Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika23

Co ja mam o nim myśleć..:/

Polecane posty

Gość angelika23

Jakiś czas temu poznałam w pracy fajnego kolesia...widzieliśmy się tam często i tak od słowa do słowa poprosił o mój nr. Jakiś czas później napisał i ogólnie fajnie się pisało.i nadal widywaliśmy się w pracy...i zawsze coś pogadalismy i był ogólnie bardzo miły i zawsze coś miłego powiedział:) postanowiliśmy się spotkać i było bardzo fajnie...ale później jakby trochę ucichło...nawet prawie nie pisał. Jak już myślałam że już nic nie chce to akurat napisał smsa i jak się spotkaliśmy przypadkiem to znów jakieś słodkie teksty i w ogóle taki rozmowny...już nie wiem co z nim zrobić:/ a bardzo mi w głowie zawrócił:(

Gość angelika23
I on dobrze wie że mi się podoba i chciałabym coś więcej...pomocy:/

Gość Lisavietta
próbuje a nuż zaliczy, ale nie poświęca za dużo czasu jednej bo pewnie urabia po kilka na raz jak będziesz łatwa to zaliczy

Gość Oj juz bez przesady
NIe, nie, nie nie moge w to uwierzyc. Prosze Cie pomoz mi zrozumiec. Dlaczego dorosla, inteligentna osobo prosisz ludzi zeby powiedzieli Tobie co Ty masz myslec?

niestety ale to jest wlaśnie typowy bawidamek, jeśli bedziesz łatwa to cie przeleci raz lub pare razy i tyle go zobaczysz, jeśli bediesz niedostępna to poszuka łatwej :(

Gość angelika23
ostatnim razem mu to powiedziałam...i już jest tylko na cześć...Kurcze dlaczego ja zawsze muszę trafić na takiego kretyna:/