Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiuuyfdtrety 8uyiuytry45354354

MOJ SPOSOB NA SZYBKIE ZAJSCIE W CIAZE....TEZ SIE STARALAM DLUUGO I SIE UDALO JAK

Polecane posty

to zrobilam:D gdzies przeczytalam ze jak przestajesz brac tabletki anty to jest sie mega plodna ta wiec zrobilam poszlam po tabletki ktore bralam przez miesiac i to nawet niecaly:) przestalam je brac we wrzesniua teraz jestem w 4 tygodniu ciazy;) mozna sprobowac, niemowie ze u kazdego to bedzie dzialalo, ale nam sie udalo czekalismy rok!!!!ponad rok a tu bec wystrczylo wziasc tabsy anty

:)

probowal ktos tak?

Gość gfghy
jasne, kobieto... a nie pomyslalas ze przez swoje rady mozesz spaprac komus zdrowie?

Gość nie bez powodu lekarze mówia
aby min pół roku przed planowanym staraniem o dziecko odstawic tabletki anty!!!

zartowalam haha:D ale daliscie sie nabrac

Gość buehrge
a czemu ma wykorkowac przy porodzie? albo spaprać sobie zdrowie? mój ginekolog twierdzi, że jeśli się chce zajść to najlepiej od razu po dostawieniu tabletek, bo wtedy szanse są największe i że nie rodzi to żadnych skutków ubocznych dla matki czy dziecka.

Gość cokolwiekja
co to znaczy, że stajesz się mega płodna? co miesiąc masz owulację, jedną jedyną na cykl. jesteś po prostu płodna. nie możesz mieć dwóch owulacji na cykl, tak samo jak nie możesz przedłużyć żywotności jajeczka ponad te kilkanaście godzin, choćbyś nie wiem ile pigułek się nałykała. zbieg okoliczności, a nie sposób.

Gość nuierf
nie prawda, że masztylko jedno jedyne jajeczko na cykl - skąd w takim razie brałyby się ciąże mnogie nie jednojajowe? po odstawieniu tabletek płodność jest najwieksza, bo hormony szaleją, podobnie jak cały cykl kobiety, który do tej pory był "uśpiony"

" 09:25 [zgłoś do usunięcia] buehrge a czemu ma wykorkowac przy porodzie? albo spaprać sobie zdrowie? mój ginekolog twierdzi, że jeśli się chce zajść to najlepiej od razu po dostawieniu tabletek, bo wtedy szanse są największe i że nie rodzi to żadnych skutków ubocznych dla matki czy dziecka." Bo ciąża zawsze grozi kalectwem lub śmiercią:O.