Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna blondyna

Za ile zł/h powinnam się zgodzic pracowac? Gdzie szukać pracy?

Polecane posty

Pytam bo szukam i szukam a jedyne co znajduje to praca w kebabie za 5 zł/h. Powiedzcie gdzie i jako kto szukać pracy? Jestem studentka zaoczna.

Gość lalolila
najlepiej startuj na dyrektora trzeba się cenic a co

Gość lalolila
a gdzie ty byś chciała pracować bez wykształcenia i pewnie doswiadczenia? 5 zł to faktycznie mało ale nie licz na kokosy

5? Serio? A to moze jeszcze brutto? Ja mam 45zl netto i nie wyobrazam sobie takich glodowych stawek :( Ja bym Tobie dal 300zl za godzine ;)

Nie chodzi nawet o wynagrodzenie ale właśnie gdzie mnie przyjmą bez doświadczenia, uczącą sie? Myślicie że np hostessa albo inwentaryzacja bedzie dobrym pomysłem?

Gość to zależy..
najpierw oceń wartość twojej pracy i zysk pracodawcy i na taką się gódz w moich to jednej min 16 przy 8h reszta płatne ekrtrana rękę etat plus full socjal (z wyżywieniem włącznie) a w drugiej 40 bez zobowiązań na zlecenia :) w obu jestem robotnikiem, w pierwszej fizycznym a w drugiej umysłowym :D

wredna na hostesse na pewno , do baru jako pomoc kuchenna czy tam kelnerka , do wykładania towaru na półkach w marketach :O nie wiem gdzie jeszcze mogą Cię przyjąc ,moze jako recepcjonistka np?! albo korepetytorka?!

Ja bym na mniej jak 60 zł/h nie poszła, ale to już zalezy od wykształcenia, wymagan, oczekiwań, doświadczenia i certyfikatów i zalezy w jakiej branzy szukasz, ale ja bym za 5 zł na godzine nigdy nie pracowała...

a infolinie firm, banków, telefonii? Stawka podobna ale chętnie przyjmują studentów, są zazwyczaj elastyczni a i doświadczenie do wpisania w CV lepsze niż praca w kebabie

Dina zmieniłabyś zdanie gdybyś nie miała co do gara włożyć i nawet na chleb nie miała ;) ciesz się , że masz dobra materialne i nie musisz martwić się o to jak przezyjesz ( i czy przezyjesz od 1wszego do 1wszego) ;) a wierz mi ...jest mnóstwo takich osób , także zachowaj sobie te swoje komentarze ile masz na h dla siebie , bo zaraz ja Ci tu napiszę jakie dobra materialne posiadam i Ci buźka opadnie;)

Malutka ale ja podaje fakty z mojego zycia, czy to oznacza chwalenie sie? Gdybym zarabial 2zl na godzine to jak bys to nazwala? - dolowaniem sie? Chwalenie sie = ktos ma wiecej niz ja? :P

Gość to zależy..
no marko marko :O ale to wielka polska jest! i tu robolowi wstyd rękę podać, wszak polacy to panny :O a w budzie z kebabem to właściciel robotnikiem powinien być, inaczej to zgrywanie polskiego pana co to boso ale w ostrogach chodzi jak ma mieć przy takim interesie sensowne zyski?! albo sam robi albo wykorzystuje i klientów i pracowników. ale na polskijego bizmiesmiena robić muszo! łon nie bedzie przed ludźmi roboty tykał. toż to wstyd europejski! trza wykorzystywać!

Ja wlasnie jadlem - dlatego juz mam na mysli cos innego ;) A w sumie racja, to, o czym pomyslalas, wcale takie zle nie jest ;)

Gość to zależy..
no malutka.. rację masz, słusznie mi uwagę zwróciłaś :O rzeczywiście nie o to pytała szuka rady przepraszam, tompneły mnie emocje i samochwalstwo jedyne co mogę poradzić to jeśli musisz autorko, bierz i nie daj się! zarabiaj i szukaj. lepiej się zamknę chooja wniosłem w temat :O