi jesteście. pozdro.

"dotknął jej majtek a tam kisiel. Strasznie go to obrzydziło, aż się wzdrygnął." a skąd wiesz że nie było to ze świadomością że ona cały dzień ma za sobą bez mycia? A może zaleciało mu targiem rybnym ale o tej jej zalecie był łaskaw kumplowi nie powiedzieć? Zapewniam cię że kisiel w majtkach kobiety potrafi być obrzydliwy i jak on miał okazje z takim się spotkać a jest wrażliwy to miał prawo poczuć obrzydzenie... Jak ty byś miała okazje do bliskiego spotkania z śmierdzącym niemytym obślizgłym fiutem to potem jak byś dotykała śliniącego się na ciebie członka (bez możliwości wcześniejszego zweryfikowania jego higieny) miała byś dobre czy złe skojarzenia?

rox po chooj tak się pieklisz? Twoja wypowedź tematu nie dotyczy. myśliciel z tego co mówił tylko ją tam dotknął a ty już niesmaczną historie ułożyłeś. Kobieta się w nim podkochiwała, a na pewno miała na niego ochotę. Dotknęła jego pały i sie podnieciła. Tak właśnie zakładam. Skoro tez ją tam dotknął, to chyba liczył sie z konsekwencjami :D

Gość mientki siurdal
ja bym lizał kisiel bardzo chętnie i namiętnie, poza tym, czym bardziej mokra, tym dlużej dam radę ;)

"Skoro tez ją tam dotknął, to chyba liczył się z konsekwencjami " Wiesz zapewne tak ale niektórzy faceci maja tak miłe doznania z kisielem ze zapewne nagroda w postaci sexu nie jest w stanie przyćmić traumy targu rybnego... :D Czasem tak jest i tyle... Po drugie nie wiesz co poczuł czego nie co wiedział czego nie itd itp. zasadniczo czepiasz się i wtykasz nos w nie swoje sprawy :D A może po prostu coś musiał kumplowi powiedzieć żeby ten się odpierdolił z głupimi pytaniami? Niektórzy tak maja że podniecają się przeżyciami seksualnymi swoich kolegów bo własnych nie maja i takich jakoś trzeba spławić czasem może ci się takie spławianie nie podobać ale to nie do twoich uszu była rozmowa więc nie powinnaś się czepiać. Wolała byś żeby np. opowiadał kumplowi ze szczegółami co robił i jak robił? Tak mi się jakoś wydaje że kolejny temat który ma pokazać jacy my faceci jesteśmy źli i niedobrzy :D No cóż jesteśmy tacy od tysięcy lat i jeszcze pewnie parę tysięcy będziemy a ty się przyzwyczaj. Zresztą takich nas kobiety kochacie :D Więc w czym problem? Obrzydziło go wycofał się popatrz na to tak, nie "przeleciał jej" mimo obrzydzenia a zrezygnował. Toż to ludzkie zachowanie a nie zachowanie świni co rucha wszystko niezależnie od ilości kisielu ;)

myśliciel, trochę przesadzasz oczywiście, że to nie moja sprawa. Piszę o tym nie dlatego, żeby obsmarować faceta, który brzydził się podnieconej kobiety, tylko dlatego, że sama jestem kobietą i było to dla mnie trochę zaskakujące. Skoro on tak uważa, to podobnie mogą uważać inni mężczyźi interesuje mnie wasz punkt widzenia. Stąd ten temat, Może i masz rację, może facet ma złe doświadczenia. Wiadomo, że kobieta nie wyskoczyła prosto spod prysznica, bo to się działo w pracy. Raczej nie ściemniał, ale już to zostawmy. Chyba żadna kobieta nie chciałaby zrazić do siebie mężczyzny, zwłaszcza tego, który jej się podba. Więc twoje zapachowe teorie są dla mnie nieco niesmaczne. Ale pewnych kwestii nie da się zahamować. Mimo wszystko nie zawiodłam się na was panowie. :) Reasumując kobieta powinna być czysta i pachnąca, a podniecenie u kobiet jest przyjemne. ;)

Weź pod uwagę że ponieważ to było w pracy to najnormalniej mógł mu się pomysł nie spodobać... Mógł nie widzieć przyjemności w "przeleceniu koleżanki w pracy". Nie każdy facet podchodzi do kobiet aż tak przedmiotowo żeby wykorzystać każdą okazję. Ale coś kumplowi musiał powiedzieć :) Przecież nie każdy ma jaja żeby powiedzieć kumplowi że nie "przeleciał" bo mu nie pasowało tak na chama w pracy. ;) "Chyba żadna kobieta nie chciałaby zrazić do siebie mężczyzny....twoje zapachowe teorie są dla mnie nieco niesmaczne" :D:D:D niesmaczne to są niestety czasem zapachy a moje teorie są niestety przykrą prawdą o poziomie higieny społeczeństwa.

