Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rencista26

Zmarnowałem swoje zycie. Juz nigdy nie bede szczęsliwy , kobiety mną gardzą

Polecane posty

Widać, że jest słaby w nauce, więc to bez sensu. Tylko totolotek mu zostaje.

Gość slacker
ja obciągam niemieckim turystom i trzepie kase a ty frajerze lamp sie w ten monitor, przecież mógłbyś dupy lizac, język chyba masz sprawny. Ja za wydłubywanie rodzynów dostaje ekstra kasę, pochodzić po parkach, dworcach, męskich kiblach i w końcu robota się znajdzie. Moja ksywa to slacker czyli po angielsku obciągacz jakbyś nie wiedział cioto

Gość zenobi
jestem tez nekrofilem dlatego potem bym cie zgwałcił, moja ksywa to zenobi czyli zenek obciągacz, mam pełno ksyw, poprzednia to slacker

Gość jakbyś poszedł do pracy
byłaby to dla ciebie jakaś rozrywka, z grupą inwalidzką chyba łatwiej znalezc pracę teraz

Gość zenobi
waliłem konia !!! paliłem marihuane !!!!

Gość zenobi
Jestem męską dziwką ale przynajmniej nie siedzę pod spódnicą mamusi ty gnidziarzu!!!

Gość 324432
Wypierdalać frajerzy z tematu ! Pochylmy się nad nieszczęściem młodego czlowieka, który tak właściwie mógłby już odejść z tego świata...

Gość 324432
tak to ja zenobi vel slacker, wróciłem pod inną ksywką, ale się daliście nabrać hahaha :D

Gość kama 22
Rencisto, wiem że trzeba miec niezle zrąbany kręgosłup żeby rentę dostać i to jeszcze w takim młodym wieku. Masz okazję teraz zmienić swoje życie, weż swoje zycie w swoje ręce, najpierw popraw oceny na maturze, wybierz sobie kierunek nauczania zgodny ze swoim zainteresowaniem ale też przedewszystkim podejmij pracę. Jako renciście będzie Ci łatwiej zatrudnić się w pracy chronionej, zmień stosunek do siabie i do ludzi, najpierw staraj się podnieśc swoją niską samoocenę i polubic siebie to i z innymi będziesz miał lepszy kontakt. Lata szybko lecą, więc nie czekaj bo sam siebie zgubisz. mozesz zająć się wolontariatem ale ucz sie bo to inwestycja w siebie. Czas skończyć rozpamiętywanie o przykrościach jakie Ciebie spotykały w przeszłosci. Teraz wszystko zalezy od Ciebie, jesteś młody, dasz radę, powodzenia i nie siedż w domu.

Gość sssdsa
ej przecież to widac ze kobieta to pisała:)

Gość 34567890876543
szukaj w duchowości, ale żaden buddyzm czy inne czary-mary słusznie napisałeś w drugim poście JEZU pomóż, ratuj i do niego się zwróć

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, że to ciekawe, iż tyle miejsca w pierwszym poście poświeciłeś na jakieś wspomnienia z lekcji wf-u, a nie napisałeś tego, co zdaje się być Twoim zasadniczym problemem- renta w wyniku wypadku.

Gość karolek w w w
glupcze ja nawet matury nie mam . tez sie smiali ale ludzie tylko smiac sie potafia. wez sie w garsc . odpusc se te rente nie rob z siebie oiary przeciez jestes silnym mlodym facetem . przestan walic konia i poszukaj jakiejs kobiety .to cie zmieni

Gość pewna ciekawostkaaa
Autorze, ty patrzysz na siebie oczami innych. Musisz wymazac z pamieci to co cie spotkało w szkole. Oni przekroczyli pewne granicę, nigdy nie mieli prawa się tak zachowac. Musisz zaakceptowac siebie, wiem że akceptacja ze strony innych jest bardzo ważna, ale po prostu spotkałeś nie odpowiednie towarzystow które wywarło wpływ na twoje dalsze życie. Zamknij na zawsze ten rozdział. Teraz masz 26 lat jesteś inną osobą, wszystko przed tobą trzeba się tylko wziąsc w garsc. Poszerzaj horyzonty, co ci dają gry i komputer? Zapisze sie na jakis kurs jezyka, gry na instrumencie, odkryj w sobie nowy talent, pasje. Powodzenia

Gość toudi4564
zacznij blogować albo wrzucaj śmieszne filmiki z twoich porażek na yt połącz z adsense zarabiaj na reklamach ja przez rok wyciągłem 40 zł ale mam mało odsłon głupków i upadków odsłon jest więcej jak w mojej niszy może staniesZ się sławny jak w ARDĘGA