Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka2232335

co napisac w smsie do chlopaka ktory mi sie podoba?

Polecane posty

Gość agnieszka2232335
kahuna dzieki za pomoc, naprawde chodzilo mi o to co napisalas i potrzebowalam utwierdzic sie w przekonaniu, ze nie zrobie z siebie idiotki piszac pierwsza do chlopaka, nadal nie wiem jednak o czym mowilas na poczatku, ze co mam mu napisac, ze sie swiatnie z Toba bawilam?????

Gość agnieszka2232335
i naprawde przepraszam jesli kogos irytuje, ale chodzi mi o rade, zeby ktos mi napisal prosto co DOKLADNIE napisac. Dziekuje :)

Gość agnieszka2232335
ostatni raz juz pisze obiecuje, pomoooozcie noooo. :(

Dobra to teraz i ja nie rozumiem.;) W czym Ci jeszcze dziewczyno możemy pomóc? Rozumiem jesteś nieśmiała, wrażliwa i tak dalej, ale nie oczekuj że podam Ci ja czy ktokolwiek inny gotową odpowiedź na tacy, bo tak czyniąc jedynie byśmy Ci zaszkodzili. Czemu tak uważam? A no choćby z uwagi na twoją nieśmiałość właśnie. Jak masz dziewczyno nabrać pewności siebie skoro ktoś nieustannie będzie za Ciebie myślał. My możemy dać Ci wskazówki, pewien schemat tego jak powinnaś postąpić, a Ty pomyśleć nad tym i wykorzystać.:)

Gość agnieszka2232335
Ok dam znac :) ale tu nasuwa mi sie drugie pytanie, czy nie jest za pozno czy lepiej rano?

Gość agnieszka2232335
i dam znac czy odpisze :P

To już raczej sama powinnaś ocenić. :) Wiesz to zależy od min. tego jak długo zamierzasz z nim pisać. Pewne jest natomiast jedno, że musisz napisać, bo skoro Ci się ten facet spodobał to nie rezygnuj z szansy na własne i jego szczęście przez twoją nieśmiałość i niepewność. Pozdrawiam:)