Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viva los dj

kiedy dostaje się miesiączka po porodzie??

Polecane posty

urodziłam 5 miesiecy temu, a od 2 miesiecy nie karmie piersią, a okresu jeszcze nie dostałam..jak to jest z tym okresem? dodam, ze rodziłam cc

Gość powiem krótko::
a skąd mamy wiedzieć? Widocznie twój organizm nie wrócił jeszcze do normy. Skoro cię to martwi to idź do gina.

każda dostaje inaczej ja dostąłam 8 tygodnie po porodzie

dokładnie każda ma inaczej ja rodziłam 19.11 a pierwszą miesiączkę miałam już na początku stycznia tyle że ja praktycznie nie karmiłam po pierwszej ciąży mialam 2 tyg połogu (czyszczona byłam) i jakoś miesiąc po jego końcu dostałam ale też nie karmiłam u matek karmiących to i rok potrafi nie być okresu wszystko zależy od konkretnej kobiety

Gość sdfghyt5re4rdfvhjugyh
Ja urodziłam w sierpniu, w październiku dostałam okres i jutro powinnam miec następny. Mam nadzieję, że dostanę. Nie mam ochoty na nieregularny okres. :O

To sprawa indywidualna uzależniona od wielu czynników Ja dostałam 4 miesiące po porodzie a karmiłam piersią Karmię już 8 miesiac Takze nie ma reguły Czekaj cierpliwie PS:tez jestem po cc

Gość sdfghyt5re4rdfvhjugyh
A i dodam, że poród SN i nie karmię.

Gość U mnie pierwszy okres pojawił
się w marcu pod koniec, a urodziłam w połowie grudnia. Nie karmiłam. Teraz karmiłam tylko dwa tygodnie, no ale jeszcze trwa połóg, więc nie wiem jeszcze kiedy dostanę okres po drugim porodzie. Oba porody sn.