Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka21//1

Najbardziej niemili ludzie mieszkają w Krakowie i Katowicach. Oto moje wnioski :

Polecane posty

Gość studentka21//1

Pracowałam przez kilka miesięcy (od maja do listopada) dorywczo w firmie realizującej ankiety telefoniczne. Pytania dotyczyły sieci handlowych Reala i Carrefoura. Przeprowadzilam bardzo duzo ankiet i zauwazylam ,ze tam własnie mieszkają najmniej sympatyczni ludzie. Dostałam tylko kilka miast nie wiem jak z innymi . Najwieksze chamstwo jest w Katowicach , Krakowie , Czestochowie i Łodzi. Warszawa to mieszanka, albo nie odbierają ,albo chamy ,albo fajni ludzie ,albo dziwacy jak np pani Zyta ktora chwalila sie ze mieszka w apartamencie i robi zakupy internetowo bo w marketach a duzy tłok :D Najfajniejsi ludzie to ci z Białegostoku - po prostu super sie gadalo, nie trafilam na nikogo niemilego, jedynie starsza babcia ktora nie wiedziala o co mi chodzi. Slychac bylo optymizm , z jedną kobieta sie usmiałam niezle :D Podobnie Gdynia i Gdańsk oraz Białystok ,raczej brak chamów

Gość Jerzy Urban
A co takiego ci powiedziało chamstwo z Krakowa zacytuj, ja tez uważam że w Krakowie same chamy ale do kościółka chodzą gęsiego

Najfajniejsi ludzie to ci z Białegostoku Dlatego tam najwiecej samotnych mamus bo takie fajne i koleżeńskie :D

Gość neronia
Ja jestem z Białegostoku i mieszkam teraz w Krakowie i sądzę odwrotnie niż autorka tematu ;)

Gość dziw@ne---
dziwne jestem krakuska ,ta sama branża i najlepiej mi się rozmawia z warszawiakami :P zarozumiali ,''ę,''ą''ale fajnie mi się z nimi gada

Gość ochnounou
oj tam oj tam oj. ja jestem z Krakowa i jestem miła :) chociaż nie powiem, dzisiaj jakiś facet wsiadł do tramwaju, puścił pięknego pawia na podłogę, powiedział 'uuuuups, pszaszam państwa' i wysiadł na kolejnym przystanku. miłe to to nie było.

Gość spoko spoko 123
cóż. mając porównanie Wrocław- Kraków, to muszę stwierdzić, że to dwie całkiem różne mentalności. Na niekorzyść Krakowa, niestety, bo miasto piękne, a ludzie takie straszne snoby, nieuprzejmi i jacyś tacy zapatrzeni w przeszłość.

Gość Kraków the best!
ee tam, mi się w Krakowie mieszka spoko. ludzie są pozytywnie nastawieni, normalnie czasem się ktoś zdarzy, ale z jakimś strasznym chamstwem się nie spotkałam. szukam teraz mieszkania na ruczaju, może ktoś tu jest właśnie?

Gość najgorsi ludzie sa
w lodzi naszczescie mnie tu juz nie ma i nie bedzie

Gość garmatian
ja mieszkam w krakowie, z natury jestem miła i spokojna osoba, ale dzwoniących ankieterów po prostu nie znosze. dzwonia o 8 rano , budza mnie , jak podnosze sluchawke cisza i po 3 sekundach dopiero jakas nawiedzona kobietka /chłopek zaczynaja nakręcać jak z katarynki, człowiek nawet nie jest w stanie im przerwać. Mowie "dziekuje, jeszcze spie i niejestem zainteresowana" a tu: a moze jednak , a moze chwilke i tak wkołko... i jak byc milym o 8 rano dla takiego natreta!!??

Gość garmatian
pozatym inaczej traktuje kogos jak ktos gada normalnie, a inaczej jak ktos gada jak nakrecony z tasmy.

Gość inesines666
Kraków the best, jeśli szukasz mieszkania, to polecę Ci Osiedle Europejskie na Ruczaju. Nie wiem, czy bierzesz pod uwagę te okolice, ale zapewniam, że jest super. Wydaje się daleko od Centrum, ale teraz poczyniono dużo w kwestii komunikacji, więc naprawdę tym się nie przejmuj. Ceny mieszkań spoko w porównaniu z innymi dzielnicami, no a na dodatek jest tu ładnie i spokojnie. Mieszkam tu od paru miesięcy.

