Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciawaka.

Futro Armaniego za 300zł na zimę,kto chce?

Polecane posty

Gość Ciawaka.

Cześć dziewczyny-a może i faceci-na allegro ostatnio jest słaby rób,domyślam się że pewnie przez święta,ludzie po prostu powoli zaczynają odkładać jakąś kasę na świąteczne prezenty,więc pomyślałam że może wrzucę swoją aukcję tutaj,a nóż ktoś się zainteresuje albo doradzi odnośnie akcji,bo w sumie dopiero zaczynam z wystawianiem. http://allegro.pl/futro-eko-giorgio-armani-emporio-i1925122075.html

Gość Ciawaka.
Rady mile widziane.Możemy przy okazji pogadać o tym jak kto działa w tego typu sprawach,albo może macie własne sklepy.:)

Gość Ciawaka.
Hm?Nikt nic nie napisze?

Gość Ciawaka.
No dobra to chociaż jak ktoś już zobaczy,to napiszcie czy zdjęcia są ok.

Gość sdjgiyhb
pierdol się suko.

Gość Ciekawa.
Oszczędź.

Gość Azrebejdżan
Dodaj dupy w gratisie razy dwa to pomyślimy.

Gość Cocacabana
Zdjęcia masz ładne,może jeszcze ci się sprzeda masz tam pare dnii.

Gość z_ uśmiechem
Cena przyzwoita, ale nie podoba mi się...Zdjęcia ok. Ja bym zrobiła opis w szablonie, bardziej przejrzysty.Przede wszystkim powinnaś wystawić aukcję od 1zł z ceną minimalną- większa oglądalność.Powinno zejść:-)

Gość Ciekawa.
myślisz?Dziękuję.Rozumiem,nie musi ci się podobać,raz że nie każdy lubi futra dwa,że przecież nie każdy fason każdemu pasuje.

Gość z_ uśmiechem
Zmień to na aukcję, ludzie wolą licytacje.Niepotrzebnie umieściłaś też informację o wyjeździe.To odpycha potencjalnego klienta.Trzeba było lepiej wybrać w opcjach dostawy : wysyłka w ciągu np.14 dni

Gość głupia jesteśchyba...
...;/

Gość z_ uśmiechem
Źle to ujęłam,że mi się nie podoba.Po prostu lubię jasne ubrania :-)O...gdyby było białe...mogłabym się zastanowić :-)

Gość nie, takie zdjecia na podłodze
czy na łóżku są okropne, nie widać jak leży na kimś futro. Najlepiej dodaj zdjęcie na modelce. Osobiście bym nie kupiła bo nie podobają mi się futra ale z tego co kojarzę to dobra firma więc może ktoś, kto gustuje w futrach kupi ale wklej zdjęcia na kimś bo te są słabe

Gość Ciekawa.
Aaaa,więc w tą stronę?Wszystko dla klientów ale chyba nie wrzucę futrzaka w ACE-czy jak to tam się pisało te "acze".;) Musimy jakoś przeżyć.Hehe,ale dziękuję,dobre rady.Pomyślę później czy zmienić to na aukcje,chociasz szczerze mówiąc ja sama wole szybko załatwiać takie rzeczy i sama wole kup teraz niż licytacje.

Gość z_ uśmiechem
A ja już się wiele razy przekonałam,że Kup Teraz to niewypał. Miałam kilka kurtek Reserved i wystawione po 50 zł.Nikt nie kupił. A na licytacji zeszły wszystkie.Najtańsza za 167,50 :-)

Gość Ciekawa.
Hm.Na kimś?No tak,ale z drugiej strony zdjęcia "na kimś" z tego co widziałam na allegro traciły sporo na estetyce,jeszcze jakbym miała korpus manekina którego motyw często przewija się na takich akcjach,to bym wrzuciła takie zdjęcia,ale mnie samą zawsze raziły zdjęcia na jakiś babeczkach z trzecim podbródkiem,bo przecież co mnie interesuje czyjaś szyja która zajmuję połowę pierwszego planu?Pomyślałam że takie mniej estetyczne albo dodatkowe/dokładniejsze zdjęcia będę wysyłać na prośbę,żeby nie psuć teraz wyglądu tej aukcji jak już postarałam się by jakoś to wyglądało...ale może się nie znam.:)

Gość Ciekawa.
Pisze w opisie,nawet w tytule aukcji.Eko nigdy nie są z faktycznego futra,w końcu po to są eko żeby nie szkodzić.;)

Gość Ciekawa.
z_uśmiechem...więc sugerujesz całkiem zrezygnować z kup teraz?W sumie coś nie coś zależy mi na tym czasie,wiadomo,lepiej prędzej niż później.

No tak ale ktoś, kto kupuje jakąś rzecz za taką cenę wolałby najpierw zobaczyć jak to "'leży na kimś" :) Przynajmniej ja tak mam :) Dużo kupuję ubrań na allegro i nigdy nie kupiłam czegoś, co leżało na podłodze tylko zawsze chciałam wiedzieć jak to wygląda na osobie :)

No i dobrze, że eko :) Jakby było ze zwierząt to chyba bym się zbulwersowała :p

Gość Ciekawa.
No tak,ale wiesz,co innego kupować np. bluzę bluzkę i tym podobne ubrania,bo to ma za zadanie leżeć najczęściej tuż przy ciele i nie powodować w wyglądzie żadnych odkształceń czy zaburzeń symetrii,no to nawet nie potrzebujemy a musimy wiedzieć jak to wygląda na kimś,ale w przypadku płaszczy,kurtek futer pod które zwykle coś się włoży...poza tym że na kogoś może być coś takiego za długie albo za krótkie to w sumie nie wiem czy nawet jest sens robić zdjęć tego typu...no bo jak?założysz pod spód sweter i już leży inaczej niż na zdjęciu,więc po co?

Gość kfkkgg
fajne, ale rekaw chyba krotki....

Gość Ciekawa.
Ja jak kupowałam normalne kurtki to tylko patrzałam jaki rozmiar,czy mi się ogólnie podoba sam fason i czy ma pasek w talii.

Gość Ciekawa.
Rękaw ma z 65-66cm.Czy ja wiem czy taki krótki?Może to kwestia zdjęcia.;)

Gość kfkkgg
jak 65-66, to dobry nawet dla wysokiej kobiety, na zdjeciu wyglada na krotki

Z jednej strony masz rację, ale z drugiej zdjęcie na podłodze czy na wieszaku nie oddaje całego uroku futra a jak jest jeszcze zgrabna modelka i dobra "poza" do zdjęcia to już jest jakiś plus według mnie :) Wiadomo, że jak założy się gruby sweter pod futro to inaczej będzie wyglądało niż jak się go założy na cienką bluzkę ale jak chce się coś sprzedać, to lepiej pokazać to od najładniejszej strony i zrobić zdjęcie na modelce, która będzie potrafiła zaprezentować to tak, żeby było zainteresowanie :)

Gość Ciekawa.
Też się cieszę,że jednak bez zwierząt można zrobić coś takiego.Futra z prawdziwego włosia widzę raczej na takich wrednych babeczkach typu "zimna pani menadżer".