Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rawewa

kombinezon z allegro

Polecane posty

Gość zadaj pytanie sprzedajacemu
:O

Gość powiem ci tak
miałam prawie że identyczny kombinezon dla malucha , kupiony na bazarach za 35 zł:P w zeszłym roku, był cieplutki, nie sprał się, nie rozciągnął ani nic z tych rzeczy, jedeny minus to taki, że rozwaliły się suwaki bo były tandetna ale zmieniłam je i już do końca zimy było ok.

mi wygląda na kepski, ja polecam ze smyka, sa ladne, cieple, wygodne, i nie maja takiego wiejskiego wyglądu :-)

Gość hmmmm...............
A jaki to jest wyglad "wiejski"? :D I jaki wobec tego "miastowy"? :classic_cool:

wiejski wg mnie, to tylko moja opinia. Po prostu mi sie nie podoba, wole takie klasyczne, proste, jednkolorowe.

Gość rawewa
mnie tam nie zalezy zeby byl super, może byc wiejski, w koncu z dzieckiem na wsi jestem; chodzi mi tylko o to żeby jakiegoś syfu w sbie nie miał

typowy rynkowy lepiej się przejdź na jakiś rynek,bazarek i na żywo sobie zobacz ,jeżeli chodzi o jakość lub wykonanie wcale nie musi być gorsza od firmowego kombinezonu jak kupę lat temu kupiłam na sanki synowi spodnie na bazarku spodnie są jak nowe teraz już za małe dla starszego ale młodszy będzie miał za rok ,za to młodszemu kupiłam kombinezon firmowy i w domu zobaczyłam że kurtka jakaś pozaciągana pojechałam wymienić bo kuźwa tyle forsy za kombinezon dać a on się pruje . A ha i nie koniecznie chiński ,może być polski.

Gość maomam27
w carefourze pelno tego badziewia po 30zł wisi

Słuchaj pomyśl o tym że taki kombinezon dla dziecka jest tylko na jeden sezon!!!Nie wydawaj kupy kasy na jednorazowy praktycznie ciuch!!!Ja bym kupiła nawet jak się zepsuje czy porwie to nie szkoda Te drogie markowe to tez czesto badziew!!!A do tego brzydkie jak noc:P

kUpiłam niedawno bluzę synowi w smyku Dałam 90zł Po pierwszym praniu poszła do kosza bo kolor puścił A jak kupiłam za 29 zł na bazarze to po praniu wygląda jak nowy Także nie ma reguły Wkurza mnie to wychwalanie markowych rzeczy Niby lepsze Ciekawe w czym JA juz kilka razy sie przejechałam i wiecej nie zaryzykuje mimo ze mnie stac