Gość cztery anielice widzę
Krakusy sa spoko pojedź na podkarpacie albo do wafki, dopiero poznasz niemiłych i cwaniaków ;)

Gość buiciuwbciuwciuwec
Jestem raczej mila, ale telefonicznych ankiet, ofert, sprzedazy przez telefon i innych podobnych oszustw i wykonujacych je oszustow i oszustek po prostu nie znosze, dlatego jestem przez telefon chamem i lepiej do mnie nie dzwonic.

Gość Nie wszyscy a raczej mniej
Tak w Krakowie dużo buraków chamskich Pokazalam go cudziemcowi i już nie lubi kraka

Gość pan_miszcz
Akurat mieszkam nieopodal Katowic i się nie zgodzę. Bardziej niemili ludzie są w takiej wsi Końskie w Świętokrzyskim.

Gość gość
Mieszkając za granicą miałam szansę spotykania ludzi z calej Polski i niestety krakowianie nie zaliczają się do najmilszych ludzi.

Gość gość
Mieszkając za granicą miałam szansę spotykania ludzi z calej Polski i niestety krakowianie nie zaliczają się do najmilszych ludzi.

Gość gość
Niestety to co piszecie to jest prawda. Do Krakowa przyjechałem ok 2 lat temu i postanowiłem się znowu przeprowadzić. Z tego co od razu rzuca się w oczy to totalne chamstwo praktycznie na każdym kroku, sytuacji, czy to w sklepie, urzędzie, wśród kierowców itd. Nawet z bandyckiej Łodzi mam lepsze wspomnienia, uprzejmiejsi ludzi niż zapyziałego Krakowa. Kraków może do zwiedzania, ale nie do zamieszkania.

Gość gość
w DOBCZYCACH koło rakowa mieszkają chamy

Gość gość
w DOBCZYCACH koło Krakowa mieszkają chamy

Gość gość
w Katowicach to same buratino totalne okolice tez jak Sosnowiec masakra !!! ale Krakow to nie wiem za to aroganckie dupki najczesciej w Warszawie

Gość gość
Może najpierw trzeba się zastanowić nad sobą i jakiego rodzaju ludzi dobiera się do swojego otoczenia, a potem pisać takie posty. Ja mam doczynienia na co dzień i z Krakowem, i Katowicami, i Wrocławiem i Warszawą i uważam, że ludzie, kórych tam spotkałem są bardzo w porządku i na poziomie, a ktoś kto piszę takie bzdury, to albo się nudzi albo jest wspomnainym ch....m. Trochę samooceny,

Gość gość
to zależy na jakiego człowieka trafisz,krakus,ślązak,nie wiem kto jeszcze,ale to my ludzie wystawiamy sobie laurkę.

Gość kolorowa 91
nie cierpie bialegostoku:(

Gość mamba1982
Ja akurat pochodze z Krakowa.Z racji tego,ze pracuje jako przedstawicielka handlowa moge sie na ten temat wypowiedziec.Najgorsza jest Lubelszczyzna:Chelm,Zamosc.Swietokrzyskie:Kielce -scyzoryki.Podkarpacie:Przemysl,Rzeszów.I oczywiscie Warszawa.Nie pisze tego dlatego,ze mieszkam w Krakowie poprostu mam porównanie.W calej Polsce,a w szczególnosci w tych duzych miastach jest duzo przyjezdnych.Rodowici Krakusi to bardzo fajni ludzie.Pozdrawiam

Gość gość
Najbardziej niemili mieszkają w lubelskim- wg moich doświadczeń... W Warszawie są całkiem mili, tzn to jeszcze zależy, ale raczej mam pozytywne doświadczenia z ludzmi tam, na Podkarpaciu są bardzo mili, jeśli chodzi o Kraków to czesto są przemądzali. jeszcze dość pozytywne wrazenia mam z Dolnego Śląska

Gość gość
A dlaczego najbardziej niemili są w Lublinie? Spędziłam tam trochę czasu bo tam studiowałam kiedyś i niestety ludzie często są mało otwarci i gburowaci :O Tzn może spotkałam kilka milych, ale generalnie czesto spotkałam też niemiłych ludzi szczególnie starsze panie np. w autobusach, czesciej niz w innych miastach są bardzo rozczeniowe..

Gość gość
Mieszkają w Kielcach i Radomiu. To dopiero zaściankowa buraczandlia.

Gość gość
najgorszy Bialostyk i tarnow.....bardzo wredni ludzie