Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciawaka.

Futro Armaniego za 300zł na zimę,kto chce?

Polecane posty

Gość kfkkgg
ale wiesz moze lepiej zaloz i zrob zjecie, np na sweter, bo tak to nie wiadomo jak to lezy...

Gość Ciekawa.
hehe,wiesz,ale taką modelkę nie zawsze łatwo znaleźć co by na niej tak wszystko dobrze wyglądało i co by sama dobrze wyglądała,głupio by mi było prosić koleżanki a potem poprawiać je w jakimś photoshopie-raz,że jak realistyczne zdjęcie by to było?dwa że potem by się na mnie obrażała jedna z drugą-,a sama wolę pozostać jednak anonimowa wraz z moim tłowiem,a też nie uważam się za cud cudów żeby świecić szyjką.:)

Gość Ciekawa.
Eh.Może pomyślę o tym zdjęciu,jeśli naprawdę sądzicie że coś takiego ma zmienić przebieg aukcji,a nawet jeśli teraz tak nie zrobię to zapamiętam radę na następny raz.:)

Gość Ciekawa.
A wy swoje aukcje jak obrabiacie?Jak wasze doświadczenia prócz tego że lepiej wrzucać zdjęcia na osobach niż "podłodze" i zaczynać od 1zł aukcji zamiast kup teraz...z_uśmiechem,często ci się zdarzały nieudane aukcje,albo problemy ze sprzedaniem jakiegoś przedmiotu?

Gość psa obedre będzie
wyglądać lepiej i taniej

Gość Ciekawa.
To odzieraj,to nie moje sumienie.

Gość Penelopi
łądne futerko naprawde bardzo ładne,ale ja juz mam kurtke na zime,sory

Gość Foxy ..
Wow,to naprawde sztuczne? nie wyglada tak

Gość Manekin na alegro
Kupiłam manekina za 15 zł.

Gość Ciekawa.
Tak?To może kupie sobie manekina na następną aukcje.:)Skoro to takie ważne.

Gość Ciekawa.
w sumie manekin to i tak stosunkowo przydatna rzecz,bo łatwiej złożyć sobie zestaw ciuchów na manekinie niż na łóżku.zawsze można włożyć ciuchy na manekina i z drugiej strony zobaczyć jak jakiś komplet się układa.;P Dobry pomysł dobry.Dziękuję za podpowiedź.

Gość Penelopi
No przydatne ale ja wieszam wieszak na wieszaku i to na lustrze i widze mam za duzo gratow w domu na manekina

Gość piasek pustyni
Ja o takich frykasach nie marze,długi mnie zjadają.

Gość Ciekawa.
Foxy - no tak tak,sztuczne,nie ma co kłamać,ale jak pisałam,szkoda zwierzaków na futra,tym bardziej jak to nie jest wcale gorsze od "prawdziwego".Jest naprawdę całkiem dobrze zrobione,jak ktoś nie ma kontaktu z takimi rzeczami to może się nieźle zdziwić.

Gość łza wieczorna.
Fajne fajne nieźle błyszczy jak na ekologiczne,widziałam ostatnio cos takiego w kaskadzie w szczecinie tylko ze nie armani.

Gość ja pierdoooole
zebraly kretynki i przez dwie strony pierdolą o futrze jeszcze zeby prawdziwe bylo ze sie tak podniecacie .

Gość z_ uśmiechem
Bardzo często na 100 aukcji wystawionych w Kup Teraz może z 10-15 schodziło. Na aukcjach z licytacją połowa.Zobaczysz,że na czasie nie zyskasz.Jeśli ktoś je kupi to zapewne w ostatnim dniu aukcji. Ja bym wystawiła od 1 zł z ceną minimalną lub 320 cena wywoławcza+opcja Kup Teraz 650 :-). Wiadomo ,że Kup Teraz nikt nie kupi, ale po cenie wywoławczej szansa duża.Nie jestem jakimś doświadczonym Sprzedawcą.Na Allegro spędzam tylko jakieś 6 godzin dziennie , od 3 lat handluję i to są tylko moje spostrzeżenia .Jak już wystawiłaś tę aukcję to poczekaj do jej zakończenia.Nie zejdzie to przy kolejnej próbie zmień opcje...Powodzenia

Gość Ciekawa.
z_uśmiechem-wielkie dzięki.przemyślę wszystkie twoje rady.,myślę że są bardzo praktyczne,więc napewno przynajmniej część wykorzystam.;)

Gość Karolka zła
Ej a jak nie sprzeda ci się to futro to je jeszcze wystawisz?teraz nie mam kasy ale za dwa tygodnie moze bym kupila.

Gość z_ uśmiechem
Karolka zla Kup Teraz , mówię ci...a ze sprzedającą dogadaj się co do terminu zapłaty. Druga aukcja będzie droższa, bo to dodatkowe koszty wystawienia :-)

Gość Ciekawa.
Hehe.Spokojnie spokojnie,akcja jeszcze się nie skończyła,a co będzie później zobaczymy.;)

Gość Karolka zła
OK moze cos wymysle ale jak co Ciekawa to mozna cie tu zlapac czy pisac przez allegro?

Gość Ciekawa.
Przez allegro na pewno.;) A tutaj,też zawsze możesz napisać i nie zaszkodzi,tylko przez allegro rzecz jasna będzie szybciej.;)

Gość Ave Ave Ave
Nie wolisz sprzedać poza allegro jak już tu napisałaś?

Gość Penelopi
To z ceną od 1zł i zmianą na aukcje,to dobry pomysł,też zawsze wystawiam na aukcje i zazwyczaj sprzedaje mi się,chociaż czasem pojdzie za za malo kase,ale innym razem jestem zaskoczona tym za ile poszło.Wole tak niż za dużą cene minimalną której nikt nie przebija,bo się ludzie zniechęcają.

Gość Ciekawa.
Ave no nie wiem,póki co wole jednak na allegro.To jednak nieco bezpieczniejszy sposób.

Gość zainteresowana ania
Mogłabyś podać dokładne wymiary tego futerka ? Acha i w razie gdybym sie zdecydowala, to czy wchodzi w gre wysyłka za pobraniem, jesli na koncie mam tylko dwie transakcje

Gość Ciekawa.
Dokładne wymiary?Ok,zaraz je pomierzę.Hm,co do wysyłki za pobraniem.Ogólnie nie nastawiam się zbytnio na wysyłkę za pobraniem i komentarze już nie mają tu zbyt wiele do rzeczy,ale spróbować negocjacji nie zaszkodzi.

Gość dziadostwo
Stare futro od starego Armaniego fu

Gość Ciekawa.
57-58cm w ramionach 90cm długości mierzone od ramienia,58 od pachy.szerokość dołu z tyłu około 70cm.Rękaw ma z 65-66cm i około 10cm średnicy-nie wiem jak dla was ale dla mnie ważne jest żeby ręka przechodziła przez koniec rękawa swobodnie,nie lubię jak mi się ciśnie.Kołnierz około 15-16cm wysokości .:)