Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka2232335

co napisac w smsie do chlopaka ktory mi sie podoba?

Polecane posty

Gość agnieszka2232335
osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf a jak jest niby normalnie bo ja nie wiem??

Gość Akimum
A ile Ty masz lat autorko?

Gość agnieszka2232335
Akumin a jak bys zareagowal jak bys otrzymal wiadomosc o tresci jak Ci minal dzien? i ze pierwsza dziewczyna do Ciebie startuje? to by bylo mile, czy zenujace?

Gość agnieszka2232335
22lata

Gość agnieszka2232335
pomozcie mam napisac, "co slychac?" to wedlug mnie troche zenujace i primitywne, i przewidywalne...... Pomoccccccccy!!

Gość Akimum
agnieszka2232335: Nie zrezygnował bym z treści "jak mi minał dzień", jeśli kompletnie nie znam osoby (ktos jej dał mój nr) albo widziałem ją i mi sie podobała. Ale zrezygnowałbym gdybym widział tą dziewczyne wcześniej - i mi się nie podobała. A nie wiemy jak było wpryzpadku upragnionego faceta Autorki. Nie wiem czy ona mu sie podobała. No bo jak się wymienili nr to czemu on nic nie pisze? A jeśli wydała mu się przeciętna wtedy, to czemu Autorka nie może ciekawym smsem "się odprzeciętnić"?

Gość Akimum
HAhahah ta co mi wysłała też miała 22 lata.

Gość agnieszka2232335
no wlasnie on powinien sam napisac, ma do mnie numer masz racje, ale jak on mi sie podoba to nie moge sprobowac?

Gość agnieszka2232335
to co ja mam mu napisac w takim razie? Jak ma wygladac sms. Pomozcie bo ja sie po prostu najzwyczajniej w swiecie wstydze!!!

Gość kochanka swojego meza
a niby czem masz nie probowac zaryzykuj tylko nie pisz glupot

Gość Akimum
Pewnie, że możesz spróbować. A czemu nie pisze? Mogą być 2 powody: możesz mu się podobać, ale jest nieśmiały. Albo nie spodobałaś mu się za pierwszym razem. Oczywiście jest zawsze mozliwośc ponownego Ciebie odrzucenia. Ale jest to ryzyko, które zawsze się pdejmuje.

Gość Akimum
No ale czego chcesz więcej? Ja Ci coś napisałem inne kobiety też. Wybierz coś i zrób ruch.

Gość agnieszka2232335
No wiec co mam napisac?

Gość Akimum
Słabo mi.

Gość agnieszka2232335
No prosze napisz mi jeszcze podsumowaujac co mam napisac? no please....

Gość Akimum
Jak Ci napiszę jak krowie na granicy co masz jemu wysłać i to wyślesz to go oszukasz. Bo w tym nic Ciebie nie będzie. Cofnij się kilka postów wstecz i zobacz co pisałem. A jak Ci to nie pasuje, to napisz mu co słychać albo wymyśl kompletnie coś innego od siebie.

Gość jak jestes
niesmiala i wstyd Ci cos napisac, to nie pisz i dupy ludziom nie zawracaj

Gość agnieszka2232335
To ja juz mu nic nie pisze, prosilam tylko o rade, taki mam problem ze nie mam przyjaciolek i nie wiem do kogo sie zglosic o pomoc i nie wchodze na takie forum ale bardzo mi zalezalo.... wiec weszlam i chcialam prosic tylko o jedna rade... no nic trudno...

Gość agnieszka2232335
tak jestem niesmiala, ale nie oznacza to ze nie mam prawa do szczescia i nie moge z tym walczyc :(

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Naprawdę tyle rad dostałaś, a wciąż marudzisz i jesteś niezadowolona. Lepiej dla tego chłopaka jak się w ogóle nie odezwiesz, bo będzie miał przerąbane 🖐️

Gość agnieszka2232335
Ok to byla najbardziej cenna rada, wez sie do niego nie odzywaj. Dzieki w takim razie nie pisze..

