Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnvhjdfkugku

BABY całe życie sprzątają po facetach

Polecane posty

Gość bnvhjdfkugku

Najpierw po facecie sprząta matka, potem żona wszystkie baby są sprzątaczkami/kucharkami facetów, faceci mają różne metody żeby baba u niego sprzątała: 1. na lenia: olewa wszystko, baba się wkur.w.i.a ale w końcu sama sprząta po facecie 2. na niezdarę: na special sprząta niedokładnie, baba sie w.k.u.rwia więc w końcu mówi "lepiej żebyś wcale nie sprzątał skoro robisz to tak niezdarnie" 3. na pracusia: od progu po powrocie z roboty narzeka jaki miał ciężki dzień i pada na kanapę z browarem i pilotem w ręce z miną cierpiętnika i baba odpuszcza i sama sprząta a głupie baby sprzątają oczywiście :o

niestety i tak bywa ale ja tam lubie od czasu do czasu posprzatac po moim facecie :) :P

Gość kobieta plus
ale za to faceci caly czas pracują na owe baby :) najpierw ojcowie , później męzowie . i jak kobieta jest mądra potrafi to wykorzystać ,zeby zrobić a sie nie narobić :)

Gość bnvhjdfkugku
nie piszę że tak jest źle jeżeli ktoś jest zadowolony z takiego podziału to czemu nie, najgorsze są baby które narzekają na inne baby że tamte mają kase a same nie pracują

Gość madrakamilka
Jak jest malo kasy to czemu nie przyznac ze jest ciezkko a poza tym w wielu malzenstwach jest podzial obowiazkow albo nawet zwykle poczucie raz Ty raz ja, kiedy moge robie ja a kiedy Ty to Ty. Chyba przesadzasz troche a poza tym BABA to Cie zrobila

Gość kobieta plus
nie , najgorsze są baby :) które same godzą ise na taki układ - pracują zawodowo , a póżniej całą robotę w domu odwalają same - w myśl zasady " ależ jestem cudowna i samowystarczalna " a pózniej zaczynaja mieć za złe kobietom , ktore możę i pieniędzy nie zarabiaja ale za to mają czas na wszystko inne . Oczywiście pisze o kobietach , które świadomie wybieraja taki a nie inny model życia .

Gość bnvhjdfkugku
ZROBIł to chyba facet a BABA urodziła, ja nie mam nic do BAB kocham je, dzięki nim całe życie nie muszę być sprzątaczką, rzucam skarpetki i są już wyprane w szufladzie - żyć nie umierać

Gość kobieta plus
baba :) to go / ją urodziła a nie zrobiła :D

Gość kobieta plus
jeśli twoja męskość przejawia sie tylko w rozrzucaniu brudnych skarpetek to albo ma sz 12 lat albo jestęś maminsynkiem i drżyj co będzie jak mamusia oczy zamknie .

Gość b.b.b.b.
W życiu nie prałam skarpetek facetowi, ja pierdole, co za syf....Sam pierze, gotuje i sprząta po sobie. Ja robię to samo po sobie. I jest git.

Gość madrakamilka
ZROBILA tez

Gość ja nie sprzątam tylko pracuje
własnie ja się dziwię tym kobietom które chcą byc samowystarczalne - sprzątają i pracują, to bardzo ciężko dac tak radę, ja wybrałam pracę, mam zmywarkę, pralko-suszarkę, małe mieszkanie = mało sprzątania, pracuję i raz na tydzień przychodzi babka co nam sprząta, w 4 godziny wysprząta całe mieszkanie na błysk, wypierze pościel i zmieni na czystą, a mnie na to stać bo pracuję, niepracujac i sprzątając byłabym bardzo bardzo stratna

Gość madrakamilka
do Pani Czkawki - dziwne masz poglady

czemu dziwne? jestem wolną osobą i szanuje wolność innych, nie bede mędzić facetowi co 5 minut 'a kiedy posprzatasz kiedy posprzatasz' jak na podlodze wyrośnie mech to sam to zrobi :classic_cool:

Gość chyba jasne ze lepiej pracowac
jak poszłam do pierwszej pracy zarabiałam 1100 zł a za sprzątanie płaciłam 300 zł/miesiąc i tak zostawało mi 800 zł, teraz zarabiam 5500 i w życiu nie będę siedzieć w domu, teraz stać mnie również na opiekunkę

Gość xxxCCCxxxBBBxxxAAAxxx
w dzisiejszych czasach to chyba już nie ma kur domowych? chyba nikt normalny nie chciał by być sprzątaczką ...

Gość facetMARIUSz
a mi to odpowiada, żona w domu, ja w pracy, jak siedzi w domu to nie ma takich wymagań bo gdzie ma sie stroić? moje wszystkie koleżanki z pracy to codzień własnie do pracy się stroją, nie wiem ile one kasy wydają ale cieszę się że moja nie pracuje bo peniw też by tak chciała

Gość zwykly leniwy facio
JA STOSUJE: 1. na lenia: olewa wszystko, baba się wkur.w.i.a ale w końcu sama sprząta po facecie

Gość zwykly leniwy facio
dodam że zawsze działa bo kobiety mają taką naturę ze chociaz beda mialy dół to i tak posprzataja po facecie

Gość KAZIKnaZYWO
ja raczej cos takiego: 2. na niezdarę: na special sprząta niedokładnie, baba sie w.k.u.rwia więc w końcu mówi "lepiej żebyś wcale nie sprzątał skoro robisz to tak niezdarnie"

Gość mysle sobie
a ja stosuje opierdol albo szantaż zero seksu

Gość mysle sobie
wtedy mieszkaniee jest na błysk :)

Gość KAZIKnaZYWO
do mysle sobie - szantaż na zero seksu - masakra, pewnie facet pantofel, współczuje fa etowi :o w takich wypadkach dobra jest metoda nr.2 na niezdarę

Gość mysle sobie
hehe pantofel nie pantofel ale efekt jest i szantaż nigdy nie wszedł w zycie :) faceci to myslą ze baby sa takie głooopie bo po nich sprzątają i się nabierają na niezdare czy lenia. Tak nie jest , kobiety po prostu w większości przypadków nie znosza permanentnego syfu i juz wolą same to posprzątac. Ale ja bym nie wytrzymała z syfiarzem, który udaje durnia i mnie wykorzystuje

Gość KAZIKnaZYWO
99 % kobiet jakie znam sprzątaja po facetach mimio że je to w.k.u.r.w.i.a smutne nie? Ty jesteś w tym 1% gratuluje :D

Gość babskim zdaniem
e tam, po co od razu sypać stereotypami. Mój facet pracuje ale zarabia o wiele więcej niż ja. wracam o wiele wcześniej niż on dlatego robię obiad, pranie, sprzątam. uwielbiam, gdy w weekend zrobi pyszne śniadanie :) uważam to za dość sprawiedliwy podział

no to dodam inny sposób preferowany przez mojego męża :D 4) na naukowca - sprzątanie to takie przyziemne rzeczy, a on jest stworzony do celów wyższych i nie może przecież robić wszystkiego. wiecznie uczący się i pracujący, nie zauważa, że przed jego stroną łóżka, leży w sobotę 5 koszul z całego tygodnia, no ale to szczegół i się czepiam :D

Gość Ja nie sprzątam
I dobrze mi z tym

Gość rewereqw
a moj fcaet sprzata:) zajmuje mu to cały dzien:D ale sprzata pieknie:)