Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gukres

odstawione tabletki , złe samopoczucie, pomocy

Polecane posty

Gość gukres

Odstawiłam tabletki anty po 5 latach. Pierwszy okres normalnie , następny spóźniał się 2 tyg , brałam luteine na wywołanie , kolejny przyszedł trochę wcześniej przed tym straszne bóle w dole brzucha i ból piersi , spuchnięta i napomopowana, następny już 2 tyg przed spodziewanym okresem złe samopoczucie, piersi jak balony, brzuch nabrzmiały bolący , aż zawroty głowy miałam , spodnie ciasne się zrobiły. Po okresie wróciło wszystko do normy , a teraz 2 tyg przed już znowu czuję że będzie to samo, te bóle są straszne aż zalewa mnie raz zimny raz gorący pot. Czy mój organizm dojdzie w końcu do siebie , może powinnam iść do ginekologa. Kurcze co dojdę do siebie po okresie to chwila odpoczynku i znowu to samo

Gość gukres
wogóle ten brzuch taki jak cały czas wzdęty

Gość gukres
teraz np. tak boli podbrzusze ze szok

Gość myślałam że tylko ja
no to po cholerę brałaś od razu w drugim cyklu hormony na wywołanie okresu ? jak zaczynasz mieszać z cyklem to tak masz przecież zawsze piszą że cykl wraca do normy dopiero po kilku miesiacach po odstawieniu tabsów...a ty zaraz do gina po tabletki pobiegłaś branie tabletek dalej miesza w hormonach i cyklu więc jak niby sam ma się cykl uregulować jak mu dokładasz hormony z zewnątrz ? jak okres się spóźnia do 10 dni to uważa się to jeszcze za normę

Gość myślałam że tylko ja
przesyań brać ten syf co daje Ci gin, kup sobie olej z wiesiołka i bierz regularnie, to ureguluje pracę jajników i wszystko wróci do normy

Gość gukres
luteine brałam tylko przed wywołaniem pierwszego okresu po odstawieniu tabletek w kolejnych juz nie brałam. Przeciez nie zmuszałam ginekologa zeby mi to przepisał , zbadał mnie i dał receptę na to. Napisałaś do 10 dni a mi spóźniał sie 14 dni , dlatego poszłam do gina , skoro przepisał mi luteine to pomyślałam ze tak ma być. Ginekologiem nie jestem.