Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakofon

czy faceci wolą nieśmiałe laski czy wyuzdane kociaki?

Polecane posty

Gość klakofon

jak w temacie... co sądzicie? bo ja z dosw. widze, ze jak maja do wyboru bardzo ladna ale skromnie ubierajaca i zachowujaca sie dziewczyne i ladna (ale nie bardzo ladna) wyuzdana laske, to zawsze wybiora wyuzdana...

takie z którymi o wszystkim można porozmawiać. Ze są grzeczne ułożone dziewczyny to nie znaczy że takie są na osobności i na odwrót. Wiec drogie panie nie generalizować proszę

Gość klakofon
ale zwykle jak dziewczyna nie farbuje wlosow, nie robi paznokci, nie opala sie i nie pokazuje dekoldu to w lozku bedzie taka sama, tzn. nie bedzie wyuzdana...

Gość klakofon
żona-swojego-męża, takich cudow nie ma. jak bedzie niesmiala w zyciu to i w lozku taka jest...

Gość klakofon
żona-swojego-męża, nie mów że nieśmiała dziewczyna będzie obciągać jak zawodowa koorva

Gość brbrbrbrbrbrb
właśnie dokładnie tak jest, nieśmiała dziewczyna może być nieśmiała tylko z pozoru. ale dla swojego faceta może być bardzo śmiała ;p

Gość Eeerrr...
Z tego, co ja widze to te niesmiale laski poslubiaja, a z wyuzdanymi kociakami je zdradzaja..

Gość ;lm;lm;l;ml
ale zwykle jak dziewczyna nie farbuje wlosow, nie robi paznokci, nie opala sie i nie pokazuje dekoldu to w lozku bedzie taka sama, tzn. nie bedzie wyuzdana... bzdura, ja jestem bardzo naturalna, mam swoje wlosy, rzesy, paznokcie, troche makijazu, ubior elegancki skromny. uchodze za slodka towazryska dziewczyne,a w rzeczywistiosci jestem taka ale potrafie tez huknac piescia w stol , nie daje sobie w kasze pluc, kiedy trzeba przewrocic ziemie do gory nogami az szczeki ludziom opadaja. wiec nie uogolniajcie moi drodzy. ja mam dwie twarze. jestem ciepla wrazliwa ale pazura tez ppotrafie pokazac. co do lozkia sie tyczy zas-mysle ze zaden z moich ex tak i obecny nie mial bardziej wyuzdanej kobiety ode mnie. z reszta nawet wiem to