Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOOONKO KOOO

Przyjaźń między facetem a kobietą jest NIEMOŻLIWA

Polecane posty

Gość milloo
piszę chaotycznie,ale pomaga mi to troche.Nie mam do kogo się wygadać.Koleżanek od serca nie mam,a przyjaciołke mam w córce,ale przecież ją musze chronić,a nie obarczać swoimi problemami.

Gość milloo
a może nic nie mowić jakiś czas,tylko zadawać pytania,dające jemu do myśłenia i okrężnymi drogami dojść do prawdy?Boże...po co ja to czytalam...

Gość tania woda z tesco
Aj się nie znacie. Ja mam przyjaciela i co? Może mi wmówicie, że i tak go pragnę? Albo że to nie jest prawdziwa przyjaźń?:P

podobno jest ... ale ja na nią jeszcze nie trafiłam ...taką o której mogę powiedzieć w stu procentach że nie myślę o nim w sposób intymny ,niby mam przyjaciela ...godzinami dyskutujemy ,ufamy sobie a jednak ....często trafiają się podteksty ,sugestie ....nie wiem ...może to żarty ..a może po prostu udajemy tylko że to żartu a w głebi duszy myślimy co innego ...:)

Gość monotonia 12
A ja mam trzech kumpli. Takich serdecznych przyjaciół z którymi mogę o wszystkim pogadać. I powiem wam jedno. Z facetem kumplem jest inaczej niż z przyjaciółkami. Od kiedy zaczęłam się przyjaźnić z facetami to inaczej spojrzałam na świat. Kiedy przychodzi kryzys w moim związku to najczęściej oni stanowią dla mnie punkt oparcia i pomagają mi przetrwać. To dzięki nim rozumiem lepiej mojego męża i jego tok myślenia. Po tylu latach zupełnie inaczej patrzę na stosunki damsko -męskie. A jeżeli chodzi o chemię to traktuję ich jak własnych braci a czy z bratem któraś by poszła do łózka? Ja na pewno nie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość widzewwidzew
wiadomo ja miałem kiedyś przyjaciółke fajną dupe to ją wyruchałem i po przyjaźni

Gość mireczkaa
Umam12- podtext seksualny oznacza, że jedno drugie chce wyruchać?? Dajże spokój. Nie oszukujmy się, że w przyjaźni damsko-męskiej jest tak jak w przyjaźni z kobietą. Jest inaczej, dla mnie lepiej. Przyjaciółka nie przyniesie Ci piwa z baru, nie otworzy drzwi do samochodu, nie powie, że masz zajebiste nogi. Podtext seksualny jest i będzie- kropka :)

Gość facet-z-niczym
jest jeszcze jeden warunek w którym przyjaźń między kobietą a facetem jest możliwa.

Przyjaźń między facetem a kobietą jest NIEMOŻLIWA" jasne że jest możliwa :) Kobieta moze sie zaprzyjaznić z facetem np z Pirógiem,Wolińskim,Raczkiem,Poniedziałkiem,Eltonem Johnem,

no nie poznaję cię bo niby jak? ale że co ? kiedys miałas inny nick?

to juz wiem :) no to i ja również ciepło pozdrawiam kumpelko od lat :)

Gość EugieniaM.
Ja sie zgadzam, nie istnieje przyjazn odmiennych płci- chyba ze dzieli ich duza roznica lat. Ja az trzy razy, probowałam sie przyjaznic z facetem. Za kazdym razem nic nie wyszło.

dzięki za buziory i wzajemnie:) no powiem ci że małżenstwem jestem miło zaskoczony powiem wiecej,słuzy mi :) Trochę sie ustatkowałem ,trochę spokorniałem trochę zmieniłem tryb życia :P Zona jest spoko,dba o mnie ja o nią :D Jest OK

cieszem się bardzo :D chociaż w tą grzeczność i pokorę jakoś ciężko uwierzyć :-p alem i ja się staram spoważnieć ,tyle że jakoś ciężko mi to wychodzi ;-) czym starsza to to i większe głupoty mi w głowie :D na ten przykład mam odwyk od kaffe w pracy - jak właśnie widać :-p :D To do miłego pewnie jeszcze nie na jednym topiku ;-)

no do miłego na innych topach a w tą przemiane tez nie wierzyłem ale jak na razie wychodzi:) pozdro otulona;)