Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pola555

Problemy z suchą, swędzącą skórą

Polecane posty

Witam. Postanowiłam napisać ponieważ od długiego czasu borykam się z problemem suchej, swędzącej skóry. Być może ma ktoś już jakiś sprawdzony sposób?bo ja próbowałam wiele środków... Obecnie jestem na etapie atoperala ale głównie z powodu promocji jaką znalazłam w aptece internetowej dlazdrowia24.pl Pozdrawiam i życzę zdrowia !

Gość bezprawie i głupota rządu.....
Spróbuj AA Help skóra atopowa, wazeliny kosmetycznej do rąk. Prawdopodobnie jesteś uczulona na metale w wodzie, którą się myjesz - stare rury, kltórych nikt Ci nie wymieni, bo nawet, jak podasz dostarczyciela do sądu, to musiałoby to być na większą skalę i musiałyby się zaintereoswać prasa, telewizja, zaczynam to przerabiać i począwszy od lekarzy są sceptyczni, bo się boją. Jatrzęsienia majtkami nie zoszę, więc jak uzbieram kasę, zbadam wodę prywatnie, b wiem, że mametale, tylko jakie i w jaim stężeniu? Możesz też być uczulon na parfum i stąd przy używaniu kosmetyków tak Cię swędzi. Zaczij używać serii AA Oceanic oraz Eucerin, ale uwaga jest strasznie drogi, wiec wyszukaj wszysko bez parfumu z AA Oceanic, a mj si tylko 1 minutę, zeby Cię metale nie żarły, zaś do rąk twarzy kupuj wodę z btelek, ale musisz wypróbować, która jest dobra. Trudne, ale dasię to zorganizować. Podsumowując: - alergia skórna, - woda z metalmi ze starych rur.

Gość bardzo polecam doustnie
olej z ogórecznika - tez się obrykałam z tym probleme