Gość Paulina załamana:(
Jasne, gdy sie nie ma nic madrego do powiedzenia najlepiej swoje teorie poprzec stereotypami. Kobiety w naszym społeczenstwie, sa w wiekszosci zadbane, czyste. Fceci mają z tym problem. A jezeli faceta obrzydza sluz-ktory jest naturalny w stanach podniecenia kobiety, niech nadal sobie wali ogladajac redTube- bez kobiety, sluzu i SMRODU jak to Szanowny pan wyzej twierdzi 🖐️

"Kobiety w naszym społeczenstwie, sa w wiekszosci zadbane, czyste." TAAAAAAA pewnie :D:D:D:D Brońmy kobiet za wszelką cenę w końcu one takie bezbronne :D:D:D Paulina oczywiście zakładam że swoje stereotypowe teorie sprawdzałaś a nie piszesz tak żeby pisać? :D

Gość mientki siurdal
Paulino, zapewniam Cię, że są faceci, którym obfite soki, a także duże wargi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie, ich bardziej jara

Tzn mam rozumiec iż ty sprawdziłes ze nie myjemy sie, mamy brudna bielizne i roztaczamy zapach targu rybnego? Ja miałam 2miesiace praktyk na ginekologii- i wyobraz sobie ze kobieta nawet po ciezkiej operacji- bedac pionizowana pierwsze o co prosiła- to o pomoc w kapieli. Natomiast panowie na chirurgii, roztaczali zapach spoconych stop. Bedac na tyle sprawnymi, by isc do toalet i palic-ale myc im sie nie chcialo. Wiec jak to sie ma do tego co ty mowisz??

z jakimi kobietami ty się zdajesz, że masz tak traumatyczne wspomnienia? Nie wrzucaj kobiet do jednego wora, bo naprawdę nie warto. Większość kobiet dba o higienę. Zdecydowanie faceci im w tym nie dorównują. :P Ale o róznych przypadkach się słyszy. :) A jak juz tak bardzo interesuje cie ten moj kolega, to tylko dodam, że sam do niej polazl w środku nocy na kawę. Akurat miała dyżur. Życze ci samych pięknych, czystych, zadbanych, chętnych i pachnących kobiet :D

mientki siurdal Paulino, zapewniam Cię, że są faceci, którym obfite soki, a także duże wargi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie, ich bardziej jara Co do tematu labioplastyki- juz jasno stwierdziliscie, iz jestem chora psychicznie, wiec nie wysilaj sie, nie licze na zadne pomocne porady w tym temacie..

Quis leget haec? Na szczęście nie :D Mam faceta szalejącego na punkcie mojej ____ . Nigdy nie było zastrzeżeń. :)

Gość ja też nie
Myśliciel Naprawdę współczuje Ci znajomości z brudnymi i cuchnącymi kobietami. Nie wiem, gdzie Ty je poznajesz, ale chyba to jakieś menelice. Jak żyje nie miałam nigdy problemów ze śmierdzacym kisielem czy czymś takim. Oczywiscie, co inengo gdy wda się jakaś infekcja lub choroba - ale nie o tym tu mowa. Ja się po prostu myję. I robi tak zdecydowana większość kobiet. Zmień środowisko może :)

Gość mientki siurdal
Paulina, nie załąmuj się, nie krytykuje Twojej decyzji, bu coś tam na dole zmienić, nie wyzywać od psycholi, Wyluzuj diewczyno i nie skrsślaj męskiego gatunku w całości

Paulina zaczęłaś ze stereotypami i od razu walnęłaś stereotypem więc to wyśmiałem. Możemy się przegadywać kto jest czystszy ale.... Ja nie twierdze że z higieną facetów jest ok. Ja osobiście nie wyobrażam sobie być brudasem ale wiem że wielu uważa prysznic w piątek po długim tygodniu pracy za zdecydowanie wystarczający i zdrowy dla ich flory bakteryjnej ;) Ale.... Z kobietami nie jest wiele lepiej. Zapewne kobieta musi bardziej dbać o higienę ze względu na swoją fizjologie co nie zmienia faktu że wiele robi "niezbędne minimum" co nie wystarczy dla zachowania prawdziwej higieny. Co do traumatycznych przeżyć... :D Zdarzyło mi się powiedzieć dziewczynie że jak chce czegoś więcej ode mnie to niech odwiedzi łazienkę co jakoś zawsze było uważane za obraźliwe ;) Czy traumatyczne? Bez przesady ja nie jestem "obrzydliwy" żeby się łatwo zrażać :D. Ale mam świadomość że naciąć się można. "sam do niej polazl w środku nocy na kawę." No widzisz :D polazł na KAWĘ a nie na szybki sex ;) Dzięki za życzenia ale na szczęście nie muszę już szukać ;)

Gość pożyjecie i zobaczycie
jak cenny jest ten kisiel w majtkach, ale jak kto chce jak naucza kosciół zakończyć życie seksualne w wieku 40 lat to jego sprawa. A gosciu co go obrzydziła napalona babska piczka, to kryptogej na 100%, sprawdzone und potwierdzone.

Gość pomijając kisiel
Ot! i supermeni. Co za temat sobie do rozmowy znależli . Jeden się dziwi, że nie przeleciał fajnej dupci a drugi tłumaczy to nadmiarem kisielu. Od kiedy to sprawa intymnego kontaktu dwojga osób powinna być przedmiotem rozmów prawdziwych mężczyzn. Oczywiście nie wyeliminuje się tego zwyczaju, ale patrzcie panie! - Wy do nich z sercem, czy tam z piczką na dłoni, a oni póżniej jak gdyby nigdy nic o tym plotkują.