Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba pinda

Jestem tak załamana, ze wzięłam wolne w pracy. Siedzę becze

Polecane posty

Gość słaba pinda

Standardowo dlaczego kobieta może być załamana... zostawił mnie facet, tak po prostu. Przeszła mu wielka miłość. Nienawidze go.

Gość d;,nbhjk;
a ile masz lat? Sraj go jaka to milosc skoro taki koles cie zostawil i jaki mial powod?

Gość słaba pinda
czasem wylewam na siebie ekstrakt z ogórków konserwowych zakupionych w pobliskim Lidlu myśląc że to woda kolońska "Brutal" mojego ojczyma, którą zawsze pachniał penetrując w dawnych czasach moją odbytnicę.....

Gość słaba pinda
mam 24 lata. Powód... hmmm w sumie wczoraj rano jeszcze mnie bardzo kochał, pisał słodkie smsy jak zawsze, po południu zaczął pić z kolega a wiem,ze on czesto pije wiec jako kochająca dziewczyna martwie się nadmiernym spożywaniem alkoholu nooo i wyszło,ze go ograniczam i mam się nie wpierdalać. A potem nagle zadzwonił i powiedział,ze nie czuje do mnie tego co kiedyś. Nie spałam w nocy ciągle on i wspomnienia.

Gość słaba pinda
słaby podszyw, wymyśl coś lepszego

Gość słaba pinda
w skrajnych przypadkach, gdy spędzam samotne wieczory robię stolca wtykam w niego zapałki zyskując przy tym nowego przyjaciela Jeżyka z którym dywaguję na temat życia i śmierci !!!!:classic_cool:

Gość sdsdsdasdasasf
wiele kobiet spotyka spotyka takie cos, to normalne. olej to, ciesz się ze masz prace bo w zyciu najwazniejsza jest rodzina i praca, a faceci raz są raz ich nie ma, a ten to zwykly dupek i tyle.

Gość desperatka....................
:( smutne

Gość sdsdsdasdasasf
aha i jeszcze zdrowie jest wazne, wiec ciesz sie, ze jestes zdrowa, ze masz rodzicow bo to jest najwazniejsze, a dupkiem sie nie przejmuj i tyle.

Gość słaba pinda
Co do rodziców to prawda. Pierwsze co to telefon do mojej najlepszej przyjaciólki mamy. Od razu miłe słowa, ze nie jest mnie wart, ze przyjdzie w łache. Podejrzewam ze alkohol mu psuje mózg, po prostu jak się napije to nie ma na niego mocnych. Mam prace ale teraz jestem nieszczęsliwa to prawie 2 lata mojego zycia. Myślelismy o zaręczynach

mówiąc że często pije alkohol -powiedz jak często to robi ? bo ja np spotykam się ze swoimi przyjaciółkami przy winku i nie wyobrażam sobie żeby MÓJ FACET MI TEGO ZABRONIŁ

Gość Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kochana jeszcze bedziesz sie cieszyc ze odszedł, a Ty znalazłas kogos bardziej wartosciowego ;) zobaczysz, trzymaj sie :)