Gość Akimum
Jak prosiłaś o rady to je dostałaś. Więc czego chcesz więcej?

Gość maczu pikczu
Ja bym napisała. "Na samą myśl o Tobie robi mi się mokro..."

Gość moze napisz mu cos, co
bedzie komentarzem jakiegos ciekawego wydarzenia z zycia publicznego. a moze cos w twoim miescie wydarzylo sie ciekawego.

Nie chcę się tutaj absolutnie mędrkować i nikogo umoralniać, ale nie które osoby najwidoczniej nie dojrzały jeszcze emocjonalnie jak i intelektualnie do korzystania z forum... Otóż forum ma pomagać, więc jeśli wiesz jak komuś pomóc, to daj tej osobie radę i ewentualnie przedyskutuj swój pomysł z nią. Jeśli natomiast nie masz bladego pojęcia, to przynajmniej nie przeszkadzaj, nie obrażaj, szczególnie w takich tematach jak ten, gdzie w grę chodzą bardzo osobiste emocje, niepewność i strach. A teraz przejdę do meritum. Agnieszka po pierwsze koniecznie wyrzuć z głowy te jakże typowe i ograniczające stereotypy, mówiące jakoby to ZAWSZE facet powinien pierwszy napisać i jeśli kobieta to zrobi, to narazi się na jego brak szacunku, zażenowanie itp. itd. To bzdury! Nie wierz w to. Jeśli Ci się On podoba, to nie będzie nic w tym złego jeśli okażesz mu trochę zainteresowania pisząc pierwsza. Jeśli jest to facet na poziomie - czytaj wartościowy, to to na bank doceni. Zaufaj mi wiem co piszę. Wyprzedzam pytanie i proponuję abyś najzwyczajniej w świecie do niego napisała, przedstawiając się kim jesteś, ja bym wspomniał o tym jak fajnie się razem na tej imprezie bawiliście i na koniec zapytaj go - klasyka - co też u niego słychać. Tyle, potem pozwól mu sprawić byś poczuła się kobieco i komfortowo.;)

Gość kdiodissod
Kahuna no i niestety wymędrkowałeś "na koniec zapytaj go - klasyka - co też u niego słychać" Jeśli masz problem z czytaniem to spieszę Ci powiedzieć,że kilka osób w ten sposób autorce podpowiedziało z czego była wielce niezadowolona. Więc zanim kolejny raz zapodasz jakiś przemądrzały tekst to wiedz,że kilka osób chciało to autorce pomóc (zwłaszcza Akimum się dość obszernie udzielał), ale niestety CIĄGLE była niezdecydowana.

kdiodissod-------> jeśli ktoś tu ma problemy z czytaniem, to najpewniej Ty... Przestudiowałem dość dokładnie ten wątek, automatycznie zapoznając się z opiniami/postami innych użytkowników oraz reakcją na nie założycielki tego tematu i zauważyłem pewną prawidłowość. Otóż Agnieszka narzekała głównie na brak oryginalności, czyli absolutnie sztampowe propozycje. A ja owszem zaproponowałem to co reszta ALE dokładając do tego nieco więcej. Przeczytaj rzesz człowieku najpierw dokładnie, a później próbuj kozaczyć... Pozdrawiam:)

Gość kdiodissod
Może i COŚ więcej zaproponowałeś, ale zarzuciłeś ludziom tu się udzielającym między innymi to,że obrażają autorkę. Jak ktoś nie wie czego sam chce to nie ma co mieć pretensji do innych. A Ty trochę pokory widocznie nabrać musisz zamiast pouczać innych. Wypowiedziałeś swoje zdanie tak jak każdy inny tutaj i równie dobrze każdy tak jak Ty może tu napisać co chce. Z umoralnianiem to na ambonę wyskocz :D