Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla matka- wariatka

Uparlam sie, ze chce ten wozek choc wiem ze jest niepraktyczny:(

Polecane posty

Gość dokładnie, ten wózek autorki
jest ładny ale ten co pokazala karolina to masakra jakas

Gość Nie czytalam
Specyfikacji ale moja kuzynka miala podobny wozek i byl strasznie ciezki przez co nie byla w stanie go znosic a mieszkala tylko na 1. pietrze. Ogolnie to jej maz byl przeciwny temu zakupowi ze wzgledu na wlasnie niepraktycznosc i cene, wiec jak kuzynka zadzwonila w poludnie ze ten ma sie zwolnic z pracy i zniesc wozek to chlop sie niezle wkurzl. Powiedzial ze on zadnego gowna znosic nie bedzie, ze to jej problem a drugiego kupowac nie bedzie :P Prawie doszlo do rozwodu o wozek

Gość przyszla matka- wariatka
ja ze znoszeniem na szczescie nie mialabym problemu. Ale gdybym mieszkala w bloku to fakt, z pewnoscia nie kupilabym tego wozka

Gość Niczka84
Ten autorki śliczny! Bierz go dziewczyno, jak tylko Was stać. Jest piękny i z dużą klasą. Natomiast ten Karoliny zupełnie nie w moim guście.

Gość _______goniec
Piękny! Jak Cię stać to go kup! A Karolina - ochydztwo Twój wózek. I to nawet chyba nie chodzi o kolor bo może być różowe coś i ładne, ten jest paskudny. Obleśna ta wstawka w ciapki......

Gość fajny wozek....
a ten karoliny to oczohujny jak diabli :O Ja bym w leb dostala jakbym z czyms takim miala po ulicy chodzic :O MASAKRA!

Gość wózek-śmuzek
No cena dość wysoka, ale czytałaś jakies opinie na temat tego wózka? Jak sie jeździ i czy faktycznie jest praktyczny? Ja też jestem zakochana w klasykach, te mi się też rzuciły w oczy, ale kupiłam navingtona. Cena za 3w1 znacznie nizsza od tego który pokazujesz, ale jeżeli chodzi o jakosć i funkcjonalność wózka to wart każdych pieniędzy. Też mają wersje na takich dużych klasycznych kołach http://www.navington.com/img/big/571.jpg co do kupowania wózka w tajemnicy przed mężem, to jeżeli tylko samodzielnie dysponujesz taką kasą no to juz Twoje ryzyko. Żebyś potem tylko sama na spacery nie chodziła ;-P

Gość niuniek12345
Autorko, mi się ten wózek podoba, tylko cena strasznie wysoka. Ale jak Cię stać, to czemu nie. **Karolina23** nie podoba mi się ten wózek, wygląda hmm...tanio, ale każdy ma swój gust, na pewno od razu pozbyłabym się tego fotelika, bo najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka, więc fotelik tylko dobrej jakości z atestem

Ale trzeba mieć zryty mózg żeby na parę miesięcy kupować tak drogi i niepraktyczny wózek!!!!Sodoma Jak dla mnie 2/10 Czyli raczej brzydki Wózek Karoliny gdyby nie kolor8/10 Co to znaczy wygląda tanio????A bo to wózek powinien kosztować 10 tys i być wysadzany kamieniami szlachetnymi Boze ludzie ale wy dziwni jestescie Ja miałam wózek ktory był super Kolezanka zapytala ile tys za niego dalam A ja sie usmiałam bo kupiłam go za 300zł a niczym nie roznił sie od tych za pare tys NICZYM A mój syn korzystal z niego 2 miesiace Kasa wam w glowach przewraca TYLE

Zaraz ktos napisze ze zazdroszcze TAK zazdroszcze odwagi by publicznie glupotą świecic

Gość rododendron w oródku
ochydny ten wózek ! Na zdjeciu z fotelikiem wygląda jak wózek inwalidzki .... dla mnie wózek który nie ma skrętnych kół jest mało praktyczny .

