Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia368

PROSZE O GŁOSY NA MEGO SYNKA

Polecane posty

Gość kamilcia368

Mój syn Jakub bierze udział w konkursie , bardzo prosze o głosy,bardzo nam zależy : http://www.akademia-aquafresh.pl/galeria.htm konkurs pastusiowych zdjęcia :JAKUB MAŁOCHA DZIĘKUJEMY CAŁYM SERDUSZKIEM.POZDRAWIAMY Może i my kiedys bedziemy mogli w ten sam sposob Wam pomóc

Znowu wariatka, która sprzedaje wizerunek dziecka za grosze :o A co jeśli kiedyś zostanie prezydentem i wyjdzie że brał udział w pastusiowym konkursie :p Bardzo chętnie zagłosowałabym np na obrazek narysowany przez chłopca, ale na zdjęcie nigdy w życiu

Gość kamilcia368
Napewno nie masz dzieci skoro tak piszesz

Gość qweta dla kota
niezbyt urodsziwy ;o nie zagłosuje

Gość kamilcia368
Wiesz dla mnie najsliczniejszy z najsliczniejszych na świecie!

Gość kamilcia368
Akurat w tym konkursie nie chodzi o urode tylko o fakt mycia zabków które Kubus uwielbia myc,dlatego pokusiłam sie na ten konkurs. Nie wiedzialam ze na tym forum jest az tyle złośliwości

Gość qweta dla kota
prawda boli cóż licz się z tym

Gość fvgvxvvcx
Dziecko jakieś kafeterianki jest w tym konkursie. Ten murzynek :D

Gość kamilcia368
dziekuje Tobie ślicznie...kiedys sie odwdzieczne jak bedziesz bral udzial w czyms podobnym

nie martw się, są zazdrośni, że sami nic nie robią dla swoich dzieci i dla siebie. ja zagłosuję i nie martw się, masz pięknego synka :)

Gość fvgvxvvcx
Ja jestem bardzo zazdrosna :) Mam 20 lat i nie mam dzieci. Po prostu umieram z zazdrości

Gość kamilcia368
Nie wiem czy piszesz to dla jaj czy naprawde ale rzeczywiście dziecko to wspanialy dar od losu. Zycze powodzenia

Gość qweta dla kota
głosujcie na ta mamę z dzieckiem ona jest super

Gość kamilcia368
Dzieki Vampire Bloood za wsparcie :) yo moj pierwszy temat na tym forum wiec troche bylam w szoku tych przykrych komentarzy

Gość kamilcia368
Dzieki Vampire Bloood za wsparcie :) yo moj pierwszy temat na tym forum wiec troche bylam w szoku tych przykrych komentarzy

Gość derta
a co ci tak zależy ? wygrasz pudło past do zębów ? co dostaniesz że tak skamlesz po forach

Gość qweta dla kota
Nicola Sowińska (16miesięcy) Wioletta Sowińska, Przeworsk

to się przyzwyczaj, czasem siadają tutaj dzieci w wieku 12-16 lat i za wszelką cenę próbują komuś pojechać, tyle tylko, że to debile :) ja już się nasłuchałam

Gość fvgvxvvcx
"o po co sie udzielasz? nie chcesz nie głosuj, ale nie pisz treści, które nadają się jedynie do śmieci" Skoro laska wrzuca zdjęcia swojego dziecka do internetu, żeby pedofile mogli sobie pod nie zwalić, to musi być świadoma tego, że ktoś to może skomentować :) Dla mnie to głupota mamusi i tyle. Nic dziwnego, że co pokolenie o większe debile.

każda mama chce najlepiej dla swojego dziecka, uważam, że taki konkurs to nic złego, dzieciak ma zabawę i jest to pożyteczne, bo pokazuje jak fajne może być mycie zębów dla dzieciaka, gorzej by było, gdyby to był konkurs małej miss, którego w życiu nie poprę. I zamiast kierować pretensje do kogoś postaraj się, żeby Twoje dziecko miało radochę

Vampire Bloood -> oki oki... ale wrzucanie fotek dzieci do neta nie jest zbyt madre... i jeszcze na kafe (gdzie duzo debili) dawanie linka... no sorka... pozatym tu nie chodzi o milosc dla dziecka...tylko o kase dla rodzicow :/

Gość kamilcia368
Derta moze i masz racje. Nigdy nie bralam udzialu w rzadnych konkursach wiec moze dlatego mi tak zalezy,a wiem ze moje dziecko uwielbia myc zabki moze dlatego te zdjecie wydaje mi sie wyróżnione. A ten temat na forum to podsuniety pomysl przez organizatora dlatego to tak "łyknełam" Nastepnym razem grubo sie zastanowie nad zakladaniem jakiekokolwiek temaku. Pozdrawiam wszystkich wyrozumiałych

Gość fvgvxvvcx
Vampire, mocno byś się zdziwiła, ale nie chcę wpędzać cię w kompleksy :D Co ty tak z tą zawiścią? To już nie można skomentować? :D Rozumiem, że wskazane jest tylko wzdychanie nad tym dzieckiem? No to niestety... :D

Gość fvgvxvvcx
"Nigdy nie bralam udzialu w rzadnych konkursach" Jesteś pewna, rze nie brałaś ódziałó w rzadnych konkórsah?