Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten w kropce

skomplikowało mi sie zycie, potrzebuje pomocy, pracy nie pieniedzy

Polecane posty

Gość ten w kropce

skomplikowało mi się życie, jestem w kropce, nie mogę wyjechać za granice a pracy nie mam, sezon się skończył, mieszkam w mieście w którym mieszkam, ciężko o pracę, kaska sie skończyła 2 tygodnie temu a żyć jakoś trzeba, mam znajomych którzy mogą mi pożyczać na wieczne oddanie, ale jestem honorowy i odmawiam... jeśli ktoś wie, albo może dać mi prace, wyjadę choćby na 2 koniec polski

Gość cygareta9008
a skąd jesteś?

Gość ten w kropce
przed wczoraj był tu taki temat o pomaganiu sobie a ja przecież nie chce, żadnej kasy, tylko możliwości, na pewno ktos z was remontuje mieszkanie albo buduje sobie dom, a tak sie składa ze potrafię zrobić niemal wszytko w tym temacie i uczciwie podchodzę do pracy

Gość ten w kropce
jestem z Podkarpacia z 40 000 miesciny

Gość ten w kropce
jak pisałem wyjechać mogę z polski najszybciej na wiosnę, a idzie zima, nie mogę tutaj zapewnić przetrwania ani sobie ani swojej córce

Daleko...bo może coś bym Ci załatwiła , ale jestem z pomorskiego i kumpel potrzebuje pracownika do swojej firmy budowlanej , wykonczeniówka też ...no ale dość daleko, a ja Ci lokum nie załatwie niestety:O

Gość ten w kropce
moge pozyczyć na poczatek z 500 ale prace musze miec pewna i jakis pokój na start, nie wazne gdzie , ważne zebym mógł ucziwie pracowac i zarabiac

Gość lkmkui
potrzebuje pomocy, pracy nie pieniedzy - w caritasie jest praca dla wolontariuszy

Gość ten w kropce
miałem na myśli że nie żebram o pieniadze a chce uczciwie zapracowac na nie, ale chyba nie czytasz dokładnie,,, Caritas odpada, nie stać mnie na prace za free

Gość ta_co_wie
zobacz tu: http://oferia.pl/ ludzie piszą jakich usług potrzebują nie będzie to praca etatowa raczej ale mozliwość wyrwania sie z impasu w jakim jesteś możesz tam znależć :)

Gość ten w kropce
w internecie trudno znaleźć, tym bardziej prace z możliwością jakiegokolwiek zakwaterowania posiadam 18 lat doświadczenia a także kilka miesięcy pracowałem jako kucharz na pewno jet tutaj ktoś kto dał się zrobić a balona nieuczciwej firmie al;bo przepłacił za usługę

Gość ten w kropce
spodziewałem sie ze tu też będzie trudno o jakakolwiek pomoc

Gość ten w kropce
mam błagać o prace?? BŁAGAM

Gość ten w kropce
max sam załuż a ja bede u ciebie pracował

Gość ten w kropce
max zamierzasz głupio pieprzyć?? daruj sobie

Gość znam ten ból niestety
dlaczego tutaj szukasz pracy?

Ja jestem daleko a to co ja bym robił to nie wymaga mojej obecności:P.W drugą stronę tak nie jest:P. A czy masz własną chałupę:classic_cool:?Moze byś komuś wynajął pokój:classic_cool:? A jeżlei chodiz o farsę tylko doraźnmie to może coś sprzedac:classic_cool:? No i jak chcesz oszczędzić to możesz sie do mnie zgłosić:classic_cool:. A w ogóle czemu czekałeś dopiero do teraz zamiast się wcześniej spytać co robić:O?

"ten w kropce max zamierzasz głupio pieprzyć?? daruj sobie" Ale bredzisz:P.Po prostu piszę co wymyśliłem:P.Zamiast być zadowolonym że coś proponuję to marudzisz niewdzięczniku:O.

Max tu robi za cyrk, więc na niego nie patrz. Szukałeś w inny sposób?

Gość ten w kropce
szukałem, miałem 2 może 3 opcje ale żadna nie wypala, wiec postanowiłem spróbować tutaj tym bardziej ze dopadło mnie jakieś zapalenie z braku zajęcia i kuruje sie w domu

ale tu siedzą głównie małolaty i kobiety dla relaksu , raczej pracodawcy tu nie znajdziesz

Gość ale czekaj chłopie drogi
Ty oczekujesz że my znajdziemy prace za Ciebie ? Ludzie podali ci linki i co? dalej kręcisz nosem.Jak dla mnie niby nie prosisz o kase ale jednak nie brzmisz przekonująco..rzekłabym raczej że liczysz na kase(nie napisze jednak po jakich słowach tak uwarzam ) ps gdybym jednak sie myliła zamieśc ogłoszenia w internecie w pobliskich miejscowościach, lub innych aglomeracjach że poszukujesz pracy z zakwaterowaniem

Gość ten w kropce
boli oj boli, ale siedzieć na tyłku i wyć nie będę przecież, praca ma swoja wartość, ale tak sie składa w tym chorym świecie że jedni mają pieniądze a inni umiejętności, ja mam umiejętności

Gość ten w kropce
ale czekaj chłopie drogi zamieściłem ogłoszenia i cisza, koniec sezonu jutro zaniosę ze 2 cv co nie przeszkadza zapytać tutaj masz z tym problem??

Gość ten w kropce
ale czekaj chłopie drogi po twoim poście od ciebie niczego nie oczekuje

Gość grolsz()()()
ale czekaj chłopie drogi... wróć do szkoły i powtórz język polski Do Autora: niestety ja nie jestem w stanie Ci pomóc, ale może i tutaj znajdzie się ktoś kto potrzebuje rąk do pracy, najważniejsze że próbujesz Powodzenia !

Gość ten w kropce
ponawiam śledzę każdą wypowiedź i głupio mi ze tu wyskakuje ze swoim problemem, ale to przecież kafetyryjna brać