Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet98765

foto brzucha - ile kilo zrzucić?

Polecane posty

Gość + siłka
niema za co

Gość facet98765
no nie, twarzy nie pokażę...

Gość LuciaSantaaaa
A co jeszcze pokazesz? :)

Gość facet98765
na razie nie planuję nowych znajomości... chciałem tylko poznać waszą opinię...

Gość Eeerrr...
O matko, co za zachwyt nad obwislym brzuchem! haha nie mowie, ze jestes otyly autorze, no ale ewidentnie widac, ze masz troche brzuszka, a uwierz mi, ze nie wszyscy lubia piwne zwisy w tej postaci, jak zreszta sam wiesz, z tego, co pisales. Codziennie brzuszki, co drugi dzien bieganie i bedzie bardzo dobrze:)

Gość zielona mandarynka
Wow....dobrze, że męża nie ma to napiszę jesteś bardzo fajnym facetem jak chcesz możesz troche zrzucić jeśli Ci waga nie leży ale jak dla mnie tregedii nie ma normalny facet :) Pozdrawiam oczywiście.

Gość srtgbrb
przede wszystkim wydepilować klatę, to na samym wstępie powinno pomóc. będziesz automatycznie wyglądał na bardziej zadbanego.

Gość facet98765
ale po depilacji klata wygląda chyba mało męsko?

Gość kasiaa90-1990
e klata moze zostac :p a te co ci pisza zebys zostawił brzuch to jestem bardzo ciekawa jak one wyglądają :p pewnie tez mają tu i tam ;) oczywiście ze cwicz ... ja mojemu facetowi caly szas o tym przypominam i wkurza mnie jego brzuch ...

Gość zielona mandarynka
Jeśli mogę się wypowiedzieć to NIE !!!!!! nie róbcie tego to krok od golenia nóg a potem jak ci w tv bedziecie pudry na twarz nakładać i rzęsy malować facet to facet zgadzam się z paniami wyzej.

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze facet ma byc meski, co nie znaczy z nadwaga i obrosniety! To, ze Twoj "misio" ma brzuch i koltuny na klacie, nie znaczy, ze jest meski. Ale mozesz byc spokojna, bo kochanki tez raczej nie znajdzie haha

Gość kasiaa90-1990
MarkoWitsch- mm az by sie chciało do ciebie przytulić :p

Rubinowa haha:P 17:22 [zgłoś do usunięcia] kasiaa90-1990 e klata moze zostac a te co ci pisza zebys zostawił brzuch to jestem bardzo ciekawa jak one wyglądają pewnie tez mają tu i tam oczywiście ze cwicz ... ja mojemu facetowi caly szas o tym przypominam i wkurza mnie jego brzuch ... gdybyś zobaczyła jak wygladam buzieńka by Ci opadła z wrażenia laleczko

Gość facet98765
RubinowaDamaTwoja - no to wrzuć gdzieś swoją fotkę! Zawsze miło jest oglądać ładne dziewczyny.

Gość kasiaa90-1990
a co do wlosów to nie golcie ta jest super ;)

17:23 [zgłoś do usunięcia] Eeerrr... Oczywiscie, ze facet ma byc meski, co nie znaczy z nadwaga i obrosniety! To, ze Twoj "misio" ma brzuch i koltuny na klacie, nie znaczy, ze jest meski. Ale mozesz byc spokojna, bo kochanki tez raczej nie znajdzie haha Nie mam faceta😴 to raz , dwa facet powinien byc meski , a nie metroseksualny 😴