Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia368

PROSZE O GŁOSY NA MEGO SYNKA

Polecane posty

a ja myślę, że akurat ten konkurs jest nieszkodliwy. fakt - pedofili nie brakuje, ale w końcu to konkurs dla dzieciaków :) to tylko zdjęcie i to wesolutkie.

fvgcf.... ja po prostu nie krytykuję, nie masz ochoty, to się nie udzielaj, z resztą dla mnie wszystkie dzieci są ładne. takie twoje podejście, to tylko zawiść. żona swojego męża potrafi to chociaż jakoś normalnie napisać, że nie popiera

tylko troszke trzeba pomyslec... czy samemu chcielibysmy znalesc np. na jakis protalach typu demotywatory itd (tam ludzie nie musza miec praw autork. do fotek...) i zobaczyc swoje zdjecia z dzieciwnstwa bo mamusia chciala wygrac kase za urode dziecka eh

żona, teraz nawet swoje wesołe zdjęcie wstawisz na nk na przykład, czego ja defakto nie robię, ale dla jaj zrobisz głupią minę, a już na wiocha.pl Cię wrzucają :)

Gość Mlodaaa żona...
Kobieta prosi o głosy, a Wy tu oceniacie, że wrzuciła zdjęcie dziecka na net, co Was to obchodzi? Jej sprawa, Wy się interesujcie sobą i swoimi rodzinami, a nie niepotrzebnie się udzielacie. Nic złego nie ma w tym, że dziecko startuje w konkursie, wręcz przeciwnie, fajna pamiątka, a wygraną można przeznaczyć na zakupy dla dziecka. Autorko ślicznego masz synka:)

Gość popelina_7002
Głos oddany, synuś śliczny :)

Mlodaaa żona... -> kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie... ty to zrobilas i my tez... glupich matek ktore swoje dzieci jak pieski wystawaja na pokaz w necie nie krytykujesz to i uwazasz ze to "slodkie" ... to i nie krytykuj tego ze ktos inny moze miec inne niz ty zdanie ...

Gość kamilcia368
Mlodaaa żona... dzięki Ci ślicznie... Każdy patrzy na to z różnej strony, komu sie nie podoba trudno tylko po co te niemile komentarze

Gość emeryt44
Też uważam, że matka jest operatywna - nie widzę nic złego w tej agitacji na forum, a już na pewno nie powód do złośliwych komentarzy. Przymusu głosowania nie ma - ja to zrobiłem, traktując to jako dobry uczynek dla bliźniego.

Gość kamilcia368
ja wysłalam z trzech innych emaili i nic nie mam...nie martwcie sie

Gość Mlodaaa żona...
Żona swojego męża- ja tylko mówię, że autorka prosiła o głosy, a nie o ocenianie jej zachowania. I nie uważam, że to jest słodkie, ale nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie.

Gość klara z wawy
żenada takie żebractwo jakby chodziło o chore dziecko to rozumien, ale to... sama se kilkaj! teściwą i brata poproś o kilkanie

oki ale ja nadal zostaje przy swoim zdaniu... dawanie linka na forum do tego jest jeszcze glupsze ... duzo tu debili i dzieciakow ktore nie tylko wysmieja ale i zorbia uzytek z niektorych zdjeci tych "slodkich" dzieci... ale przeciez mamusia ma prawo...

Gość derta
nie masz szans na wygraną bo twój syn ssie szczoteczkę do zebów :O a to trzeba szorować ładniejsze są dzieci które szczerzą swoje mleczne ząbki w uśmiechu i szoruja szczoteczką zagłosuję na inne dziecko i w dodatku wolę dziewczynki pa

Gość kamilcia368
Kazdy na prawo swojego głosu. Nie jestem taka zaborcza i tez wysłalam po głosie na dziewczynki ktore mialy sliczne zdjecia

Gość mama Bartka i Oliwki
kusisz zły los, tak eksponując w necie swoje dziecko czyje ambicje zaspokajasz w ten sposób? bo na pewno nie tego malucha

Gość ona nie
zagłosowałam:)

Gość kamilcia368
Kazdy ma swoje zdanie. Dziekujemy wszystkim co oddali głos

Gość kamilcia368
czy ktoś jeszcze zagłosuje:-)

Gość KAmilcia368
mamy już 10 głosów :-) DZiekuje serdecznie

Gość KAmilcia368
a teraz spierdaiajcie !

Gość Kamilcia368
Ale śmieszne....nudzisz sie ... poze bez wulgaryzmow