Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam rady na kafe

zmarszczki na czole w wieku 20 lat

Polecane posty

Gość szukam rady na kafe

mam na czole zmarszczki jak weronika rosati:O nawet jak mam nałożony makijaż to widać (a nawet jeszcze bardziej). Wiem, że to mimiczne, ale one są za głębokie jak na mój wiek... co radzicie?

Gość szukam rady na kafe
chodzę do dermatologa, ale w związku z trądzikiem... on jest takim oschłym facetem, chyba mnie wyśmieje:D

Ja jestem starsza od Ciebie o 6 lat, no i też mam niewielkie zmarszczki na czole. Przede wszystkim nawilżaj, nie opalaj się, używaj kremów z filtrem przez cały rok, nie marszcz czoła. Nic już na te zmarszczki nie pomożesz. Kremy mogą je jedynie spłycić. Aha no i tuszowanie ich fluidem to nie jest najlepszy pomysł. Fluid po jakimś czasie się "załamuje" na twarzy, dzięki temu widać te zmarszczki które masz. Możesz kupić sobie witaminę E w płynie (dostępna w aptece) i smarować na noc na czoło. W sumie sposobów masz mnóstwo, dla chcącego nic trudnego :)

Gość szukam rady na kafe
dzięki:) nawilżam jak najbardziej i nie opalam się, jestem bardzo blada... i używam kremu z filtrem... z marszczeniem czoła mam problem, marszczę cały czas... głupi nawyk... no właśnie fluid się załamuje, to jak je zatuszować? z tą witaminą wypróbuję jak najbardziej:) i czekam na inne rady:P