Rozumiem jak sie ma kase i kupuje naprawde coś extra Ale ten wózek to kasa w błoto Nie dziwi.ę się ze mąz protestuje

Gość ozdoby świąteczne
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1921101242.html Naklejki wykonane są ze specjalnej foli witrażowej w trzech kolorach niebieski, czerwony i zielony. Na każdą naklejkę nałożona jest folia transportowa ułatwiająca naniesienie wzoru. Szerokość wzoru od 40 do 50 cm Wysokość wzoru od 50 do 70 cm W ciągu dnia witraże okienne pięknie rozświetlają słoneczny pokój by nocą gdy zapalimy światło stały się uroczą dekoracją podziwianą przez sąsiadów. Do zaoferowania posiadamy 5 oryginalnych wzorów 1. drzewko (jednokolorowa) 2. choinka (jednokolorowa) 3. anioł + cztery naklejki narożne (jednokolorowa) 4. wieniec świąteczny (dwukolorowa) 5. bałwanek + dwie naklejki narożne (trzykolorowa)

Gość widuje czasami takie wozki
szczegolnie z silver cross, powiem szczerze brzydko wygladaja , bynajmniej mnie sie nie podobaja . Moze nie tyle co brzydko co smiesznie . Babki rzucaja sie w oczy, wozek przytlacza wielkoscia, wydaje sie twardy , masywny , taki zimny...przynajmniej silver cross.Ja jestem na nie , ale kazdy sam wybiera .Twoj gust , twoj wybor , widze ,ze nie tylko tobie sie takie podobaja.

Gość karolina jak masz mozliwosc
to wymien ten wozek na inny kolor! Ten jest mega obrzydliwy!

**Karolina23** Nie ma za co Twój wozek jest bardzo praktyczny i wizualnie mi odpowiada Niektore kobiety myślą że im droższy tym ładniejszy Jakby cena była przyklejona do wózka to moze inni by widzieli bo po samym wózku nie poznasz ile kosztował Ja swój kupiłam w dobrym sklepie w promocji za 300zł i zapewniam cie ze niczym nie rózni sie od tych za 3 tys

p.s moj wpis dotyczyl tych klasycznych wozkow typu silver cross , takich jaki chce kupic autorka

Ja za wózek dałam 1069zł i mi się on podoba mam Go już nawet w domku i nie jest taki straszny!:):P Nie mogę z tekstu"wygląda tanio"LUDZIE to jest śmieszne!!!!!!

karolina najwazniejsze to zwracac uwage na wage wozka , twoj bedzie dosyc ciezki

widuje czasami takie wozki Niekoniecznie Ja mam podobny i jest mega lekki:)Ten autorki to dopiero waży.......

Gość wyglada tanio czyli
totalne bezguscie, kicz i bazarowa chinszczyzna. Karolina niestety ale twoj wozek jest obrzydliwy. Oszpeca go przede wszystkim kolor - tandetny, bez klasy. Wozek jest krzykliwy, nie ma w sobie zadnej slodyczy. Jest nachalny, taka dziwkarska uroda :O

Gość małamamam
ja chciałam kupić taki wózek jak Ty autorko, ale pan w sklepie mi go odradzał i polecał model Vittoria czyli ten: http://www.mamaija.pl/inglesina-vittoria-comfort-wozek-gleboki-z-torba,d1639.html on tez jest retro tylko troszkę mniej, a główna różnica w użytkowaniu jest taka, że w modelu classica rozmontowanie jest dosyć trudne i zajmuje ok 20 min, natomiast w modelu Vittoria gondolę ściąga się jednym kliknięciem, a stelaż składa bardzo prosto i można wózek transportować (to samo z fotelikiem i spacerówką) ja kupiłam ten wózek razem z fotelikiem i spacerówką, na razie używam od 2 miesięcy gondoli i wózek jest mega wygodny,gondola jest duża -to wazne bo dziecko jeździ teraz jesienią i będzie jeździć zimą więc musi byc miejsce na śpiworek, wózek świetnie się prowadzi, można w nim bujać dziecko - nie jest sztywny. Jesli chodzi o wagę to dla mnie nie ma to znaczenia bo mam domek i nie muszę wózka nigdzie nosić, a na spacery tez głównie chodzę do pobliskich parków . Ja jestem tez zadowolona z koszyka na zakupy bo bardzo duzo się w nim mieści. Oczywiście gdybym mieszkała w bloku i musiała nosić to pewnie bym się na niego nie zdecydowała.

Gość lipposom
Autorko , gondola ladna , ale te podwozie , no coz , a rzeczywiscie lepsze sa skretne kola , taki przy kazdej zmianie kierunku musisz sila przestawiac , a juz spacer w terenie beznadzieja . Karolino , ja mimo ze gust mam taki bardziej wyrafinowany - nie uwazam by ten Twoj wozek byl brzydki , jest w jakis sposob zabawny , wesoly , a kolory no rzeczywiscie kwestia gustu, uwazam ,ze jeszcze biedniejsze dzieci jezdzace w czarnych i ciemnogranatowych - tylko "ciemnosc widze , ciemnosc" Ale masa niewychowanego prostactwa sie odezwala.