Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ULRIH

Policjantka za żonę ?

Polecane posty

Gość gość
jak jestes domatorem, uleglym i nie przeszkadza ci ze zona ma zryty beret i cie zdradza

Macie świadomość,że posługujecie się tylko i wyłącznie stereotypami? To samo można powiedzieć o lekarkach, prawniczkach czy nauczycielkach :)

Gość gość
jestem z taką panią od dwóch lat, nie jestem zadowolony ciągle tylko praca i wyjazdy do mamusi. odradzam naprawdę.

Gość gość
ale pieprzycie głupoty- szkoda nawet pisac w tym temacie, bo i tak wiecie lepiej

a właśnie powiedzcie mi czy dużo jest kobiet w policji które są pannami ?

Gość gość
kolega ma 28letnią żonę policjantkę. ustawiła go tak że trzęsie się przed nią i chodzi jak w zegarku. laska zachowuje się tak jakby był jej dzieckiem. jak sobie coś postanowi nawet nie ma z nią duskusji, poprostu wydaje mu rozkazy. do tego łatwo ją byle czym wkurwić i staje się agresywna. kilka razy go uderzyła w przypływie złości. pięścią w brzuch i twarz. oczywiście przerażony nie oddał ani sięnie bronił. zapowiedziała mu że następnym razem jak ją wkurwi to załatwi mu obserwację psychiatryczną. o tym żeby od niej odejść nie ma mowy. mieszka w jej mieszkaniu, ona zarabia kasę, jakby jej coś takiego powiedział to pewnie by go zatłukła. na 99% gościówa kurwi sięna boku bo jest wysoka i bardzo urodziwa

Gość polucjantkom niestety nie
w policjantkę to można się pobawić w sypialni od czasu do czasu, ale żeby zaraz się żenić i mieć na stałe kobietę z pałą? brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
a czy dużo jest kobiet które są pannami singielkami w policji ? Chyba to ostre kobiety

Gość gość
Ja bym od takiej baby uciekł odrazu czemu on nie ucieka? na co czeka?

Gość bylem normalny chyba
Moja zona chce isc do policji mam mieszane uczucia co do tego. Troche sie naczytalem co sie tam wyprawia na szkolach itd. Osobiscie mam uprzedzenie do policji. Opiszcie swoje przyklady czy cos sie zmienilo w waszym zyciu

Gość gość
Uciekać ile sił przed policjantkami!!!! Wredne suki dające d**y na prawo i lewo kolegom mundurowym. Taplają się w patologii i patologią się stają.

Gość gość
hehe czytam te bzdurki i mi się uśmiech na twarzy pojawił :) ja jestem już od kilku lat w firmie. mam męża ktorego nigdy nie zdradzilam baaa powiem wiecej nawet o zdradzie nie pomyslalam a jeśli macie durne kobietki to chyba błąd w waszych wyborach skoro z takimi jestescie :) nie jestem babochlopem :D poza pracą ubieram się w mała czarną i szpilki. pomimo tego ze mam w pracy pałkę nigdy nie dostal nią mój facet :) jakieś pytania jeszcze macie? dodam ze na szkole sie ostro cwiczy a nie szuka przygód z zonatymi :) pozdrawiam łapcie dystans

Gość gość
Zawód predystynowany do zdrad zarówno dla mężczyzn i kobiet, bez różnicy.

Gość gość
Witajcie mam nażyczoną policjantke fakt dużo pracuje ostatnio zaczeła chodzić na imprezy z kolegami z pracy tak mi mówi. Zastanawiam się od niej odejść jesteśmy ze sobą 6 lat i nigdy pozytywnie mnie nie zaskoczyła a tyle jej pomagałem

Gość gość
Na szkole nie ma się kiedy wyspać a ci dopiero o zabawach mówić.spokojnie nie będzie zdradzać bo faceci w policji to normalne chłopaki jak w każdej innej firmie.jak ma cię zdradzić to nie ważne policjant czy policjantka ,lekarz,nauczyciel itp to zdradzi:) niż waszego toku myślenia wynika że tyłki mundurowka się zdradza-inni są świeci:)a Potem czyta się fora int.i czytamy że każdy :)ps.myślę że najlepsi są przedstawiciele i ci którzy dużo wyjeżdżają

Gość gość
W domu posterunek policji jest

Gość gość
E tam policjantka, lepsza pani prokurator jak kręcą cie te klimaty ;-) mniejsza patologia poza tym i zarobki wieksze

Gość gość
Policjantka za żonę ? kolego nie boisz się, ze bedzie na tobie cwiczyła pałowanie?

Gość gość
Ja jestem z małego miasta a pani policjant z warszawki ciągnie mnie aby z nią zamieszkać ale mam cykora nie raz pokazała swoją wyższość wynosi to z pracy od 13 lat jest krawężnikiem.

Gość gość
Ja mam koleżankę kumpele.jest świetnym ciepłym człowiekiem.

Gość Live..

..do czasu..aż Ci klapki z oczu zejdą..

Nigdy nie należy się wiązać z kimś kto jest umocowany i w razie czego może zniszczyć ex-partnera prawnie.