Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla matka- wariatka

Uparlam sie, ze chce ten wozek choc wiem ze jest niepraktyczny:(

Polecane posty

Wezcie mi albo wybijcie z glowy ten wozek, ale sama juz nie wiem co. Maz powiedzial, ze bez sensu kupowac cos tak niepraktycznego, a ja od kiedy dowiedzialam sie ze bede miala dziewczynka to odbilo mi koniecznie chce wozeczek w takim stylu: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=649&%3CosCsid%3E Oczywiscie ogladalam wiecej klasycznych wozkow i wszystkie mi sie doslownie podobaja. Tylko co z tego? Zachowuje sie jak wariatka, nie wiem czy to hormony czy co, ale myslalam nawet zeby kupic taki wozek w tajemnicy przed mezem:O

Gość to kup jak ci sie podoba
co za problem? :O

Gość brzydkie toto
maz ma racje 3 tys za sama gondole :-O

Osobiscie uwazam, ze ten wozek jest bardzo praktyczny i wygodny. Gdy dziecko z niego wyrosnie bedziesz mogla dokupic spacerowke.

Ee tam, kwestia gustu :D Mnie tez sie nie podoba i za darmo bym nie wziela ale jak komus ma sprawic przyjemnosc... Jezeli oglada wozek za 3 tys to znaczy, ze ja stac. Kupuj i tyle.

maz wlasnie uwaza, ze lepiej kupic wozek, ktory bedzie potem od razu spacerowka. A ten jak widac nadaje sie tylko na kilka miesiecy:(

Karolina taki rozowy kupilas? :O Masakra! Wscieku mozna dostac jak sie na to patrzy.

Gość to zależy czy Was na to stać
bo do tego bedziesz osobno musiała kupić drugi spacerówkę. Dzisiaj widziałam identyczny wózek jak z linka, w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy, nie mogłam sie napatrzeć ale mnie na taki nie stać. Wolę kupić wielofunkcyjny za 1500z góra i mieć go na dłużej

Gość Ludzie na łeb upadli
kolejna idiotka która chce pokazac że ma kase której tak naprawde nie ma

Gość Bardzo ladny
tylko ze niepraktyczny. Jak was stac na zakup 2 tzn ladny ale niepraktyczny i na powiedzmy 8 mc uzywania a pozniej spacerowka to czemu nie.

Karolina ten różowy jest okropny według mnie ale każdy ma inny gust. Sam fakt, że jest różowy :o Nie dość, że dziewczynki ubierają tylko na różowo, kupują różowe wózki, różowe pościele do łóżeczka i wszystko różowe :o aż rzygać się chce z tego różowego. Też bede miała córkę i ma może 3 rzeczy różowe, reszta w innych kolorach bo ileż można?

Gość sls
ladny ten wozek, nienawidze tych taczek ktorymi zapychaja po ulicach mamuski kup go jest calkiem inny i bardzo elegancki

Gość sls
[zgłoś do usunięcia] **Karolina23** bardzo brzydki i tyle pieniędzy?! ja za 27 dni urodzę swoją upragnioną córeczkę i wóżek już mam taki; http://m-store.pl/wozki/master/kolorystyka/60 0/4.jpg-------------------------- korna a co to jet za masakra :D:D:D

Gość Bardzo ladny
Nie wiem ktory z przedstawionych chce autorka ale ten jasny jest piekny. Ciekawe tylko jak te cienkie kola beda sie sprawowac na naszych chodnikach.

Może nie, ale różowe wózki są oklepane i po prostu mnie się nie podobają ale co kto lubi. Osobiście wolalabym kupić 3 różowe śpiochy ale wózek w innym kolorze bo ten co pokazałaś jest za bardzo oczojebny za przeproszeniem. No ale skoro Tobie się podoba to ok. Ja tylko wyrażam swoją opinie :)

Gość ale brzydki ten wozek......
nawet jak ktos by mi dal go za darmo - wstydzilabym sie moje dziecko w nim wozic . ohyda

mi na szczęście się takie wózki jakoś bardzo nie podobają, ale jest łądny. Ale wg mnie fotelik samochodowy zamontowany na takich kółkach to jest po prostu śmieszny widok, zobacz na ostatnie zdjęcie. Ale skoro Ci się podoba to kupuj :-)

stac nas to akurat nie problem, ale maz jest zwolennikiem rzeczy praktycznych. Ja osobiscie tez uwazam, ze wozek na tak krotki okres to moglby byc bardziej praktyczny, ale sie zauroczylam i mi odbilo hehe

Gość tak sie składa...............
ze takie wózki sa hitem w UK a w pl to jestesmy sto lat za murzynami.

Gość tak sie składa...............
ze takie wózki są hitem w UK.A w pl to jestesmy sto lat za murzynami.

no to kupie:D Maz mi chyba wybaczy, w koncu jestem w ciazy i mam prawo sama wybrac:P

W kazdym razie sto razy lepszy ten wozek autorki niz ta rozowa makabra karoliny :O