Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla matka- wariatka

Uparlam sie, ze chce ten wozek choc wiem ze jest niepraktyczny:(

Polecane posty

adalis absolutnie nie o cene chodzi:) Jak wspomnialam wozek chocby i 150zl kosztowal to bym go chciala. Cena nie ma znaczenia, bo przeciez nie nakleje jej na wozku:D Chodzi tylko o wyglad i moj (moze wg niektorych spaczony:P) gust

Autorko No to skoro Ci sie podoba to dlaczego załozylas watek?KUPUJ wózek i tyle:)

Gość małamamam
jak dla mnie ten model który mam (Vittoria a nie Classica) jest bardzo praktyczny i cena tez nie grała roli bo tyle to ja na torebkę dla siebie wydaję więc tym bardziej nie szkoda mi na wózek bo dla dziecka jest bardzo wygodny, a to jest najważniejsze bo jak widzę te mamy które na spacer do parku wiozą dziecko w foteliku samochodowym założonym na stelaż wózka to się zastanawiam jak można tak dzieci męczyć i czy im było szkoda pieniędzy na gondolę...

Gość ta niedobra siostra
ladny wozek w linku powyzej. Mi sie nawet podoba, prezentuje sie bardzo fajnie.

Gość elopkaaaaaaaaa
wadą jest waga :/ ale za to ma skrętne koła i duuużą gondolę :D

Gość ta niedobra siostra
ucielo mi posta, bo mialam dopisac, ze ja sie przymierzam do kupienia czegos klasycznego i jak na razie Inglesina to chyba jedyna firma zapewniajaca takie klasyczne wozki. Oczywiscie poza firma silver cross:D

Gość elopkaaaaaaaaa
tutaj macie inne wersje kolorystyczne http://www.google.pl/search?q=delti+leo&hl=pl&safe=off&biw=1280&bih=641&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8NW6TqGuCIOBhQeVjKm3Bw&ved=0CCsQsAQ

Gość elopkaaaaaaaaa
aha, ale wersja spacerowa nie za bardzo mi się podoba :/

elopkaaaaaaaaa Wózek bardzo fajny - elegancki, filigranowy ale solidny Klasa:)

przeciez wozek z linku to wlasnie taki styl klasyczny- podroba tych firmowych. Podoba mi sie, bo jest prosty i elegancki aczkolwiek nie ma takiego jak ten ktory wybralam:P Dziwne tylko, ze te, ktore mowily, ze moj jest taki paskudny od razu przyklasnely temu z linu powyzej:D A przeciez sa bardzo podobne, ten tanszy jest przeciez wzorowany na tych firmowych.

Gość elopkaaaaaaaaa
te wózek jest firmy DELTIM. Tej samej która produkuje X-Landery i Navingtony :D

Gość elopkaaaaaaaaa
tylko coś akurat Delti się nie uruchamia :/ a mi się osobiście podoba bardzo Navington i jest lepiej wykonany niż Delti Leo, ale jest 2x droższy, dlatego wybrałam Delti.

przyszla matka- wariatka Twój jest podobny?Coś Ty Tylko w ogólnym zarysie bo to tez styl klasyczny Ten drugi i kolory ma fajniejsze i wyposazenie taki milszy dla oka jest

JA nie rozumiem po co czytasz te opinie Mi sie nie podoba ale tobie tak i to twoje diecko bedzie lezec w tym wózku Wiec kupuj i tyle:)POZDRAWIAM

Gość elopkaaaaaaaaa
Delti Leo, ma wygląd kalsyczny i elegancki, a jednocześnie fajne funkcje np. skrętne koła, mozna wybrać stelaż czarny, albo srebrny, mozna wybrać duze koła, ale cieńkie, albo mniejsze ale grubsze (takie jak w linku), rączka jest regulowana, ma regulowane oparcie dla dziecka w gondoli, łatwo się wyciaga gondolę i jest naprawdę duża (moje dziecko ma 70 cm i jeszcze na luzaku się w niej miesci), kosz na zakupy jest naprawdę duzy. Spacerówka mniej mi się niestety podoba, ale to kwestia gustu, bo znajomym się podoba. A na wiosnę i tak dobrze jest mieć jakąś inna lekką.

tak sobie tylko czytam opinie, przeciez nie przejmuje sie nimi. Kazdy ma w koncu wlasny gust

Gość elopkaaaaaaaaa
mi się podoba ten co wybrałas i jeśli Cię na niego stać to kupuj :D Ja to w ogóle mam chopla na wózki i gdybym miała kasę to moje dziecko miałoby kilka ;) i kalsyczne i nowoczesne itp itd ;) Ten Twój jest słodziutki. Ale pamiętaj, że jesli gondola jest mała to dziecko pojeździ nim do ok. 4-5 miesiąca :( jesli duża to do 7-8 i to raczej max.

Gość elopkaaaaaaaaa
ok, doczytałam gondola 81 cm, więc do 6-7 miesięcy powinnaś pojeżdzic, chyba, że będziesz miala wyjątkowo duże dziecko to nie. A w jakim miesiącu rodzisz? Bo jesli w zimie to ja bym raczej się nie zdecydowała na taki delikatny. Ale jesli na wiosnę to jak najbardziej :D

Gość jsnaj
Ja też od dawna zakochana byłam w tym wózku. Mnie szkoda było jednak wywalić tyle kasy, jakby mnie było stać na pewno bym go kupiła również wersji spacerówkowej. Jest prześliczny, klasyczny i elegancki.

Gość natashaaa
Nie no ok, wózek bardzo ładny, ale ja bym się nigdy na coś takiego nie zdecydowała. Nie dość że drogi to jeszcze totalnie niepraktyczny. Ja po porodzie dostałam wózek od rodziców http://www.aroshop.pl/vulcano-c-15_3.html i jestem bardzo zadowolona z niego.

Gość natashaaa już na kolejnym
temacie o wózkach wklejasz ten link, tylko głupi by się nie skapnął, że to reklama...

Gość magrog
Ja Ci nie odradze bo sama taki chcialam - tylko, ze mnie nie stac na taki wydatek na kilka miesiecy wiec kupilam 3w1 za 1200zl. I powiem szczerze, ze jestem z niego bardzo zadowolona. Ale fakt w tym samym co Ty sie zakochalam :)

Gość pobite. gary.
podobno nomady mają wrócić od jane, słyszałyście coś o tym? przy pierwszym dziecku go mialam, ale potem poszedł w rodzinę i niestety już do mnie nie wrócił, więc szukam nowego, i tu taka miła niespodzianka, ale nie potwierdzona, wiecie coś może?

Gość takakakjedna
widzialam kiedys rodzicow z takim wozkiem w kosciele. Pomyslalam "ojej, to musi byc biedna rodzina, taki brzydki wozek maja...odniowili pewnie swoje". jak pozniej zobaczylam ile on kosztuje...okropny i drogi

Gość pobite. gary.
wygladał całkiem w porządku, a dla mnie bardziej liczy się komfort jazdy i wygoda dziecka niż to czy ma ładne kolory, a wiem że ten wózek jest bardzo przyjemny w prowadzeniu, a do tego byl bardzo obszerny w porównaniu z innymi i dziecko ma przynajmniej wygodnie.

Gość ktos tammm
a ja mam tez jane tylko rider i wozek jak mrzenie, wczesniej mialam inny, i byl okropny, jak sie przesiadlam na ten to juz go nie zamienie :P