Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet98765

foto brzucha - ile kilo zrzucić?

Polecane posty

Gość kasiaa90-1990
Malutka_w_szpileczkach90 - heh wątpię .... jest bardzo mało kobiet które mi się podobają ... na prawdę ciężko mi dogodzić ... jak już musi spełnić wiele warunków np. nie może mieć poniżej 170 a jak twój nick wskazuje jesteś kurdupelkiem i pewnie nie zgrabnym ;)

Gość kasiaa90-1990
MarkoWitsch- ja już nie goł ich maszynką bo na razie masz delikatne włoski a jak mój były się tak ogolił strasznie zarósł bo włosy sie wzmocniły a chyba nie bedziesz golil co dziennie ... jak juz bardzo chcesz to idz na wosk do kosmetyczki ;)

Gość facet98765
dodam jeszcze, że dziewczyny namawiają mnie często do biegania...

Gość kasiaa90-1990
Malutka_w_szpileczkach90- słucham jakim podszywem przeciez puisze cały czas pod tym samym nickiem ? a jak jestem kobietą to nie może mi się podobac druga kobieta nie jestem bi ani homo ale tak w sensie estetycznym ;) po poprostu mam cos takiego ze na widok niektórych (ale to bardzo zadko) az się odwrócę na ulicy...

Gość kasiaa90-1990
Malutka_w_szpileczkach90 - no bo napisałaś do mnie tak "gdybyś zobaczyła jak wygladam buzieńka by Ci opadła z wrażenia laleczko" no to ja ci odpisałam ze malo kobiet mi sie podoba .. i na widok malo ktorej laski buzka mi opada wszystko jasne jezuuu ale tu nie doroby malo inteligetne siedzą :O

Gość kasiaa90-1990
haha zabrakło argumentów malutka ;) a ak nastepnym razem zaczniesz kogos okarzac o podszyw to przeanalizuj dokladnie jego wypowiedz ;)

Gość kasiaa90-1990
Malutka_w_szpileczkach90 - pisałam szybko i nie są to żadne błędy tylko po po prostu nieraz nie zdążę dopisać jakiejś literki albo wcisnąć spacji .... Zresztą błędy językowe nie zawsze świadczą o braku inteligencji tylko np. o jakiejś chorobie np. dysleksja . Ja bym się bardziej martwiła o twój brak zdolności analizowania zdań :O bo jak widzisz ja jak chcę mogę pisać bezbłędnie a twój problem zostanie :D tzn niskie IQ ;)

Gość moze ja się wypowiem:P
nic nie musisz zrzucać:P bosko jest:)

Gość kasiaa90-1990
Malutka_w_szpileczkach90- kurczę ty na prawdę jesteś tępa :O nie napisałam nigdzie że mam dysleksje bo jej nie mam . tylko że błędy nie zawsze świadczą o braku inteligencji . dobra spadam stąd :O

Gość kasiaa90-1990
a co ty masz na cycuchach takiego czerwonego ? tak ci się skóra podrażniła ? a może to mój monitor coś nie tego , bo mi się psuje ostatnio :/

Gość iugt7yre5rdes4w
NIC!!!! wygladasz mesko

Gość kasiaa90-1990
MarkoWitsch ej a nie masz przypadkiem na imię karol bo ją tę klatę skądś kojarzę ;)

Karol nie, pod takim imieniem jeszcze nigdy nie wystepowalem ;) Ale ten Karol to musi byc fajny gosc! ;)

Gość kasiaa90-1990
MarkoWitsch - hmm z sylwetki jesteście bardzo podobni no może on miał bardziej wyżezbioną górę tzn. troszkę większe cycki ;) ale nie był fajny :O zmarnowałam z nim tylko 4 lata :/

No widzisz, to pewnie dlatego, ze mial bardziej wyrzezbiona gore! Spedzal sporo czasu na silowni zamiast zajmowac sie Toba i o Ciebie dbac! Jednak Karol to nie jest fajny gosc!

Gość kasiaa90-1990
hmm swego czasu nawet 3 godziny dziennie ;) heh dbał o mnie aż za bardzo ;) zostawiłam go za jego chorobliwą zazdrość bo przy końcu zabraniał mi nawet podjąć pracę :/

Gość a ja pytanie
jak sie brzucha pozbyc?

Gość nie zryj
moze pomoze

Gość brzuszki
codziennie

Gość bzduryyyyyy
żadne brzuszki tylko biegać, pływać, jeżdzić na rowerze......