Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnvhjdfkugku

BABY całe życie sprzątają po facetach

Polecane posty

Gość Eeerrr...
Temat powinien brzmiec "POLSKIE baby sprzataja po facetach"!

Gość Keejikee
O tak to prawda. Polskie baby :) Bo Polki uważają ze tak trzeba bo tak są wychowane. Ja byłam wychowywane inaczej i robię inaczej i za to mnie Polki krytykują co mnie wyprowadza z równowagi . Ja nie sprzątam po facetach,jeden mój syn ma syf ale to jego wybór ja mu takiego przykładu nie daje bo mam wokół siebie porządek , drugi sam z siebie sprząta bo jest pedantyczny a mąż niestety został wychowany przez inna kobietę czyli jego matkę i uważa ze to rola kobiety sprzątać i ma do mnie pretensje ze syn ma bałagan w pokoju. Syn ma 20 lat jest dorosły wie co robi :) Nie sprzątam ale wymagam wokół siebie porządku .

Gość Keejikee
O tak to prawda. Polskie baby :) Bo Polki uważają ze tak trzeba bo tak są wychowane. Ja byłam wychowywane inaczej i robię inaczej i za to mnie Polki krytykują co mnie wyprowadza z równowagi . Ja nie sprzątam po facetach,jeden mój syn ma syf ale to jego wybór ja mu takiego przykładu nie daje bo mam wokół siebie porządek , drugi sam z siebie sprząta bo jest pedantyczny a mąż niestety został wychowany przez inna kobietę czyli jego matkę i uważa ze to rola kobiety sprzątać i ma do mnie pretensje ze syn ma bałagan w pokoju. Syn ma 20 lat jest dorosły wie co robi :) Nie sprzątam ale wymagam wokół siebie porządku .

Gość zgadzam sie z tym ///
"Bo Polki uważają ze tak trzeba bo tak są wychowane." Temat powinien brzmiec "POLSKIE baby sprzataja po facetach"! PRAWDA Ja nie sprzątam! Jak baba nie sprząta po facecie to zaraz jest nazywana feministką, dziwaczką itp. Ale jak sprząta to nikt jej nie docenia :o

Gość facetZWYKLY..
za to chłopy robią na baby całe życie, moja jak poszła na macierzyński to tak jej się spodobało że siedzi do dzisiaj chociaż syn ma już 7 lat, a córa 5 lat, a żona nie chce słyszeć żeby iść do pracy, ale marudzi ze kasy mało, mam jej dość

Gość Nie dziwie jej się
Ze do roboty nie chce. Na dwa etaty zapieprzac.

Gość CiekawskaJestemmm25
ja lubię dzien zacząć od kawki i małego porządku, dzieki temu u mnie w domu zawsze pachnie i błyszczy

Gość To jestem szczesciara
Lubia niech robia :D Ja nie sprzatam po nikim no moze po sobie tylko

Gość franek duzy 555
ja dodam jeszcze kolejny sposób: 5. na odkładacza - jak baba mi mówi że mam coś zrobić to mówię "potem" albo "jutro" a jutro znowu mówię "jutro" w końcu baba się wkur.w.i.a i sama sprząta

Gość fhdshshrhytrhr
kobiety lubią sprzątać - to cała prawda

Gość iruuyfuyj ma troche racje
tak moj facet stosuja metode na lenia i tez ma to wszytkow dupie(z takiej rodziny jest) mamusia do pracy a po pracy po mezu i dzieciuach wszytko sprzata. a ja stosuje metody rozne, czasem na seks,na focha na awanture, na rozmowy typu"jestem twoja sprzataczka?dlaczego piore i sprzatam itd" 2 miesiace temu jak lecielismy na wakacje on nie mial zadnych czystych gaci:)hehe tylko jedne a na kilka dni przed lotem mial wolne i biedactwo nie wiedzialao ze nie ma gaci no i bez gaci polecial:Phehe

Gość iruuyfuyj ma troche racje
ja tez czasem olewm, nic nie gotuje, nie kupuje do jedzenia, piore tylko swoje rzeczy, kurde ale mamusia go wychowala na takiego nieudacznika,a zjego bratem jest jeszcze gorzej, bo jemu do tej pory sprzata w pokoju a chlopak za rok slub bierze, moj to sam sobie sprzat odkad razem bylismy bo sie z nigo nabijalam i wstyd mu bylo ze dorosly chlop a matka ciuchy mu do szwki chowa

Gość sdfsdgfdsg
zuawsze mowilam ze kocham kobiety

Gość WSPÓŁCZUJE TAKEIGO MEZA
iruuyfuyj ma troche racje