Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbuntowany anioł z polsatu

Czy dziadek moze uswiadamiac wnuka w sprawach seksu?

Polecane posty

Tak postapil moj ojciec. Powiedzial mojemu 6letniemu synowi ze jak mezczyzna malo baby "uzywa" to mu przybywa lat i po to kazdy pan powinien miec pania do tych spraw. Na szczescie nic wiecej nie powiedzial tylko tyle ze na ten temat powie mu wszystko jak bedzie troche starszy.

Dzieci teraz szybko dorastają.... W sumie jak rodzice nie uświadamiają to może powinni dziadkowie :) A dziadek go nie okłamał więc w czym problem.

W sumie to problemu by nie bylo gdyby syn nie zapytal sie jeszcze dodatkowo skad on sie wzial, jak ja i moj byly nie jestesmy razem. Moj ojciec nie wiedzial co odpowiedziec i byl zniesmaczony bo do niego do tej pory nie docieralo ze ja moglam uprawiac seks. A druga sprawa jak mozna mowic ze pan pania uzywa?

Gość wójekstaryhueik
6 lat dziecko nie może wiedzieć wszystkiego ale na pewno powinno wiedzieć że nie wolno słuchać starszych ludzi i ich wypaczonego stosunku do kobiet(w ich czasach nie było biologii ) i wpajać od małego jak mi że kobieta jest na równi z mężczyzną i tylko wspólnie tworzą związek który daje nowe życie reszta jest po stronie szkoły